- 1 Aralık 2016
- 4
- 4
- 1
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Canim 3 kere catlatma ignesi oldum tutmadi bende asilamami yapicaz dedim doktora deneyelim dedi yarin gitcem kontrole seninhayırlı olsun canım ilk kez mi yaptırıyorsun sen ne kullandın bu aşamada
benim ilk aşılamam tutmadı canım ikincisini oldum ya ilk aşılaması tutmayan ikincide mi tutuyor anlamadım ben şans daha mı fazla oluyor..Canim 3 kere catlatma ignesi oldum tutmadi bende asilamami yapicaz dedim doktora deneyelim dedi yarin gitcem kontrole senin
benimde bakılmadı direk aşılamam yapıldı sonrası pregestona bakıldı yine bakılmadıSelam kizlar ve konu sahibi arkadasim.sizlere bir sorum olucak asilama olacaginiz gun sonkez yumurta catlamismj diye bakildimi sizlere asilama oncesi?????
Sanirim ikinci ucuncu sans daha yuksek benim bir arkadasimin ikinci asilamasi tuttu of ya keske hic ugrasmasakta kendiliginden olsa.. hic bir sorun yok ama olmuyor istebenim ilk aşılamam tutmadı canım ikincisini oldum ya ilk aşılaması tutmayan ikincide mi tutuyor anlamadım ben şans daha mı fazla oluyor..
benimde bakılmadı direk aşılamam yapıldı sonrası pregestona bakıldı yine bakılmadı
Canım şöyle düşün, biz yumurtayı kırıp içini kullanıyoruz demi, kabuğu kalıyor.Kızlar ben iki gün önce aşılama oldum Dr bugün çağırdı gel yumurtalar çatlamış mi bakalım dedi. Sonra usg ile baktı çatlamış dedi bana yuvarlak bişey gösterdi böyle kist gibi işte bu yumurta dedi ama benim merak ettiğim yumurta çatlayınca tüplere inmesi gerekmiyor mu yumurtalik ta nasıl yuvarlak bişey olarak görünüyor
Yumurta büyütmek için hap ya da iğne yazacak, onları belirli gün kullanacaksın, bu arada yumurtalarının büyümesi ultrason ile takip edilecek, yeterli kadar büyüyünce sana yine yumurta çatlatma iğnesi yazar, dr dedigi saatte iğneni yaptırırsın ve gel dediği saatte de gidersiniz eşinle beraber.Hayırlı cumalar..bende bu ay asilama icin de gidicem..butun testlerden sonra asilama icin neler yapilcak acaba bu sureci yasayanlar anlatabilr mi
Canım süper anlatmışsın çok sağol ne demek istediğini çok iyi anladım. Peki bu yumurta kabuğunun büyük olmasının yumurtanın kaliteli olmasıyla bi ilgisi var mı benim ikisi de baya büyükmüş ama iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorumCanım şöyle düşün, biz yumurtayı kırıp içini kullanıyoruz demi, kabuğu kalıyor.
Bizimki de aynı o şekilde yumurta büyüyor, çatlayınca asıl işe yarayacak olanı içinden çıkıp batın boşluğuna bırakılıyor, ordan da tüpün saçakları yakalıyor ve yumurta tüp boyunca yuvarlanıyor. Yumurtalıkta kalanı da kabuğu diyelim :)))
Hayırlı cumalar..bende bu ay asilama icin de gidicem..butun testlerden sonra asilama icin neler yapilcak acaba bu sureci yasayanlar anlatabilr mi
inşallah tutar yarın testi yaptırıcam kandan sonucu yazarım inanılmaz gazım var ilaçların etkisi olabilir snaırım yarın gidince doktora da sorucamSanirim ikinci ucuncu sans daha yuksek benim bir arkadasimin ikinci asilamasi tuttu of ya keske hic ugrasmasakta kendiliginden olsa.. hic bir sorun yok ama olmuyor iste
Canım her şey kararında iyi derler ya, yumurtalar da aynen o şekilde galiba, küçük kalsa çatlamaz, fazla büyürse de kiste dönüşüyor. Takip etmeleri de bu yüzden.Canım süper anlatmışsın çok sağol ne demek istediğini çok iyi anladım. Peki bu yumurta kabuğunun büyük olmasının yumurtanın kaliteli olmasıyla bi ilgisi var mı benim ikisi de baya büyükmüş ama iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum
Canım benimkiler çatlamış bu durumda kiste dönüşmemis oluyor dimiCanım her şey kararında iyi derler ya, yumurtalar da aynen o şekilde galiba, küçük kalsa çatlamaz, fazla büyürse de kiste dönüşüyor. Takip etmeleri de bu yüzden.
İlk aşılama mı oldum bugün 16.günüm ben hala test yapmaya korkuyorum Regl olmama 5 gün kaldı Sizce test yapmalı mıyım yoksa Regl olmayı mı beklemeliyim?beklemek zor ama yarılamışsın biraz daha sabret canım..aminn inşallah yok keseyi 1 hafta sonra inşallah değer 73 tü en son bugün 117 olmuş biraz az artmış gibi ama inşallah sorun olmaz allahım yardım etsin hepimze
Merhaba cnm aşılama ile hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorun neydi nerde yaptrdin bilgi verirmisn bende aşılama yaptrcamCanım gebelik testini yapınca hemen haber ver Ama daha erken olduğu için negatif çıkarsa da üzülmek yok çünkü varsa bile çıkmayabilir tamam mı canım ?
A ayriss2114 canım bende seni arıyordum ne yaptın diye merak ettim daha önce benimde ilk aşılamam tutmadı ben kanuni devlet hastahanesinde 24 kasım ikinciyi yaptırdım şimdi bekliyorum bence sende zaman kaybetme bi yerden başla biran önce eğer maddiyat sorunun yoksa sana özel bi doktor adı verebilirim kardeşim tup bebek yaptı direk ilkinde hemen tuttu yada kanuniye gidebilirsin ben bunları şikayt etmiştim ilgilenmiyorlar diye şimdi bi ilgi bi alaka anlatamam on numara olmuşlar
tatlım testim negatif çıktı adeti bekliyorum doktorum adet olmazsan da gel geç döllenmede olabilir dedi bekliyorum iştecanım nasılsın??ne yaptın merak ettim...
tatlım testim negatif çıktı adeti bekliyorum doktorum adet olmazsan da gel geç döllenmede olabilir dedi bekliyorum işte
adet olursam da gidicem tekrar deniycem bu üçüncü ve son olacak sonrsı tüp bebek
sen ne yaptın ne durumdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?