- 30 Ocak 2014
- 394
- 252
- 333
- Konu Sahibi morula1108
-
Öyle tabi ki ama hiçbir şey de imkansız değilYaş faktörü çok önemli 40 yasındayım. Normal hamile kaldığımda senin yaşındaydım.
Bilmiyorum canım iste bugün tekrar test verdim bekliyorum artmissa olmuş demektir artmamissa belki iğnenin etkisidir deyip cumartesi tekrar bakacağım. Umarım artmıştır umarım sagliklidirM morula1108 canım sen de iğnenin etkisi geçti mi. İkimizin de aşılama günü aynı
İnşallah canım artmıştır da o güzel haberi alırsın bugün. Bende test yapacam bakalımBilmiyorum canım iste bugün tekrar test verdim bekliyorum artmissa olmuş demektir artmamissa belki iğnenin etkisidir deyip cumartesi tekrar bakacağım. Umarım artmıştır umarım sagliklidir
Canim merhaba benim de 12 ağustos aşılama. İnşallah pozitif sonuç alırız. Aramız da bır gün var bakalm
Selam kızlar bende femara + gonal f + ovitrelle sonrası 14 Ağustos aşılama oldum süreçler yakın benim tabi test için daha zamanım var ve asla zaman geçmiyor çok iyi anlıyorum siziÇok sevinirimşuan benim içinde zaman duruyor gibi. Bu süreçte izafiyet teorisine daha bir inandım. Zamana ihtiyacımız olduğunda kısalıyor çabuk geçsin istediğimizde uzuyor. Gündüzleri çalışıyorum bir şekilde oyalaniyorum ama aklımin bir köşesi acabalarla dolu. Umarım sizin yolculugunuzda çok güzel geçer
Asilamami 6 agustos da oldum 21 agustos kan verdm negatif cikti ama hala adet olmadim benim gibi adeti geciken varmi acaba? Doktor 10 gun icinde olursun dedi de cok sacma geldi 10 gun beklemek adeti :/ 6sindan 21 e kdr progestan kullandm fitil olarak gunde 3 defa okdr ekstra bir hap vs icmedm :/aşılama gününü 0.gün sayarsak benim reglim 14.günde olmuştu. o süreçte ben de sizin yaşadığınız belirtileri 1 hafta kadar şiddetli yaşadım, çatlatma iğnesinin etkisiymiş dediler filan, bilemiyorum tabi neden olduğunu. benim de iş seyahatleriyle birlikte planlamaya çalıştığım süreçler bunlar, kaygınızı çok iyi anladım.. eğer gebelik oluştuğunda seyahate katılmayacaksanız naçizane tavsiyem cuma ya da cumartesi beta hcg testi yaptırın kanda. idrar testi negatifken beta pozitif gören, ya da tam dersi durumları çok okudum burada, siz de rastlamışsınızdır mutlaka. en güvenilir olanı beta sonuçta
Bugün iğnenin 12.günü canım testim negatif maalesef. Zaten adet olacağım çok belli sancıyı fazlasıyla çekiyorum. Bırde benim ikinci aşılamamdıSelam kızlar bende femara + gonal f + ovitrelle sonrası 14 Ağustos aşılama oldum süreçler yakın benim tabi test için daha zamanım var ve asla zaman geçmiyor çok iyi anlıyorum siziallahtan çalışıyorum gündüz bi şekilde geçiyor. Kendimi sürekli burada yorum okurken buluyorum. Benim aşılamayla beraber 2 gün çok şiddetli ağrım oldu sonra hafifledi ama bugün 8.günüm hala bel kasık ağrısı çekiyorum bazen rahatlıyor bazen artıyor ağrı. Sivilceler çıktı yüzümde, gaz var onun dışında göğüs ağrısı yok bende belirtilerim şimdilik bunlar Regl öncesiyle çok benzediği için hepsi biyandan moralim bozluyor bir yandan umutlanıyorum. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz ve pozitif görürüz
H hayaliyy sizin test sonucunuz belli oldu mu ?
Test sonucunuz çıktı mı, artış var mı hcg'de?Bilmiyorum canım iste bugün tekrar test verdim bekliyorum artmissa olmuş demektir artmamissa belki iğnenin etkisidir deyip cumartesi tekrar bakacağım. Umarım artmıştır umarım sagliklidir
Ben o şekilde denedim 6 ay olmadı maalesefMerhaba, umarım isteyen herkese nasip olur kucağımıza almak :). hastane kısmı eşimin işlemleri ile birlikte 25.000 TL tuttu. iğne 1000-1500 arası bir şeydi. Hapı hatırlamıyorum maalesef. Ama denemediyseniz ve sperm kalitesinde bir problemde yoksa aşılama öncesi mutlaka yumurta geliştirme + çatlatma iğnesi + normal cinsel ilişki deneyin. daha önce yukarıdaki konuşmalarda da anlattım ben bilseydim önce bu şekilde denerdim.
Bence erken test için pozitife dönme ihtimali çok yüksek biraz daha bekleyip tekrar deneyin. Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda versin bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin bize pozitifleri görelimBugün iğnenin 12.günü canım testim negatif maalesef. Zaten adet olacağım çok belli sancıyı fazlasıyla çekiyorum. Bırde benim ikinci aşılamamdıRabb'im sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sızlerın güzel haberlerini okuruz burda inşallah
Maalesef alamadım canım dün 0.99 geldi.İnşallah canım artmıştır da o güzel haberi alırsın bugün. Bende test yapacam bakalım
Maalesef olsa koşa koşa gelip söylerdimTest sonucunuz çıktı mı, artış var mı hcg'de?
Umutsuz olmayın belki daha zamanı vardir, hakkınız da hayirlisi olsun ama motivasyon cok önemli.. hepimiz aynıyızMaalesef olsa koşa koşa gelip söylerdimçok üzgünüm cok
Amin inşallah canım hepimize nasip olur inşallahBence erken test için pozitife dönme ihtimali çok yüksek biraz daha bekleyip tekrar deneyin. Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda versin bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin bize pozitifleri görelim
Canım aslında benim doktorum en erken asılamanın 12. günü kan ver demişti. Seninle de aynı aşılamamız erken davranıyoruz belki de bır umut bekle yine de kendine dikkat etmeye çalış. Benim de çok yoğun adet sancıları başladı ama yine de bır ihtimal diye dikkat edip bekliyorumMaalesef alamadım canım dün 0.99 geldi.
Evet canım ilk aşılamam. Bütün belirtiler regl ile aynı olunca beklemek zor oluyorAmin inşallah canım hepimize nasip olur inşallahBu arada senın ilk aşılama mı
Ben umudumu kaybettim canım çok yoğun yaşıyorum regl sancılarını. İnşallah sizlerden güzel haberler gelirEvet canım ilk aşılamam. Bütün belirtiler regl ile aynı olunca beklemek zor oluyor
Umudunu kaybetme canım hayırlısı olsun hakkımızdaBen umudumu kaybettim canım çok yoğun yaşıyorum regl sancılarını. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?