- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Inşallah dediğin gibidir canım :))Hayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır. Aşılama yi baya araştırdım da genelde hep ikinci aşılamada hamile kaldım yazılarını gördüm. İkincide şans daha yüksek diyorlar nedeni ne ki acaba.
Olmadi canım ocak ta tüp e başlayacağım hayirlisihayırlısı olsun canım çok düşünmemeye çalış sonucu mutlaka paylaş olur mu
hayırlısı olsun sıkma canını Allahın izniyle birgün hepimizin bebişi olacakOlmadi canım ocak ta tüp e başlayacağım hayirlisi
canım ben doktora sordum ikinci aşılamada şans aynı fazla değil dedi o biraz şans işi benceHayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır. Aşılama yi baya araştırdım da genelde hep ikinci aşılamada hamile kaldım yazılarını gördüm. İkincide şans daha yüksek diyorlar nedeni ne ki acaba.
Anladım canım ben ikinci aşılamaya geçmedim henüz biraz vücudum dinlensin dedim olmazsa adet olunca gidicem tekrarcanım ben doktora sordum ikinci aşılamada şans aynı fazla değil dedi o biraz şans işi bence
inşallah hayırlı haberler verirsin rabbim gönlüne göre versinBende bu kervandayim aşılamada 3.günüm ilk asilamam Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun canım umarım sıkı sıkı tutunur bebislerimizBende ilk aşılamamı dün oldum. İnşallah bebişimiz gelir bu ay dua edelim bol bol.
amin canım benim. Aşılamada eşinin değerleri nasıldı. Bana yıkamadan sonra 42 milyon sperm nakledildi bunların 37.8 milyonu ileri hareketli. Sizin değerleriniz nasıldıHayırlı olsun canım umarım sıkı sıkı tutunur bebislerimiz
benim de 80 milyonun 42 milyonu aşılandı imşallah güzel haberi alırız yakında. Kasıkta batma falan varmı. Benim azıcık azıcık batıyo aşılamadan sonra48 milyonun %85i asilandi canım çok korkuyorum heyecan basıyor
benim de 3. Gün bugün yürüdüğümde sol tarafımda batma ve bel ağrısı oluyo. Bende senin gibi umutla umutsuzluk arasındayım bir yanım bebişim gelecek diyor bi yarım karamsar. İlk aşılamam da olunca çok tedirginimCanım kıpır kıpır oldu 2 .gün 3 gün batma oldu 4.gun yoruluncaagrim oluyor bugün 5.gün sadece halsizlik var o kadar canim bilmiyorum ki umutla umutsuzluk arasındayim sen nasilsin
amin canım benim amiiiiiiinnAllahım yüzümüzü guldursun insAllah ne deyim nasıl dua edeyim kabul olması için bilmiyorum artık Rabbim kabul ettiği duaların aynısı gibi görsün duamizı ilk defa böyle dua ediyorum Rabbim büyük yardım etsin engel olan her günahı bağışlasin inşallah
bende yapmamak için zor duruyorum ilaç etkisiyle de olsa çift çizgiyi görmek içinİgnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım iki çizgi çıktı kızardı baya demekki geçmemiş bugün 5.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?