Ve sonuc negatif canim maalesef. Biloyodum olmadigini artik hayirlisi
Nerdn ogrendn snucu cnmmmmVe sonuc negatif canim maalesef. Biloyodum olmadigini artik hayirlisi
Doktor aradi kan tahlili sonucum cikmisNerdn ogrendn snucu cnmmmm
Adetin baslasin randevu icin ara dedi. Aksam uzeri arayip randevu alacam buyuk ihtimalle.cunku beklersem hafta sonuna denk gelecek kapalilar hafta sonu. Randevuyu direk tup bebek icin alacagim zaten. Oturup konusacagim bakalim ne diycek doktor. Tabi esiminde pek gonlu yok once onu ikna etmem lazim. Of ofhayirlisiolsunzeliha75 cim. Doktordan randevu aldiniz mi peki tup bebegi konusmak icin.Ben de bugun progesteron icin kan verdim haftaya carsamba doktorla bulusucaz tedavi seklini belirlicez
Rbbim hpimizinnn yuzunu gldrsn inshayirlisiolsunzeliha75 cim. Doktordan randevu aldiniz mi peki tup bebegi konusmak icin.Ben de bugun progesteron icin kan verdim haftaya carsamba doktorla bulusucaz tedavi seklini belirlicez
Sagol canim amin insallah hayirli haberler alalim en kisa zamanda hepimiz insallahGecmiş olsunzeliha75 inşallah en yakın zmnda gzl hbri paylaşırsın... Hepimizin Hakkı'nda hayırlısını versin yaradan...
Birbirimize dua edlm cnmmmSagol canim amin insallah hayirli haberler alalim en kisa zamanda hepimiz insallah
Noldu canim niye kahroldun? Olmadi mi asilaman?Kizlar bir gün önce yazmıştım bugün aşılama yapılacak diye resmen bugün kahroldum
Canım aşılama oldum ama Dr fos çıktı bu ay menogon kullanmistim 3 yumurtam vardı umutluydum , bugün aşılama ya gittik sperm yıkama yaptirmadan aşılama yaptı ve iki yumurtam çatlamamis bir taneside çatlayip rahim arkasına kanamis yinede aşılama yaptı belki diğerleri bugün yarın çatlar diyor ya catlmazsa diyorum cevap yokNoldu canim niye kahroldun? Olmadi mi asilaman?
Bütün umudum söndü ve oyleki bu ikinci asilamam başka Dr da oldu buda ilkinde ağrim olmadı bunda adet ağrısı gibi ağrim var ve kanamam varrr normalmi canimCanım aşılama oldum ama Dr fos çıktı bu ay menogon kullanmistim 3 yumurtam vardı umutluydum , bugün aşılama ya gittik sperm yıkama yaptirmadan aşılama yaptı ve iki yumurtam çatlamamis bir taneside çatlayip rahim arkasına kanamis yinede aşılama yaptı belki diğerleri bugün yarın çatlar diyor ya catlmazsa diyorum cevap yok
Cok uzuldum canim ya. Neden boyle yapiyor bu doktorlar ya!Canım aşılama oldum ama Dr fos çıktı bu ay menogon kullanmistim 3 yumurtam vardı umutluydum , bugün aşılama ya gittik sperm yıkama yaptirmadan aşılama yaptı ve iki yumurtam çatlamamis bir taneside çatlayip rahim arkasına kanamis yinede aşılama yaptı belki diğerleri bugün yarın çatlar diyor ya catlmazsa diyorum cevap yok
Sperm yikamadan yaptigi ise nasil asilama diyor anlamis degilim ben senin yerimde olsam o adami surundururum sikayet edip. Insanlarin hayalleriyle ve hayatlariyla oynamanin alemi yokBütün umudum söndü ve oyleki bu ikinci asilamam başka Dr da oldu buda ilkinde ağrim olmadı bunda adet ağrısı gibi ağrim var ve kanamam varrr normalmi canim
O kadar bozuk ki moralim hayallerim yıkıldı 3 kutu menogon kullandım hergun canım acidi dayandım umut ettim simdi toplamda 3 yumurta vardı 2 si duruyor teki karın arkasın a kanamis neye aşılama yaptı bu adamSperm yikamadan yaptigi ise nasil asilama diyor anlamis degilim ben senin yerimde olsam o adami surundururum sikayet edip. Insanlarin hayalleriyle ve hayatlariyla oynamanin alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?