Aşılama sonrası günlüğüm

Bilmiyorum canım iste bugün tekrar test verdim bekliyorum artmissa olmuş demektir artmamissa belki iğnenin etkisidir deyip cumartesi tekrar bakacağım. Umarım artmıştır umarım sagliklidir
İnşallah canım artmıştır da o güzel haberi alırsın bugün. Bende test yapacam bakalım

Canim merhaba benim de 12 ağustos aşılama. İnşallah pozitif sonuç alırız. Aramız da bır gün var bakalm

Selam kızlar bende femara + gonal f + ovitrelle sonrası 14 Ağustos aşılama oldum süreçler yakın benim tabi test için daha zamanım var ve asla zaman geçmiyor çok iyi anlıyorum sizi allahtan çalışıyorum gündüz bi şekilde geçiyor. Kendimi sürekli burada yorum okurken buluyorum. Benim aşılamayla beraber 2 gün çok şiddetli ağrım oldu sonra hafifledi ama bugün 8.günüm hala bel kasık ağrısı çekiyorum bazen rahatlıyor bazen artıyor ağrı. Sivilceler çıktı yüzümde, gaz var onun dışında göğüs ağrısı yok bende belirtilerim şimdilik bunlar Regl öncesiyle çok benzediği için hepsi biyandan moralim bozluyor bir yandan umutlanıyorum. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz ve pozitif görürüz
H hayaliyy sizin test sonucunuz belli oldu mu ?

Asilamami 6 agustos da oldum 21 agustos kan verdm negatif cikti ama hala adet olmadim benim gibi adeti geciken varmi acaba? Doktor 10 gun icinde olursun dedi de cok sacma geldi 10 gun beklemek adeti :/ 6sindan 21 e kdr progestan kullandm fitil olarak gunde 3 defa okdr ekstra bir hap vs icmedm :/

Bugün iğnenin 12.günü canım testim negatif maalesef. Zaten adet olacağım çok belli sancıyı fazlasıyla çekiyorum. Bırde benim ikinci aşılamamdıRabb'im sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sızlerın güzel haberlerini okuruz burda inşallah

Ben o şekilde denedim 6 ay olmadı maalesef

Bence erken test için pozitife dönme ihtimali çok yüksek biraz daha bekleyip tekrar deneyin. Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda versin bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin bize pozitifleri görelim

Amin inşallah canım hepimize nasip olur inşallah Bu arada senın ilk aşılama mı

Maalesef alamadım canım dün 0.99 geldi.
Canım aslında benim doktorum en erken asılamanın 12. günü kan ver demişti. Seninle de aynı aşılamamız erken davranıyoruz belki de bır umut bekle yine de kendine dikkat etmeye çalış. Benim de çok yoğun adet sancıları başladı ama yine de bır ihtimal diye dikkat edip bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…