Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

senin yerleşme kanaman nasıldı renk ve yoğunluk olarak bir de kaç gün sürdü senin yerleşme kanaman. Birde ateşim düşmedi sabah 37.1 di ateşim genelde adet olmadan 1 gün önce 36.4 e falan düşer. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Yarın 11. Gün evde test yapsam olurmu
Canım benimkide pembemsi 1 damlaydi aksama hafif silerken gördüm çok hafif pembe o kadar başka gelmedi ben 11.gün ogrendim degerim 31 di bugün test yaptım idrat testi inan belli bile olmuyor 13.günüm yani üzülürsun degerim kaç oldu bilmiyorum en son 58di erken gebelik testi varsa yap yinede ama içimden bir ses senin asilama tuttu diyor ☺

Canım benimkide pembemsi 1 damlaydi aksama hafif silerken gördüm çok hafif pembe o kadar başka gelmedi ben 11.gün ogrendim degerim 31 di bugün test yaptım idrat testi inan belli bile olmuyor 13.günüm yani üzülürsun degerim kaç oldu bilmiyorum en son 58di erken gebelik testi varsa yap yinede ama içimden bir ses senin asilama tuttu diyor ☺
amin kuzum inşallah tutmuştur. Biraz daha beklicem sanırım ben test için. İnşallah senin de pazartesi değerlerin güzelce yükselmiş olur

Rabbim yüzünü guldursun çoook ağladığım günler oldu buruk oturduğum esimle birlikte agladigimiz günler o günler gitsinde gelmesin ins
amin inşallah canım bende çok ağladım kendimi parçalarcasına ama çare değil maalesef bugün 14. günüm test yapmadım ama adet günüm olduğu için hala bekliyorum işte

Bugün aşılamadan sonraki 10. Günüm hafif pembemsi lekelenmem oldu çok az umarım adet olmam:KK14:
inşallah olmazsın canım bende strese girmeye başladım bugün adet günüm henüz olmadım bir belirti de yok sadece yumurta çatlaması gibi akıntım var ve göğüslerim çok şişti karnımla birlikte ateşim çıktı bir ara şimdi oda yok ağrı yok hiçbir şekilde bugün adet olmasam yarın artık kesin gider test yaparım

Ee belki vardır iyi dayanmissin ☺

Bu arada
11.gün tahlilim 31:nazar:
12.gün tahlilin 58:nazar:
14.gün tahlilim 139:nazar:
şükürler olsunnnm :KK200::anneadayı::nazar:
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun

Ee belki vardır iyi dayanmissin ☺

Bu arada
11.gün tahlilim 31:nazar:
12.gün tahlilin 58:nazar:
14.gün tahlilim 139:nazar:
şükürler olsunnnm :KK200::anneadayı::nazar:
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
gözün aydın canım çok ama çokkkkk sevindim adına rabbim kucağına almayı da nasip etsin inan umudum yokken umut oldun nasıl dayandım bende bilmiyorum bugüne kadar hiç düşünmedim örgü ördüm başka şeylerle vakit geçirdim taa ki adet günüm gelince aklıma geldi gene umudum yok ama her şeyin hayırlısı gece uzun olurum belki kısmet

gözün aydın canım çok ama çokkkkk sevindim adına rabbim kucağına almayı da nasip etsin inan umudum yokken umut oldun nasıl dayandım bende bilmiyorum bugüne kadar hiç düşünmedim örgü ördüm başka şeylerle vakit geçirdim taa ki adet günüm gelince aklıma geldi gene umudum yok ama her şeyin hayırlısı gece uzun olurum belki kısmet
Canım benjm insAllah vardır ve insAllah gelmiştir bebeğin güzel haberlerini almayi nasip etsin Rabbim umut her zaman var çünkü ☺☺☺☺☺

Canım benjm insAllah vardır ve insAllah gelmiştir bebeğin güzel haberlerini almayi nasip etsin Rabbim umut her zaman var çünkü ☺☺☺☺☺
bende yok canım maalesef adet oldum yine olmadı sinirlerim alt üst oldu etrafı kırıp dökmemek için kendimi zor tutuyorum artık uğraşmıycam benden bu kadar pes ettim:ruh:

Aşılamanin 10.gunundeyim ve kan tahlilim 4 gun sonra. Goguslerimde inanilmaz ağrı ve kasiklarimda sanci var. Çok umutluydum.
Benim adetimden bir gun once vucudumda sadece benin duygudum bir koku alırım ve anlarım adet olacagimi. Su an ayni oyle bi koku duyuyorum, adet öncesiyle ayni kasık sancilarim var. Ama o hissettigim koku beni dünyadan kopardi. Tutmadigina eminim, yıkıldım resmen :((((( hep hayrlisi diyordum ama mahvoldum

Back
X