- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Evet evet farkettim 10. Gün tamamen yok olmuş 11. Gün var işte bende bu yüzden takip edeyim diye test yapma kararı aldım güzel haberler verelim birbirimizeEki Görüntüle 3246149
Ovitrelle sonrası bunlar da benim testlerim. 10.günde gidip 11de geri geldi gibi geldi. Sizce?
Test yapmadan duramıyorumm, yarını o kadar merak ediyorum ki. Acaba sizinki ne zaman silinecekkEvet evet farkettim 10. Gün tamamen yok olmuş 11. Gün var işte bende bu yüzden takip edeyim diye test yapma kararı aldım güzel haberler verelim birbirimize
Bende cok sabırsızım güya kendi kendime söz vermiştim evde test yok direk kan diye 7. Gün gönderdim eşimi 10 tane test aldırdımTest yapmadan duramıyorumm, yarını o kadar merak ediyorum ki. Acaba sizinki ne zaman silinecekk
Ahahahahaj benim de stok sağlam. Bugün bu markadan da yaptım 5dkda silik çift çizgi çıktı 11.gün. Sizce umut var mıBende cok sabırsızım güya kendi kendime söz vermiştim evde test yok direk kan diye 7. Gün gönderdim eşimi 10 tane test aldırdımvallahi bilmiyorum ne zaman silinir insallah silinmez Eki Görüntüle 3246224
Bence umut her zaman olmalı iğne etkisi kaybetmiş sizin sonraki gün testinizde belirmiş bilmiyorum ama ben var gibi hissediyorumAhahahahaj benim de stok sağlam. Bugün bu markadan da yaptım 5dkda silik çift çizgi çıktı 11.gün. Sizce umut var mıpek belirtim yok ama
Ayyyy inşallah. Haberleşelim ve bu ay ikimizin de bebişi gelsin inşallahBence umut her zaman olmalı iğne etkisi kaybetmiş sizin sonraki gün testinizde belirmiş bilmiyorum ama ben var gibi hissediyorum
Haberleşelim tabiki amin amin inşallahAyyyy inşallah. Haberleşelim ve bu ay ikimizin de bebişi gelsin inşallah
Canım günaydın testim negatif cıktı üzgünümmmmmHaberleşelim tabiki amin amin inşallahYarın da test yApıp atarım sende At bakalm koyuluga
Hayır asla umudunu kesme suan sıfırlandı tekrar yükselme olasılığı cok yüksekCanım günaydın testim negatif cıktı üzgünümmmmmadete 5 gün var umudumu kesmeli miyim
Buda benim üstteki dün alttaki bugüne ait siliniyor gibi benimdeCanım günaydın testim negatif cıktı üzgünümmmmmadete 5 gün var umudumu kesmeli miyim
Buda benim üstteki dün alttaki bugüne ait siliniyor gibi benimde
Eki Görüntüle 3246758
Öyle mi dersin, umudum gitti biliyo musunHayır asla umudunu kesme suan sıfırlandı tekrar yükselme olasılığı cok yüksek
Bence yarın tekrar yap bugun kaçıncı günün?Öyle mi dersin, umudum gitti biliyo musunevett seninki siliniyor inşallah hiç silinmez belli düzeyde kalır canım
Canım bugün 12.gündü negatif.adete 5 gün var. 2 gün sonra tekrar yine yapayımBence yarın tekrar yap bugun kaçıncı günün?
Canım bugun de yaptın mı test sonucu merak ediyorumCanım bugün 12.gündü negatif.adete 5 gün var. 2 gün sonra tekrar yine yapayım
Yapmadımm, yapıyımmCanım bugun de yaptın mı test sonucu merak ediyorum
Canım kaçıncı gün bugün tükenmezle yaz testlerinin yanına
Evet yap at bana da ayrıca sen kaset test yaptığın İÇİN de cıkmıyor olabilir erken test denesen birdeYapmadımm, yapıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?