Aşılama sonrasi

Kızlar aşılamadan hangi aşamalardan geçiliyor bende yeniyim çocuğumuz olmuyor tüp bebek öncesi aşılama denemelimiyiz eşim varikosel amelşyatı oldu bende bir sorun yok

Kızlar aşılamadan hangi aşamalardan geçiliyor bende yeniyim çocuğumuz olmuyor tüp bebek öncesi aşılama denemelimiyiz eşim varikosel amelşyatı oldu bende bir sorun yok
Bndede kist var sadece ama gebeliğe engel degl esmdede varikosel var ama ileri derece degl bnce deneyin derim sansinizi Allah büyük nerde ne olcagi belli olmaz bnde 1kere aşılama denemk istedim olmazsa tüp düşünüyorum bugün 3.gunum sadece kasık ağrım var oda tek taraflı günümü bkliyorum

Bende bir sorun yok eşim varikosel ameliyat oldu bir yılı geçti yine olmadı rahim filmimde sorun çıkmadı amh2.93 çıktı yarın gidicez tüp bebek için doktora bakalım ne diyecek

Merhaba bende cuma günü aşılama yaptırdım karnımda adet ağrısının başlangıcı gibi hafif ağrılar oluyor birde göğsümde hassasiyet var. Aşılama yapıp hamile kalanlar bilir bunlar normal mi

kızlar ben de perşembe günü yaptırdım. aşılama yapılan koltukta 15dk uzandım, sonra eve geldim o gün, ertesi gün evde dinlendim bol bol. sadece günlük yemek vs rutin işlerimi yaptım. aşılama günü akşamı hafif küçücük bir pıhtı attı kırmızı benim de. çok korktum. burda baska arkadaşlara sorum, bir ay önceki adetten kalan atıklar olabilir dediler. siz de rahim tahriş oluyormuş normal deyince içim çok rahatladı. aşılama günü akşam ve ertesi akşamı değerlendirdik biz de tekrar. benim de 2 yumurtam vardı. doktor iyi geçti dedi. nasip. umutluyum beklenti içindeyim ama kendime bile itiraf edemiyorum, üzülmekten çok korkuyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin

Kızlar aşılama acı veren bir şey mi nasıl? Yumurtalarınizi klomen ile mi iğneyle mi büyüttüler ?
Nerede aşılama oldunuz ücretleri neydi bilgilendirir misiniz? Ben de aşılama yaptırmak istiyorum araştırıyorum zrn88 E Esy63

Bana iğne verdi öncesinde. Çünkü yumurta büyütme ilaclarını kullanıp 3 ay denemiştim madem aşılamaya geçeceğiz sağlam adım atalım dedi. Gonal-f iğne kullandım. Sonra çatlatma iğnesi kullandım ve 36 saat sonra aşılamamı oldum. Gittiğim hastanede tüp bebek bölümü yok. Bu yüzden doktorum izmirde tavmergan tüp bebek merkezinde yaptı aşılamamı. 2500 tl ödedik

Canım ben ilk gidişimdi direk gonal f iğnesi ile başladım 8 gün yaptım iğnemi so arada dr 2 kere muayene etti yumurta durumu için kaç yumurtam var dı bilmiyorum ama sağda 2 solda 1 mi ne dedi tam bilmiyorum sormadım da neyse çatlatma iğnesi verdi onu yaptım 36 saat sonrada aşılama gerçekleşti. Hiç ağrı yok demicem ama çok hafifti. Bnmde o gün bi kahverengi akıntı oldu ertesi gün geçti şuan 5.günüm adet belirtileri vae ama bugun hafifledi diğer günlere göre. Öyle işte 10 gün kaldı merak ediyorum inşallah olumsuz olmaz

Kayseride bi özel hastanede yaptırdım 1800 aşılama 1300 de ilaçlar tuttu toplamda

Benmde bugün 5.gunum aynı sayılırız ilk gün dbendede pembemsi akıntı oldu az geçti 3 gündür sağ kask bölgemde sanki yumurta gbi top gbi bişey var gulunce hareket edince uzanıp kalkınca batiyo resmen diğer kasığımda yok ama dikkatimi çok çekti sende varmı bu durum benmde asilmada 2yumurta gelişti sağda 1 solda 1 gonalf kullandım bende

ben de 8 gün gonal-f kullandım 75 mg. geçen perşembe oldu aşılamam, bugün 6.günüm. aramızda 1 gün varmış. ben de çok meraklı heyecanlıyım. kasıklarımda çok nadir sızlama batma oluyor. inşallah güzel haberler alırız.

Bende kasık ağrısı yok adet ağrısı var hafif ama karnım ağrıyor arada. Birde göğsümde hassasiyet var. Kasıklarıma şimdi tekrar baktım bişey yok bilemedim ya

Bende 100mg kullandım kuzum kasık ağrısı çoğu kişide var sanırım bende olmadı onun yerine adet ağrısı var karnım da birde progestan fitil verdi bana dr sizede verdi mi

Bende kasık ağrısı yok adet ağrısı var hafif ama karnım ağrıyor arada. Birde göğsümde hassasiyet var. Kasıklarıma şimdi tekrar baktım bişey yok bilemedim ya
Bendede karın ağrısı yok sanırım belirtiler ksiiden kişiye degisiyo

Niye üzgün ifade koydun herşey nasip kuzum Allah isterse olur istemezse de napalım vardır bi hikmeti
Aynn öyle inşallah Allah bizede kısa zamanda hayırlısını nasip eder yüzümüzü guldurur diyelim . Benm cuma günü tam 1 hafta olcak teste erken sanirim

Bende 100mg kullandım kuzum kasık ağrısı çoğu kişide var sanırım bende olmadı onun yerine adet ağrısı var karnım da birde progestan fitil verdi bana dr sizede verdi mi
Evet progestan fitil sabah akşam kullan dedi ama düzenli kullanmıyorum genelde sadece akşamları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…