- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
7.Canım kaçıncı gün bugün tükenmezle yaz testlerinin yanına
Canım 2 dk içinde böyle çıktı elim ayağım titriyo, sence olabilir mi, görebiliyo musunEvet yap at bana da ayrıca sen kaset test yaptığın İÇİN de cıkmıyor olabilir erken test denesen birde
Ayyyy evet gördümmmm baya belli hemde hayırlı olsunnnnnCanım 2 dk içinde böyle çıktı elim ayağım titriyo, sence olabilir mi, görebiliyo musun
Canım çizgi var . Kaçıncı günün?Canım 2 dk içinde böyle çıktı elim ayağım titriyo, sence olabilir mi, görebiliyo musun
Canım 13. Günüm dün yani 12.gün negatifti bugün böyle çıktı ne diyosunn umutlanmalı mıyımCanım çizgi var . Kaçıncı günün?
Canım dün negatif olduğu için umutlandımm, iğnenin etkisinden değildir heralde dimiAyyyy evet gördümmmm baya belli hemde hayırlı olsunnnnn
Hayır sanmıyorum senın iğne etkisi geçti cünkü sabah ilk idrarla tekrarla sonra hemen kan ver haber bekliyorum senden cok heyecanlandım vallahiCanım dün negatif olduğu için umutlandımm, iğnenin etkisinden değildir heralde dimi
Bi de bana sor, sabah ilk idrarla yapacağım evett . İnşallah canımHayır sanmıyorum senın iğne etkisi geçti cünkü sabah ilk idrarla tekrarla sonra hemen kan ver haber bekliyorum senden cok heyecanlandım vallahi
Ay hadi İnşallah kuzum. Baya rengi belli 14. Güne göre baya koyu. İnşallah bebiştir canımKızlarrt bugün iğnenin 14. Günü biraz daha koyu çıktı 2. Dakikadaaa umutlarım giderek artıyorrfotodan daha kırmızı
İnşallaah , 2 gün sonra adet günüm kan vereceğim o günAy hadi İnşallah kuzum. Baya rengi belli 14. Güne göre baya koyu. İnşallah bebiştir canım
Aşırı erken 7. Günde daha yeni ovitrellenin etkisi gidiyor 15. Gün net çıkıyor tabi aşılamada nasıl bilmiyorum ama normal ilişki sonrası da öyle yani 15. Gün test ediliyor ben 2 kez çatlatma yaptım iğne ordan biliyorumOvitrelle sonrası 7. Aşılama sonrası 6. Günüm biliyorum erken yaptım ama amacım iğne etkisi geçip geçmediğini kontrol etmekti bugun itibari ile hergün test yaparak koyulugu takip edicem sizinle de paylaşmak istiyorum dua edin lütfen insallah olur bu defa ilk aşılamamEki Görüntüle 3246148
Evet biliyorum çizginin tamamen gitmesini kontrol etmek amaçlı yapıyorum testi ben bugun de yaptım 10. Gün oldu bakalm dua edin ne olurAşırı erken 7. Günde daha yeni ovitrellenin etkisi gidiyor 15. Gün net çıkıyor tabi aşılamada nasıl bilmiyorum ama normal ilişki sonrası da öyle yani 15. Gün test ediliyor ben 2 kez çatlatma yaptım iğne ordan biliyorum
Cok sevindim suanKızlarrt bugün iğnenin 14. Günü biraz daha koyu çıktı 2. Dakikadaaa umutlarım giderek artıyorrfotodan daha kırmızı
Canımmm Allahım hayırlı sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsinCok sevindim suanbana da dua eder misin kuzum
Var tabiki de koyulaşıyor günden güne anneler günün kutlu olsunCanımmm Allahım hayırlı sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsinsence de umut var dimi kendimi kandırmak istemiyorum
Yaaa canım benimm, inşallah senin de kutlu olsunnnVar tabiki de koyulaşıyor günden güne anneler günün kutlu olsun
Canım 2 güne negatifi görürsün yada negatife dönmeden ısrarla pozitif inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?