niye kimse yok bugün
canim dün ben basimin agrisindan acamadim cok kötüydüm gözlerimde öyle bakmak istemdim inan,o derece kötüydü....nasilsin sen lekelenmen olmustu sanirim ne durumdasin
kızlar çalıştığım için çok fazla giremiyorum benim ağrılarım kalmadı artık fakat beyaz akıntım var enfeksiyon falan mı acaba bunun derdi bitmiyo zaten biri bitiyo öbürü başlıyo sizdede böyle bi akıntı var mı
geçmiş olsun canım.benim lekelenmem geçti sadece iki gün birer damla olmuştu fakat aşılamanın 6,gününden beri bel ağrım hiç geçmedi ve akıntım çok arttı adet oldum sanıyorum koşturup bakıyorum ama yok akıntıymış gerçi adetime var daha.ben hamileykende böyle olmuştum o yüzden çok umutluyum ama bir okadarda korkuyorum.bugün 10,günüm nezaman test yapsam acaba?
benim 14 gün oldu ama pazar oldugu icin pazartesiyi bekliycem hayirlisi hepimiz iyi haberler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ne güzel senin günlerin bitti hadi hayırlı haberlerini alıcaz pazartesi Allahın izniyle.
benim pek umudum kalmadı o yüzden test yaptırmıycam adetimi bekliyim diyorum zaten hep aşılamanın 15,günü adet olurum.bazen isyan ediyorum dayanamıyorum sokaktaki jedi köpek kadar olamadım onlar bile doğuruyor ben neden doğuramıyorum diyorum ama şunuda biliyorumki herşerde bir hayır vardır.aaaaaaa ben gene duygusala bağladım herkase iyi pazarlar
canim niye öyle yapiyosun,ben senden cok umutluyum söylediklerin bana tutmus olanlarin söyledikleriyle ayni ama neden karamsarlik yapiyosun kendi kendini üzüyosun,benim bi tanidik anlatmisti,bizim gibi oda gün sayanlardanmis ve son gün adet olmus test günü ve gitmek istememis,doktoru yinede kan almis zorla sonucu bile beklemeden eve geliyo aglaya aglaya,sonra evi ariyolar.........hamıle;ve su anada ikiz oglu var:)bunu dikkate al derim......
canım haklısın bende biliyorum ama bugün kötüyüm ağlama krizleri geçiriyorum.ben 8,5 yıllık evliyim eşim bu güne kadar hiç bana bebek istediğini söylemedi benim üzülmemem için oda istiyor biliyorum ona hamile olduğumu söylediğim andaki yüzü geliyor gözlerimin önüne bu aşılamamdada üstüme çok titredi ban ilk defa fazla umutlanma ama bana bu sefer tuttu gibi geliyor diyor işe getmemi istemiyor(birlikte çalışıyoruz kendi işimiz) ev işi yapmamı istemiyor yani kısaca bu sefer oda çok umutlu ve ben onun hayallerini yıkmak istemiyorum 42 yaşına geldi artık baba olmak onunda hakkı
mrb kızlar ya ben dün benim aşılamanın 10 günüydü test yaptım gece tek çizgi çıktı sabah kalktımki ikinci cizgi silik olmuş bu nedekmektir kızlar ne olur cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?