Aşılama sonrasi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Bugün 10da aşılama oldum fakat 4 saat sonra akıntıyla birlikte lekeli kırmızımsı geldi sizce kötü biseymi

Selam tatlım bende oldum ama benden gelmedi genelde rahim zedelendiği için olur derler şimdi iyimisin peki

Hayır canım içini ferah tut benden de geldi doktora sordum rahimde zedelenme olduğu için geliyormuş

İkizmi oldu belirtileriniz nelerdi bnde sabah 10da oldum çok heyecanlıyım. Doktr geriye gelen olmadı dedi sanırım iyi gitti hersey
Evet canım ikiz.. 6. Gün aşırı bel ağrısı olmuştu 11 12 ve 13 yerleşme kanaması yaşadım ben adet sandım devamı gelmeyince test yaptım çıktı zaten o ara halsizlik de vardı tansiyon düşüklüğü falan

Hayırlısıyla kucağınıza alın ins bnmde 2yumurta oluştu 20 21mm aşılama olacağı gün ve oncesndede yoğun akıntılarım oldu sadece wcdeykn biraz sknti oluyo kabız gbi onn disinda henüz kötü biseym yok siz nekdr uzandinz

2 3 gün uzandım dinlendim canım ama doktorum ilişki de önerdi aşılama günü ve birer gün arayla... 2 olması şansı artırır boyutları da güzelmiş inş tutar canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…