- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
- Konu Sahibi Naciye 893
-
Ağrı kramp olmuyordu. Göğüslerim ağrıyordu adettn 10 gun once fln basliyodu ağrımaya. Ama şimdi o yok bunlar var.Inşallah peki normalde adet olmadan önce de (1 hafta falan once) bu agrilari kramplari yaşıyor muydunuz
Benim de 1 hafta önceden göğüslerim şişersi kocaman olurdu şu an yok olmadı. Çok merak ediyorum. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsinAğrı kramp olmuyordu. Göğüslerim ağrıyordu adettn 10 gun once fln basliyodu ağrımaya. Ama şimdi o yok bunlar var.
Amin inşallahBenim de 1 hafta önceden göğüslerim şişersi kocaman olurdu şu an yok olmadı. Çok merak ediyorum. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin
Merhabalar kızlar , hepimizin tedavisi inşallah güzel haberle bebeğimizin haberleri ile taçlandırılır .
Bu benim 2.asilamam , ilk asilamamda ovulasyon yumurtlama tarihim baz alınarak 14.günde olmuştu . Bu ise doktorum, bu gece 11 de çatlatma iğnesini vurmami söyledi ve Çarşamba sabahı eşimle hastaneye gidicez ona göre aşılama olacak Çarşamba günü . Sizce normal mi 12.günde aşılama olması
Yumurta gelişim takibi yapması mi doktorunuz ona göre adetin 3 veya 4 gunu igneye basladim ben arada hsg cekildim 10.gunxe asilama oldumMerhabalar kızlar , hepimizin tedavisi inşallah güzel haberle bebeğimizin haberleri ile taçlandırılır .
Bu benim 2.asilamam , ilk asilamamda ovulasyon yumurtlama tarihim baz alınarak 14.günde olmuştu . Bu ise doktorum, bu gece 11 de çatlatma iğnesini vurmami söyledi ve Çarşamba sabahı eşimle hastaneye gidicez ona göre aşılama olacak Çarşamba günü . Sizce normal mi 12.günde aşılama olması ?
Yumurta takibi yaptı hatta 2 günde bir yumurta ölçümü için gittim pcosum birden fazla yumurta var ama 2 tanesi olgunlaşmış diğerleri mlm olarak folikul olarak kalmış , yani normal demi bu durum ? Bende hsg yi adet olmadan 1 gün evvel çekildimYumurta gelişim takibi yapması mi doktorunuz ona göre adetin 3 veya 4 gunu igneye basladim ben arada hsg cekildim 10.gunxe asilama oldum
Tabiki normal bir durum hem 2 tanesi opgunlasmissa ikiz bile olabilir inşallah gönlümüzü ferah tutalım olacağı varsa olur inşallah: )ama korkulacak bir sey yok .yalnız hsg adetten bir gün önce çekildi yazmışsınız ilk defa duydum normalde adetin bitimink takiben 2 3 . Günlerde yapilirdi mevcut gebelik olasiligina karsinYumurta takibi yaptı hatta 2 günde bir yumurta ölçümü için gittim pcosum birden fazla yumurta var ama 2 tanesi olgunlaşmış diğerleri mlm olarak folikul olarak kalmış , yani normal demi bu durum ? Bende hsg yi adet olmadan 1 gün evvel çekildim
Allah razı olsun canım ben geçen sene 2020 de 1 aşılama 1 de tüp bebek tedavisi gördüm ben pcosum Haziran'da 2 senelik evli olmuş olucaz eşimde spermlerinde sorun çıktı doktor aşılama dedi özel tüp bebek merkezinde bu 1 aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum , Şubat ayında 2020 o aşılama da birden fazla yumurta gelişti doktorum çok ümitli idi yine ikiz bile olur dedi ama maalesef ,sonra da temmuz da 2020 de tüp bebeğe başladık orda da çok çok iyi yumurtlar toplandı 14 yumurtanın 11 i dolu çıktı kaliteli çıktı ama döllenme doğru düzgün olmadı bile . Transfer ettikleri de kimyasal gebelik oldu .şimdide devlette başlayalım dedik , o kadar sıkıntı yaşadım ki bukez hicbiseyim rast gitmedi rapor peşinden koştugum ilaçları daha hiç vuramadan dolabın buzlugunda bıraktım dalginlikla hepsi çöpe gitti vs tekrardan aldım paramla filan ... Koştur koştur yaptım herşeyi ne bileyim Allah görüyor bilen o , gören yine o . Rabbim nasip etsin .Tabiki normal bir durum hem 2 tanesi opgunlasmissa ikiz bile olabilir inşallah gönlümüzü ferah tutalım olacağı varsa olur inşallah: )ama korkulacak bir sey yok .yalnız hsg adetten bir gün önce çekildi yazmışsınız ilk defa duydum normalde adetin bitimink takiben 2 3 . Günlerde yapilirdi mevcut gebelik olasiligina karsin
Allah razı olsun canım ben geçen sene 2020 de 1 aşılama 1 de tüp bebek tedavisi gördüm ben pcosum Haziran'da 2 senelik evli olmuş olucaz eşimde spermlerinde sorun çıktı doktor aşılama dedi özel tüp bebek merkezinde bu 1 aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum , Şubat ayında 2020 o aşılama da birden fazla yumurta gelişti doktorum çok ümitli idi yine ikiz bile olur dedi ama maalesef ,sonra da temmuz da 2020 de tüp bebeğe başladık orda da çok çok iyi yumurtlar toplandı 14 yumurtanın 11 i dolu çıktı kaliteli çıktı ama döllenme doğru düzgün olmadı bile . Transfer ettikleri de kimyasal gebelik oldu .şimdide devlette başlayalım dedik , o kadar sıkıntı yaşadım ki bukez hicbiseyim rast gitmedi rapor peşinden koştugum ilaçları daha hiç vuramadan dolabın buzlugunda bıraktım dalginlikla hepsi çöpe gitti vs tekrardan aldım paramla filan ... Koştur koştur yaptım herşeyi ne bileyim Allah görüyor bilen o , gören yine o . Rabbim nasip etsin .
Buarada hsg yi yine üniversite de çektirdim ve normalde Haziran'da temmuzda olması gerekirken şansıma birisi iptal etmiş diye 1 ay sonraya kalmıştı o da adetimin ya günüydü ya da o gün içinde olmam lazımdı yani denk gelmemesi lazımdı nasip adetim gec kaldı . Anladım sizi ben ,burda aylar sonraya attıkları için adetli olmamak lazım o yüzden adetli olmasın hasta yeter yoksa haklısınız :) 10 Mart'ta
Olmuşla olmus e çare yok belki bu zorlu yollar sizi aydınlığa çıkarmak icindir .ben de hsg cekildim bu ayin 8 unde özelde aslında üniv.cekilecektim ama sansjma her ay aradigimda makina bozuk diye diye 3 ay geçti aşılama olacağı için hsg cekilmem gerekiyordu bayildik hastaneye 1250 lira olsun hayirlisi ile de parada kalmadı gözümAllah razı olsun canım ben geçen sene 2020 de 1 aşılama 1 de tüp bebek tedavisi gördüm ben pcosum Haziran'da 2 senelik evli olmuş olucaz eşimde spermlerinde sorun çıktı doktor aşılama dedi özel tüp bebek merkezinde bu 1 aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum , Şubat ayında 2020 o aşılama da birden fazla yumurta gelişti doktorum çok ümitli idi yine ikiz bile olur dedi ama maalesef ,sonra da temmuz da 2020 de tüp bebeğe başladık orda da çok çok iyi yumurtlar toplandı 14 yumurtanın 11 i dolu çıktı kaliteli çıktı ama döllenme doğru düzgün olmadı bile . Transfer ettikleri de kimyasal gebelik oldu .şimdide devlette başlayalım dedik , o kadar sıkıntı yaşadım ki bukez hicbiseyim rast gitmedi rapor peşinden koştugum ilaçları daha hiç vuramadan dolabın buzlugunda bıraktım dalginlikla hepsi çöpe gitti vs tekrardan aldım paramla filan ... Koştur koştur yaptım herşeyi ne bileyim Allah görüyor bilen o , gören yine o . Rabbim nasip etsin .
Buarada hsg yi yine üniversite de çektirdim ve normalde Haziran'da temmuzda olması gerekirken şansıma birisi iptal etmiş diye 1 ay sonraya kalmıştı o da adetimin ya günüydü ya da o gün içinde olmam lazımdı yani denk gelmemesi lazımdı nasip adetim gec kaldı . Anladım sizi ben ,burda aylar sonraya attıkları için adetli olmamak lazım o yüzden adetli olmasın hasta yeter yoksa haklısınız :) 10 Mart'ta çekildim hsg yi de
Parada hiç kimsenin gözü yok ki kuzum . Ben daha 4 5 aylık evli iken tüp bebek merkezine başvuru yaptım aşılama + tüp bebek hepsi 20 bini geçti .Olmuşla olmus e çare yok belki bu zorlu yollar sizi aydınlığa çıkarmak icindir .ben de hsg cekildim bu ayin 8 unde özelde aslında üniv.cekilecektim ama sansjma her ay aradigimda makina bozuk diye diye 3 ay geçti aşılama olacağı için hsg cekilmem gerekiyordu bayildik hastaneye 1250 lira olsun hayirlisi ile de parada kalmadı gözümbiz tam 4 yıllık evliyiz 25 yasindayim olmazsa tekrar deneyecegiz
Bende olmazsa universitede deneyecegim aşılama en azından rapor için sansim olurParada hiç kimsenin gözü yok ki kuzum . Ben daha 4 5 aylık evli iken tüp bebek merkezine başvuru yaptım aşılama + tüp bebek hepsi 20 bini geçti .
Şimdi üni labaratuvarlari daha iyi diye buraya başvuru yaptık hemde devlette şansımızı deneyelim dedik Rabbim nasip etsin yeter ki herşey bahane , herşey sinanma ben bunu anladım . Bende 31 yaşındayımtüp bebek merkezinde ki doktoruma kendim teklif etmiştim hsg cekileyim diye o da demişti senin rahimle ilgili sorunun yok boşuna para verme diye ama devlette tam teşekküllü devam ediyorlar .
5 senelik evlisin aslında çıkar . Bize doktor kendi söyledi burda dene olursa zaten olur olmazsa hiç olmasa faydalanirsin diye . Zor süreçler Allah yardımcımız olsunBende olmazsa universitede deneyecegim aşılama en azından rapor için sansim olur
Hayırlı günler. Bu gün 12. Gün dü tahlil verdim 0.7 çıktı . inşallah sizinkiler olumlu sonuçlanır.yükselir gibi sanki yarın yine kan testi yaptır canım
Merhaba benimde 0.2cıktı negatiffHayırlı günler. Bu gün 12. Gün dü tahlil verdim 0.7 çıktı . inşallah sizinkiler olumlu sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?