- 19 Aralık 2020
- 144
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Naciye 893
-
12. Gün yaptır canım inşallah bebek tutunuyordur diyelim hayırlısı olsun bende yaptırmistim ama 9. Gün adet olmuştumArkadaşlar 11 martta aşılamam oldu. Bu gün 6 gün geçti. Ben 2 gündür özellikle bu gün artmaya başlayan. Kasıklarım da belirli bir noktadan gelen değişik bir ağrım var. Adetime 8 gün var. Aşılama sonrası 12 14 gün test yaptırın dediler. Ama çok sabırsızlanıyorum. 9 gün yaptırsam bi sonuç alabilirmiyim??
Canım 12martta aşılamam oldu benimde test yaptım halada yapmaya devam ediyorum ama pozitif çıkıyor günden güne renk azalarak muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi diyolar daa daha öncesinde bi kürtajım var o zaman çenemde sivilcelenmem olmustu hemde ne sivilce suan aynından cıktı... umutluyuz inşallah güzel haberler alalım hepimizArkadaşlar 11 martta aşılamam oldu. Bu gün 6 gün geçti. Ben 2 gündür özellikle bu gün artmaya başlayan. Kasıklarım da belirli bir noktadan gelen değişik bir ağrım var. Adetime 8 gün var. Aşılama sonrası 12 14 gün test yaptırın dediler. Ama çok sabırsızlanıyorum. 9 gün yaptırsam bi sonuç alabilirmiyim??
Bende 13 unde yaptırdım 2. Günden itibaren kaşık ağrım vardı bugun de sizin dediğiniz gibi göbek çevresindeki batmalar eklendi birde bacaklarimbacaklarima vuran bel ağrısı inşallah yerleşme agrilaridirbirbirimizi haberdar edelim
Canım 12martta aşılamam oldu benimde test yaptım halada yapmaya devam ediyorum ama pozitif çıkıyor günden güne renk azalarak muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi diyolar daa daha öncesinde bi kürtajım var o zaman çenemde sivilcelenmem olmustu hemde ne sivilce suan aynından cıktı... umutluyuz inşallah güzel haberler alalım hepimiz
Ben kan testi yaptırmadım ama sürekli okuyorum 12.gün net cvp alıyorlar inşallah yükselir sonucun bunu kalben diliyorum belirti vs varmıValla şehir dışına çıkmam gerekiyor diye bu gün test yaptırdım. Aşışama günü dahil 8. Gündeyim. 5.4 çıktı sizce hamilelik mi ilaçların etkisi mi
Ben kan testi yaptırmadım ama sürekli okuyorum 12.gün net cvp alıyorlar inşallah yükselir sonucun bunu kalben diliyorum belirti vs varmı
Inşallah inşallah nasıl çok istiyorum Allah biliyor herkes için dua ediyorum: )İnşallah yükselir. Aşılamadan bir kaç gün sonra batma şeklinde kasıkşarımda ağrı başladı. Artarak ağrı devam ediyor. Adetime daha 7 gün var. Normalde adet olacaksam eğer ayak bileklerim sızlar. Onu hissetmedim henüz merakla beklemedeyim. Süzler de bana haber verin. İnşallah sizlerün de isteyen herkez mıtlu haberler alırlar. Sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallah
Ayni belirtiler bendede var 6 martta aşılama yaptırdım 10.gun kan testi yaptırdım ama1.29 çıktı pazartesi bidaha test yaptırdım insallah hepimizin olur hep benzer şeylerInşallah inşallah nasıl çok istiyorum Allah biliyor herkes için dua ediyorum: )
Rabbim en hayırlısını versin. Hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlar varsin. Cümlemize. Ne zamandır istiyorsunuzInşallah inşallah nasıl çok istiyorum Allah biliyor herkes için dua ediyorum: )
Yani 1 g0n 1.29 diyorsun. Benim 8. Gün 5.4 bu değer düşer mi ilaçlar etkiliyor muAyni belirtiler bendede var 6 martta aşılama yaptırdım 10.gun kan testi yaptırdım ama1.29 çıktı pazartesi bidaha test yaptırdım insallah hepimizin olur hep benzer şeyler
4 yıllık evliyiz ancak hiç üstüne düşmüyorduk bu ay aşılama oldumRabbim en hayırlısını versin. Hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlar varsin. Cümlemize. Ne zamandır istiyorsunuz
Ben biraz aceleciyim sanırım. 1.5 yıldır evliyim henüz bu ay aşılama oldum. Öncesi tabi biliyorsunuz klomen vs4 yıllık evliyiz ancak hiç üstüne düşmüyorduk bu ay aşılama oldum
Benim eşim kullanmisti klomen..hakkimizda hayırlısı olur insallahBen biraz aceleciyim sanırım. 1.5 yıldır evliyim henüz bu ay aşılama oldum. Öncesi tabi biliyorsunuz klomen vs
Evet ilaçlar etkiliyor ama iğnenin etkisi geçiyor 9 10 gün sonra ben iğnenin 12.gunu idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ertesi günü dayanamayio kan testi yaptirdim malesef negatiftiYani 1 g0n 1.29 diyorsun. Benim 8. Gün 5.4 bu değer düşer mi ilaçlar etkiliyor mu
Anladım rabbim en hayırlısını versin cümlemize. En iyisini rabbim bilir bize elimizden gelemi yapmak düşer.Evet ilaçlar etkiliyor ama iğnenin etkisi geçiyor 9 10 gün sonra ben iğnenin 12.gunu idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ertesi günü dayanamayio kan testi yaptirdim malesef negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?