Aşılama sonrası günlüğüm

11 ağustosta idi asilama işte 19 agustos sonucu bu. Bilmiyorum çok gebe gibi hissediyorum kendimi goguslerim kafam kadar oldu son 3 4 gündür bel ağrım ara ara kasik kramplarim bilemiyorum umarım yanilmam
Canim merhaba benim de 12 ağustos aşılama. İnşallah pozitif sonuç alırız. Aramız da bır gün var bakalm

11 ağustosta idi asilama işte 19 agustos sonucu bu. Bilmiyorum çok gebe gibi hissediyorum kendimi goguslerim kafam kadar oldu son 3 4 gündür bel ağrım ara ara kasik kramplarim bilemiyorum umarım yanilmam
Bence biraz daha bekleyip oyle kan verin pozitif olma ihtimaliniz yüksek çünkü belirtiler de desteklemiş

Sonuç belli oldumu acaba?

Ben 5-7 sn kadar bir rahatsızlık hissettim ama acı yoktu. Zaten işlem hepi topu 5 dk bile sürmüyor. Ama sonrasında 25 dk yatıyorsunuz. Sperm örneğini aynı gün sabah alıyorlar. Eğer süreçlerde bir sorun yoksa perhiz vermiyor. Ama bir sorun varsa minimum 3 maksimum 5 günlük cinsel perhiz diyorlar. Doktor bize gerek yok demişti.

Çok sevinirim şuan benim içinde zaman duruyor gibi. Bu süreçte izafiyet teorisine daha bir inandım. Zamana ihtiyacımız olduğunda kısalıyor çabuk geçsin istediğimizde uzuyor. Gündüzleri çalışıyorum bir şekilde oyalaniyorum ama aklımin bir köşesi acabalarla dolu. Umarım sizin yolculugunuzda çok güzel geçer

Bence biraz daha bekleyip oyle kan verin pozitif olma ihtimaliniz yüksek çünkü belirtiler de desteklemiş
Pazar günü bir iş gezisine çıkmak zorunda kalabilirim ondan önce en azından 2 günde bir artış görmek istedim eğer gebelik olursa iptal edeceğim ondan birazda bu acelem.

Merhaba bende aşılama düşünüyorum, süreci çok güzel anlatmışsınız umarım en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsın
Özel hastane de toplamda ne kadara mal oldu bu süreç

Pazar günü bir iş gezisine çıkmak zorunda kalabilirim ondan önce en azından 2 günde bir artış görmek istedim eğer gebelik olursa iptal edeceğim ondan birazda bu acelem.
aşılama gününü 0.gün sayarsak benim reglim 14.günde olmuştu. o süreçte ben de sizin yaşadığınız belirtileri 1 hafta kadar şiddetli yaşadım, çatlatma iğnesinin etkisiymiş dediler filan, bilemiyorum tabi neden olduğunu. benim de iş seyahatleriyle birlikte planlamaya çalıştığım süreçler bunlar, kaygınızı çok iyi anladım.. eğer gebelik oluştuğunda seyahate katılmayacaksanız naçizane tavsiyem cuma ya da cumartesi beta hcg testi yaptırın kanda. idrar testi negatifken beta pozitif gören, ya da tam dersi durumları çok okudum burada, siz de rastlamışsınızdır mutlaka. en güvenilir olanı beta sonuçta

Merhaba bende aşılama düşünüyorum, süreci çok güzel anlatmışsınız umarım en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsın
Özel hastane de toplamda ne kadara mal oldu bu süreç
Merhaba, umarım isteyen herkese nasip olur kucağımıza almak :). hastane kısmı eşimin işlemleri ile birlikte 25.000 TL tuttu. iğne 1000-1500 arası bir şeydi. Hapı hatırlamıyorum maalesef. Ama denemediyseniz ve sperm kalitesinde bir problemde yoksa aşılama öncesi mutlaka yumurta geliştirme + çatlatma iğnesi + normal cinsel ilişki deneyin. daha önce yukarıdaki konuşmalarda da anlattım ben bilseydim önce bu şekilde denerdim.

Hem bugün hem cumartesi yapmayı düşünüyorum, seyahat çin' e çünkü ve 1 - 1,5 ay kalma durumum var. eğer varsa gitmeyeceğim. ama yoksa da gidemem diyemem yeni terfi aldım bebek için uğraştığımı iş yerinden kimseye söylemedim

Merhaba bende bu ay deneme yapacağım aşılama inşAllah. Yaşım 40 ve 1,5 yıldır normal yolla denedik olmadı. İlk etapta hsg çekileceğim. Pazartesi randevu verildi. Eşim spermiyogram verdi. Bir sorun gözükmedi. Bir kaç ilaç verildi kullanması için onlarla süreci destekledik. Şu an reglimin bitmesini bekliyorum. sonrası yumurta takibi çatlatma olacak inşAllah. Rabbim sizede gönlünüzden geçen neyse hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin.

ah ya aynı aynı... birsürü taraf var yönetilmesi gereken. inşallah gebelik oluşur da bu yönetilmek zorunda kalan belirsizlik biter. Pozitif haberinizi bekliyorum <3

Doğurmama rağmen hep bu konuları okumaya devam ediyorum ve herkese umut olması için de yazıyorum hep. Geçen sene ben de iki kez letu ve klomenle yumurta büyütme+ovitrelle+ilişki kombinasyonuyla hamile kalamadım. 3 Haziranda aşılama yaptırmıştım tutmamıştı. Hemen ertesi ay temmuzda hamile kaldım kendiliğimden. Hiçbir problemimiz yoktu ama olmuyordu. Cidden stresim aşırı yüksekti kendimi anne olarak hayal bile edemiyordum. Ama oluyor kızlar gerçekten oluyor sizin de olacak Sadece stresi bırakıp hayatın akışında yaşamak gerekiyormuş. Aşılama olmadığında tüp bebek diye eşimin kafasını ütüledim ve kabul etmedi. Kabullendim süreci o zaman ilk defa. Kendimi bıraktım ve bıraktığım ay hamile kaldım. Çok keyifli de geçirdim. İlk 3 ay aç ve kusmayı saymazsak Stresinizi azaltacak bir şeyler bulursanız gerçekten geliyor bebişler

Yaş kaç acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…