Bana 3 öğün dedi ben kullanıyorum düzenli elimden geleni yaptım Rabbim emanet herşeyEvet progestan fitil sabah akşam kullan dedi ama düzenli kullanmıyorumgenelde sadece akşamları kullanıyorum
Ben 12 13Testi kaçıncı gün yapmayı planlıyorsunuz?
Bugün 6.gunum bitiyoBen 12 13
Canim sende asilamam 2/3. Gunlerinde hafif bel agrin baslamismiydiEvet canım ikiz.. 6. Gün aşırı bel ağrısı olmuştu 11 12 ve 13 yerleşme kanaması yaşadım ben adet sandım devamı gelmeyince test yaptım çıktı zaten o ara halsizlik de vardı tansiyon düşüklüğü falan
Bnmde bugün 1hafta oldu göğüs hasssaisytim var bide nedense bacaklarım çok sgriyo kollarımda dünde basım çok agrimisti bacaklarım aynı calismaz sonra çalıştığında hamlarsin agrirya ayni öyle onn haricinde çokta göze batan belirtim yok sanırım yok gibiCanim sende asilamam 2/3. Gunlerinde hafif bel agrin baslamismiydibenimde 3. Gunum bugun dunden beri belim cok hafif agriyor 3 yumurtam vardi ucude catlamis dun kontrole gittigimde
Insallahh sonunda hayirli haberler alirizz, seninde mi ilk asilaman?Bnmde bugün 1hafta oldu göğüs hasssaisytim var bide nedense bacaklarım çok sgriyo kollarımda dünde basım çok agrimisti bacaklarım aynı calismaz sonra çalıştığında hamlarsin agrirya ayni öyle onn haricinde çokta göze batan belirtim yok sanırım yok gibi
Evet ilkInsallahh sonunda hayirli haberler alirizz, seninde mi ilk asilaman?
Canım onu hatırlamıyorum ama 6. Gün net bir ağrı vardı ağrı kesici bile atmayı düşündüm sonra ne olur ne olmaz diye almamıştımnCanim sende asilamam 2/3. Gunlerinde hafif bel agrin baslamismiydibenimde 3. Gunum bugun dunden beri belim cok hafif agriyor 3 yumurtam vardi ucude catlamis dun kontrole gittigimde
Sizde ne gbi belirtiler varbenim de ilk. Resmen zaman geçmiyor, günler geçmiyor. Salı 12.günüm ama her an her dakika aklımda. bu da hiç iyi bir şey değil
Evet iyiki almamissinCanım onu hatırlamıyorum ama 6. Gün net bir ağrı vardı ağrı kesici bile atmayı düşündüm sonra ne olur ne olmaz diye almamıştımn
Bnm aşılamanın ilk bir kaç günü kasıklarımda batmalar oldu, göğüslerim çok hassastı. 2-3 gündür bir belirti yok, bugün biraz belim ağrıdı ama o kadar. Çok araftayımSizde ne gbi belirtiler var
6.5 aylık canımEvet iyiki almamissinSuan nekadarik hamilesin
Canım inan ben hiç hamile hissetmiyordum mesela gebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine karışıyor zaten... ha benim mesela adetten bi hafta önce göğüs ağrısı başlardı göğüs ağrısı bittiği gün kanamam olurdu 1 hafta sonunda... ama bu sefer göğüs ağrısı olmadıBnm aşılamanın ilk bir kaç günü kasıklarımda batmalar oldu, göğüslerim çok hassastı. 2-3 gündür bir belirti yok, bugün biraz belim ağrıdı ama o kadar. Çok araftayım
Masallahh6.5 aylık canım
Moral oldu birazcık çok teşekkür ederim. Çünkü sürekli bişeyleri iyi ya da kötü oraya bağlamaya çalışıyorum. Akışına bırakmak lazım sanırım. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır çok mutlu olursunCanım inan ben hiç hamile hissetmiyordum mesela gebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine karışıyor zaten... ha benim mesela adetten bi hafta önce göğüs ağrısı başlardı göğüs ağrısı bittiği gün kanamam olurdu 1 hafta sonunda... ama bu sefer göğüs ağrısı olmadı
Ben aldım bugün 10.gunumdu hatta öğlen bişey çıkmadı ama akşama doğru çizgi çıktı ne dkr doğru bilemiyorum belirti olarakta adet ağrısı hissi geldi akşama doğru oda geçti yarinnerken test yapmayı düşünüyorumbir şey sormak istiyorum. Benim adet gününm çarşamba. Korkumdan hala test yapmadım ::i( progestan kullanıyorum ve hamile değilsem de adetimi geciktirebilir. Progestanı ne zaman bıraktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?