Canm ya bnayardmci olablr msnnnnnnnnn ne olr 2 kasim asilama oldm 31 ekim igne oldm catlatma ignesi bgun 12. Gnum adet blrtilerm cgaldi idrar testi yptm negatiffffffff snce adet mi olacm adet gnum gcen ay 15 ekimdi ck kotuymmmmsizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
Ah canim insaallah oledir. Sende morelinu bozma adet agrisi gibi agrilari olup hamile oldugunu ogrenen cok oluyor. Ama kendini her iki duruma da hazirla. Inan bana bugun hamilesin derlerse cok supriz olacak cunku ben hep kendimi olumsuza hazirladim hayirlisi olsun dedim sadeceAmin cnm yerlesme olablr bnm arkdasmda 3 gn kgverngi oldu snra olmadi sninde oyle olablr
Bnde hp olmsz dddm artk imkansz glio oyle bsy olsa mucize gbi glr bna bde dha once adt olacgm zman akntim cgalma olmazdi ama bu ay 23 kz byle ygun bi sklde yapiskan akintm gldi bride az oncydi uzayan bi sivi blmiyrm sbebi ne iliskidn snra dsem dger zmanlarda byle bsy dkkatimi hc ckmediAh canim insaallah oledir. Sende morelinu bozma adet agrisi gibi agrilari olup hamile oldugunu ogrenen cok oluyor. Ama kendini her iki duruma da hazirla. Inan bana bugun hamilesin derlerse cok supriz olacak cunku ben hep kendimi olumsuza hazirladim hayirlisi olsun dedim sadece
Hadi sakin ol yap bi kahve kendine gel canim. Ben suan isteyim ama zaman gecmiyo resmen surekli tuvalate gidiyorum. O leke simdi gelmedi ama bilmiyorum nasil gececk su 3 saatBnde hp olmsz dddm artk imkansz glio oyle bsy olsa mucize gbi glr bna bde dha once adt olacgm zman akntim cgalma olmazdi ama bu ay 23 kz byle ygun bi sklde yapiskan akintm gldi bride az oncydi uzayan bi sivi blmiyrm sbebi ne iliskidn snra dsem dger zmanlarda byle bsy dkkatimi hc ckmedi
Bnce yerlesme knamasi o cnmHadi sakin ol yap bi kahve kendine gel canim. Ben suan isteyim ama zaman gecmiyo resmen surekli tuvalate gidiyorum. O leke simdi gelmedi ama bilmiyorum nasil gececk su 3 saat
Benden daha cok heyecanli umitlisun ve bana guc verdin canim. Rabbim sana da yardim etsin hayirli haberini al insallah bir an onceBnce yerlesme knamasi o cnm
Aminnnnn cnm ins cnku sni en iyi bn ablarm 1 yldr hep umutlaniyrm ve negatf dyuyrm o yzdn bn ck yprrandm ins rbbm sninde yzune gler guldurur hamilesindr bebegn sna tutunmustr buda onun gstergesidr bn bkliyrm bklm ne olck sivi gldi yapiskan sbebi ne blmiyrm amaBenden daha cok heyecanli umitlisun ve bana guc verdin canim. Rabbim sana da yardim etsin hayirli haberini al insallah bir an once
Hic bi fikrim yok o sivi hakkinda ama bence sen hamilesin. Eger oyleyse lutfen beni etikwtle ve ozellikle mesaj at banaAminnnnn cnm ins cnku sni en iyi bn ablarm 1 yldr hep umutlaniyrm ve negatf dyuyrm o yzdn bn ck yprrandm ins rbbm sninde yzune gler guldurur hamilesindr bebegn sna tutunmustr buda onun gstergesidr bn bkliyrm bklm ne olck sivi gldi yapiskan sbebi ne blmiyrm ama
Sancilar cogaldi kahverengiler yine geldi az once artik belli adet geliyor benimAminnnnn cnm ins cnku sni en iyi bn ablarm 1 yldr hep umutlaniyrm ve negatf dyuyrm o yzdn bn ck yprrandm ins rbbm sninde yzune gler guldurur hamilesindr bebegn sna tutunmustr buda onun gstergesidr bn bkliyrm bklm ne olck sivi gldi yapiskan sbebi ne blmiyrm ama
Ins glmz ins ins insSancilar cogaldi kahverengiler yine geldi az once artik belli adet geliyor benim
Hamile oldgumu nersn anladn canm ins oyledr ins ins ins tbiki atarm tbikiHic bi fikrim yok o sivi hakkinda ama bence sen hamilesin. Eger oyleyse lutfen beni etikwtle ve ozellikle mesaj at bana
Insallah canim ama umidim kalmadi artikIns glmz ins ins ins
Rbbim yuzumuze glsn ins yarabbm bzide bu dygudan mahrum brkmasnnnn insInsallah canim ama umidim kalmadi artik
Rabbim kulunu sıkar ama bunaltmaz. Sende sıkılmıssin ama bunaltmayacak unsallah seni Allah. Feraha kavusacaksin. Duam seninle niyeyse ole hissettim senin icin bana nasip Allah bilirIns glmz ins ins ins
Amiiiiiiin amiiiiin amiiiin su cuma yuzu suyu hurmetine binlerce kez aminRbbim yuzumuze glsn ins yarabbm bzide bu dygudan mahrum brkmasnnnn ins
Canm bnmmmm ins hamileymdir bnde sna dua edecgm snde bnden dualarini eksiltme bol bol dua edelm brbirimize namazlarn pesnden yasin okuyalm cnku muminin mumine yaptgi dua kndine yotgi duadan dha makbldr canm bnm dualarini bkliyrm bliysn bnm icn bu gnler ck onmliii ins rbbim bu sfer yuzumuze glerrrRabbim kulunu sıkar ama bunaltmaz. Sende sıkılmıssin ama bunaltmayacak unsallah seni Allah. Feraha kavusacaksin. Duam seninle niyeyse ole hissettim senin icin bana nasip Allah bilir
Insallah duamdasin canim ben alamayacagim bu ay guzel haber ama senden bekliyorum insallah Rabbim senden yana yuzumuzu guldururCanm bnmmmm ins hamileymdir bnde sna dua edecgm snde bnden dualarini eksiltme bol bol dua edelm brbirimize namazlarn pesnden yasin okuyalm cnku muminin mumine yaptgi dua kndine yotgi duadan dha makbldr canm bnm dualarini bkliyrm bliysn bnm icn bu gnler ck onmliii ins rbbim bu sfer yuzumuze glerrr
Amiiin cnmmm aminAmiiiiiiin amiiiiin amiiiin su cuma yuzu suyu hurmetine binlerce kez amin
Insallah duamdasin canim ben alamayacagim bu ay guzel haber ama senden bekliyorum insallah Rabbim senden yana yuzumuzu guldurur[/QUOcok saol cnmmm ins sndende alriz guzl haberleriiii insss insss
Insallah canim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?