ben dün adet oldum 2 gün öncesinden adet olcam olcam dedim ve öylede oldu hemde olmam gereken tarihten 2 gün önce oldum ama inanın olunca daha rahtladım o 2 gün alt üst olmuştum olcam mı olmıcam mı ne yapcam nasıl olcak diye ama şimdi daha rahatım fiziksel olarakta rahatladım vücudum çok gerginleşmişti tabi bu tedavi süresince baya kilo aldım 57 kilodan 62 ye çıktım bugünde doktora gittim beni baya bi rahatlattı aslında çok umutlu olduğunu hamileyi diye aramanı bekliyodum dedi ama olmamasının şanssızlık olduğunu söyledi 1 ay aradan sonra tekrar denicez bu 1 aylık süreçte ilaçların etkisni görmeye devam edecekmişim o yüzden belkide kendiliğinden olur dedi ama ben bu konuda umutlu değilim çokta hayalperest olmamak lazım
hadi hayirlisi canim bende ayniyim inanki bu tiroid zaten bizi bu hallere götüren bende cin eziyeti yaparsam kendime gram gram gidiyo oda cani isterse merak etme bende normol kadinlar gibi bi haftada incelemiyorum canim ya,hatta yeni evli halimden eser bile yok o halimede dönemem zaten kesinlikle bu hastalik kanserden sonraki kötü ikinci hastalik hayatimi alt üst etti benim bakiyorum aynisini sanada yapmis benim kader arkadasim simdi her konuda hem fikriz su icsek yariyo lafi bize zateb bunu doktorlarda kabul ediyo.benim dünki halimi görsen gülerdin inan kendimi nasil parcaliyorum evimin alt katini spor salonu yaptim kosu bandindan firliycak gibi kostum kostum daha sonra sinirimi bosaltmak icin esimin kum torbasina giristim:)))bagiriyorumda üstelik bu üzerimizdeki stresi bi sekilde atmaliyiz.yani cok acinasiydim inan hemde komikkkkk....resmende ac dolasiyorum baska bi caresi yok bu calismayan guatir tiplerinde offf offffff,Allah im bunlari sonunuda konusalim burda INSAALLAH....
ben dün adet oldum 2 gün öncesinden adet olcam olcam dedim ve öylede oldu hemde olmam gereken tarihten 2 gün önce oldum ama inanın olunca daha rahtladım o 2 gün alt üst olmuştum olcam mı olmıcam mı ne yapcam nasıl olcak diye ama şimdi daha rahatım fiziksel olarakta rahatladım vücudum çok gerginleşmişti tabi bu tedavi süresince baya kilo aldım 57 kilodan 62 ye çıktım bugünde doktora gittim beni baya bi rahatlattı aslında çok umutlu olduğunu hamileyi diye aramanı bekliyodum dedi ama olmamasının şanssızlık olduğunu söyledi 1 ay aradan sonra tekrar denicez bu 1 aylık süreçte ilaçların etkisni görmeye devam edecekmişim o yüzden belkide kendiliğinden olur dedi ama ben bu konuda umutlu değilim çokta hayalperest olmamak lazım
gerçektende hayatımız altüst oldu bu hastalık yüzünden ama mecburen onunla yaşamaya alışacağız başka çaremiz yok.Eşime diyorum ki (EVLENDİĞİMDE 48 KİLOYDUM ŞİMDİ 72)şişmanlar sempatik olur bu aralar aşılamadan dolayı şiştim tabi 68 den 72 ye çıktım eşimde bana kilo aldın demek yerine hayatım bu aralar çooookkkk sempatikleştin diyor kızmamam içinlaelaelaelaelae benim bugün 15,günüm adet olmadım aslında normal adet tarihim yarım ama diğer aşılamalarımda hep 15.adet olmuştum yarında olmazsam sanırım umutlanıcam
evet bayanlar bende hastalandım.hamile değilmişim.çok zor.dün gece çok ağladım.bayrama çok kötü denk geldi.insan bayramı yaşayamıyor.
evet bayanlar bende hastalandım.hamile değilmişim.çok zor.dün gece çok ağladım.bayrama çok kötü denk geldi.insan bayramı yaşayamıyor.
canım inan çok üzüldüm ama ne yapcaksın bu ay bizim ayımız değilmiş allah sabrımızı ölçüyor herhalde. umutlarımızı tüketmeden devam etcez
haklisin arkadasim.bisey yapamiyoruz malesef,senin kacinci asilaman.sakincasi yok sa eger.
arkadaşım benim ilk aşılamamdı.ama olmadı.çok ümitliydim anlayacağın.olmayınca yıkıldım diyebilirim.eşimde arefe günü trafik kazası geçirdi.allahtan ona birşey olmadı ama araba kullanılacak gibi değil.neyse kazanın olduğu gece ben hastalandım tabi ve yıkıldık.kazanın üstüne çok kötü oldu.inanır mısınz eğer hamile olsaydım ilaç gibi olacaktı bizim için ama olmadı.vardır tabi bundada bir hayır.allahım büyüktür.inşallah bir gün olur hepimizin.
canım inan çok üzüldüm ama ne yapcaksın bu ay bizim ayımız değilmiş allah sabrımızı ölçüyor herhalde. umutlarımızı tüketmeden devam etcez
haklisin arkadasim.bisey yapamiyoruz malesef,senin kacinci asilaman.sakincasi yok sa eger.
arkadaşım benim ilk aşılamamdı.ama olmadı.çok ümitliydim anlayacağın.olmayınca yıkıldım diyebilirim.eşimde arefe günü trafik kazası geçirdi.allahtan ona birşey olmadı ama araba kullanılacak gibi değil.neyse kazanın olduğu gece ben hastalandım tabi ve yıkıldık.kazanın üstüne çok kötü oldu.inanır mısınz eğer hamile olsaydım ilaç gibi olacaktı bizim için ama olmadı.vardır tabi bundada bir hayır.allahım büyüktür.inşallah bir gün olur hepimizin.
cok gecmis olsun canim haklisin,esine bisey olmamis Allah tan,bende asilamamin ikinci günü kendim yaptim bazen diyorum korktumda aceba ondanmi olmadi falan filan bunlar bahane olacak olsa hersekilde ama ne yapalim,bence asilama VAKIT KAYBI,bizi oyaliyo ve psikolojimizi bozuyo ben tüp bebege geciyorummmm
cay cay nerdesinnnnnnnnnnnnnnn,meraktan catladim senin icin,hadi hayirli haberlerini yaz artikda bi sevinecek bisey bulalim artik herkesinki hüsran(( seviniriz insallah senle:)))))
canım öncelikle bayramın kutlu olsun.benim dün öğlen 1-2 damla kanamam geldi ara ara da kahverengi lekelenmelerim var.progestan kullanıyorum ben onlar kahverengi geri geliyor dr um adet kanaman olmadığı sürece umudunu yitirme diyor bekliyorum bakalım.eğer tutmadıysa bugün kana dönüşür heralde sonuçta Allahım anlımıza ne yazdıysa onu yaşıycaz hayata öyle de böyle de devam etmek zorundayız.seni mutlaka haberdar ederim.
ay canim hakkinda hayirlisi insallah,bana hamissin geliyo ayyy insallah sana bari sevinelim canim benim:Saruboceq:
yok canım ya nerdeeeee.dün gece geldi kanamam tüpte inşallah.üzerimden büyük bir stres kalktı ama.şimdi süslendim kuaföre gidicem aradan da sahile inicem yani normal hayatıma geri döndüm.
aferin arkadas en iyisini yaptin napalim bi buraksak ipin ucunu gidiyoo,nasi basladinsa öyle devamm,bu yaptiginla yani,ne zaman baslamaya karar veremiyorum ben tüpe yaaa,bu konuda kafamda gelgitler var simdi.kardesimde türkiyede yaptirmami istiyo,bu konuda türkiye daha iyi diyo ama bilmiyorum aslinda dogru söylüyo yaza burakabilirim yani o asilamalarida orda yaptirmami istemisti kismet aslinda bu konuda cok kararsizim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?