- 10 Şubat 2025
- 140
- 35
- 13
- 27
- Konu Sahibi morula1108
-
Bence de erken canım ben de 10.gün yaptıgım da negatiftı. Bugün de aşılamanın 12.günü test yapmadım daha ama adet oldum olacak gibi ağrı çekiyorum o yüzden test yapmak bile gelmiyor içimdenBenim bugün 10. Gün canım aşırı regl ağrım olunca çok korktum sabah dayanamadım test yaptım negatifiğnenin etkisi geçmiş en azından onu öğrenmiş oldum erken biraz test için ama yine de moralim bozuldu negatif görünce
Yaptığım test erken gebelik testiydi reglye 6 gün kalaya kadar doğru sonuç falan yazınca moralim bozuldu ama nasip bakalım yarın ve ilerleyen günler tekrarlayacağım. Bende aynı durumdayım her an olacakmışım gibiBence de erken canım ben de 10.gün yaptıgım da negatiftı. Bugün de aşılamanın 12.günü test yapmadım daha ama adet oldum olacak gibi ağrı çekiyorum o yüzden test yapmak bile gelmiyor içimden
Canım ya ben test yaptım ikinci çizgi çıktı var mi kiYaptığım test erken gebelik testiydi reglye 6 gün kalaya kadar doğru sonuç falan yazınca moralim bozuldu ama nasip bakalım yarın ve ilerleyen günler tekrarlayacağım. Bende aynı durumdayım her an olacakmışım gibi
Bugün aşılamanın 12.günü iğnenin 14.gunü. Aşılamanın 10.günü 2 farkli marka test ile negatiftiCanım ya ben test yaptım ikinci çizgi çıktı var mi ki
Ayyy canım çok sevindim senin adına 10. Gün negatif olup şimdi pozitife döndüyse umut varBugün aşılamanın 12.günü iğnenin 14.gunü. Aşılamanın 10.günü 2 farkli marka test ile negatifti
Foto atsana bakalım burda beraber çok mutlu oldum gerçekten yaaBugün aşılamanın 12.günü iğnenin 14.gunü. Aşılamanın 10.günü 2 farkli marka test ile negatifti
Merhabalar bende merak ettim, 12.gün mü pozitif oldu ??Foto atsana bakalım burda beraber çok mutlu oldum gerçekten yaa
Ya canım netleşene kadar çok da umutlanmak istemiyorum ama gördüm çizgiyi ıkı farkli marka testle yaptm çıktı ikisinde de. İnşallah sizde çift çizgiyi görürsunuz . 10.gun negatıfken 12.gün çıktı gerçekten varsa eğer bu ağrılara rağmen umudu kaybetmemek gerekirmişAyyy canım çok sevindim senin adına 10. Gün negatif olup şimdi pozitife döndüyse umut varinşallah test doğrudur ama bence bebişin seninle kan testi ver hemen ve başka marka test ile tekrarla istersen banada umut oldun gerçekten
Birazdan atayım CanımmFoto atsana bakalım burda beraber çok mutlu oldum gerçekten yaa
Evet 10.gün negatifken 12.gün pozitif oldu adet sancıları çok çekiyordum öylesine yaptım testi çıktı da bakalım canım kanda da çıkar inşallahMerhabalar bende merak ettim, 12.gün mü pozitif oldu ??
inşAllah kandada çıkar testi buraya atarmisin?Evet 10.gün negatifken 12.gün pozitif oldu adet sancıları çok çekiyordum öylesine yaptım testi çıktı da bakalım canım kanda da çıkar inşallah
Canım benim inşallah kandada çıkar dualarım seninle benimde aşırı regl sancım vardı çok umutsuzluğa kapılmıştım bugün ama olabiliyor demekki regl olana kadar umut hep varYa canım netleşene kadar çok da umutlanmak istemiyorum ama gördüm çizgiyi ıkı farkli marka testle yaptm çıktı ikisinde de. İnşallah sizde çift çizgiyi görürsunuz . 10.gun negatıfken 12.gün çıktı gerçekten varsa eğer bu ağrılara rağmen umudu kaybetmemek gerekirmiş
İnşallah canım yarın verecem bakalım. Şuan misafirlerim var canım fırsat bulup atıym dedm ama bır türlü bulamadım fırsat. Gitsinler atayım hemeninşAllah kandada çıkar testi buraya atarmisin?
Allah razı olsun canım benim Rabb'ım sana da bu güzel haberi nasip eder inşallah. Sevinemiyorum da netleşmeden. 3 ayrı marka yaptm hepsindede var ama bilmiyorum ya inşallah güzel bır şekilde netleşirCanım benim inşallah kandada çıkar dualarım seninle benimde aşırı regl sancım vardı çok umutsuzluğa kapılmıştım bugün ama olabiliyor demekki regl olana kadar umut hep varbaşka belirtin var mıydı akın göğüs ucu ağrısı diyor genelde herkes sende var mıydı bunlar ? Bizede umut ol
Canım çok yoğun regl sancıları vardı. Bu ay olmadı deyip zaten tedaviyi bır süre bırakacaktım. Sancıyı çok yoğun yaşadım. Gerçekten bunu ben bile dediysem regl sancısı çok yoğun çekilse de umut hep varmışCanım benim inşallah kandada çıkar dualarım seninle benimde aşırı regl sancım vardı çok umutsuzluğa kapılmıştım bugün ama olabiliyor demekki regl olana kadar umut hep varbaşka belirtin var mıydı akın göğüs ucu ağrısı diyor genelde herkes sende var mıydı bunlar ? Bizede umut ol
Evet canım başka ne belirtin vardı aktarabilir misin bizde aşılama olduk. Allah sağlıkla nasip etsin inş bende aşırı gaz var, sancı çekiyorum bildiğiniz regli sancısıCanım benim inşallah kandada çıkar dualarım seninle benimde aşırı regl sancım vardı çok umutsuzluğa kapılmıştım bugün ama olabiliyor demekki regl olana kadar umut hep varbaşka belirtin var mıydı akın göğüs ucu ağrısı diyor genelde herkes sende var mıydı bunlar ? Bizede umut ol
Amin canım inşallah Allah senden de razı olsunAllah razı olsun canım benim Rabb'ım sana da bu güzel haberi nasip eder inşallah. Sevinemiyorum da netleşmeden. 3 ayrı marka yaptm hepsindede var ama bilmiyorum ya inşallah güzel bır şekilde netleşir
Bir de yaptığınız test erken gebelik testi mi normal testlerden mi acaba ?Canım çok yoğun regl sancıları vardı. Bu ay olmadı deyip zaten tedaviyi bır süre bırakacaktım. Sancıyı çok yoğun yaşadım. Gerçekten bunu ben bile dediysem regl sancısı çok yoğun çekilse de umut hep varmış
Canım göğüs ağrısı hep vardı aşılama dan beri geçmedi. Akıntı progesteron dan dolayı anlayamadm. 2 gündür de bıraktım kullanmayı adet olacam diye. Onda da beyaz kremsı çok çok az akıntı oldu. Adet sancısı bir'de başka yoktu canımAmin canım inşallah Allah senden de razı olsunkanda da netleşir Allah’ın izniyle bir de çok merak ediyorum sancı dışında belirtin var mıydı akıntı vs gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?