- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
İnşallah canım inşallah şimdiye negatife dönmesi lazımdıCanım 2 güne negatifi görürsün yada negatife dönmeden ısrarla pozitif inşallahh
Benim 12. Gün negatife döndüİnşallah canım inşallah şimdiye negatife dönmesi lazımdı
Ne zaman kan vereceksinBenim 12. Gün negatife döndü
İnşallah vardır canım aslında en güzeli adetin geçmesini beklemek merak etme güzel şeyler hissediyorumEvet biliyorum çizginin tamamen gitmesini kontrol etmek amaçlı yapıyorum testi ben bugun de yaptım 10. Gün oldu bakalm dua edin ne olur
Canım şimdi yine test yaptım böyle cıktı , salı vermeyi düşünüyorum ama dayanamayıp yarın verebilirimNe zaman kan vereceksin
Bebiş geliyor bebiişşKızlar ovulasyon testi yaptım o da pik çıktı
Ver ver kuzum sen hamilesin çok belliCanım şimdi yine test yaptım böyle cıktı , salı vermeyi düşünüyorum ama dayanamayıp yarın verebilirim
Allahım inşallaaaah, cok cok umutlandım. Allahım hepimize nasip etsin tez zamandaBebiş geliyor bebiişş
Canım aşılama değil, femara+ovitrelle. İlk denemem. Pcosum var. Bu da son testim biraz önce yaptım. Bu kadarı da iğneden olmaz heralde yaaaVer ver kuzum sen hamilesin çok bellibize sürecinden bahseder misin? Aşılama oldun mu? Kaçıncı iğnendi?
Canım bebişş o bebiş. Yarın bile kan versen çıkar. Bugün bile çıkar da yarın ver garanti olsunCanım aşılama değil, femara+ovitrelle. İlk denemem. Pcosum var. Bu da son testim biraz önce yaptım. Bu kadarı da iğneden olmaz heralde yaaa
İnşallaaaah. Sen ne durumdasın canımmmCanım bebişş o bebiş. Yarın bile kan versen çıkar. Bugün bile çıkar da yarın ver garanti olsun
Canım ben bu ay aşılama oldum. İğnenin 8. Günü .. sebepsiz bizimki kuzum. Bir yıldır. Senin kaçıncı iğnen?İnşallaaaah. Sen ne durumdasın canımmm
Canım benim ilk denemem. Adetlerim 45 günde 1 oluyor. Ondan dolayı doktorum hemen ilaca geçti .Canım ben bu ay aşılama oldum. İğnenin 8. Günü .. sebepsiz bizimki kuzum. Bir yıldır. Senin kaçıncı iğnen?
Maşallah canım ne mutlu sanaCanım benim ilk denemem. Adetlerim 45 günde 1 oluyor. Ondan dolayı doktorum hemen ilaca geçti .
Canım inşallah, korkuyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin. Tabi ki paylaşırımMaşallah canım ne mutlu sanayarın kan verince sonucu bizimle paylaş mutlaka
Canım bu arada iğneyle ilk denemem. Bebişi 5 6 aydır deniyoruzMaşallah canım ne mutlu sanayarın kan verince sonucu bizimle paylaş mutlaka
Amin inşallahİnşallah vardır canım aslında en güzeli adetin geçmesini beklemek merak etme güzel şeyler hissediyorum
Gerçekten çok sevindim cok mutlu oluyorum burda pozitifleri gördükçe rabbim kucağına almayı nasip etsinCanım şimdi yine test yaptım böyle cıktı , salı vermeyi düşünüyorum ama dayanamayıp yarın verebilirim
Merhaba siz test yapıyor musunuzMaşallah canım ne mutlu sanayarın kan verince sonucu bizimle paylaş mutlaka
Yok canım daha iğnenin 8. Günündeyim. Adet gecikmesi bekleyeceğim. 21 Mayıs'ta gecikirsem test yapacağım. Sen de var mı belirti?Merhaba siz test yapıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?