Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim dün ben basimin agrisindan acamadim cok kötüydüm gözlerimde öyle bakmak istemdim inan,o derece kötüydü....nasilsin sen lekelenmen olmustu sanirim ne durumdasin

geçmiş olsun canım.benim lekelenmem geçti sadece iki gün birer damla olmuştu fakat aşılamanın 6,gününden beri bel ağrım hiç geçmedi ve akıntım çok arttı adet oldum sanıyorum koşturup bakıyorum ama yok akıntıymış gerçi adetime var daha.ben hamileykende böyle olmuştum o yüzden çok umutluyum ama bir okadarda korkuyorum.bugün 10,günüm nezaman test yapsam acaba?

kızlar çalıştığım için çok fazla giremiyorum benim ağrılarım kalmadı artık fakat beyaz akıntım var enfeksiyon falan mı acaba bunun derdi bitmiyo zaten biri bitiyo öbürü başlıyo sizdede böyle bi akıntı var mı

bende o kadar yok cok hafif,son günler hadi hayirlisi...

canim bence seninki tuttu gibi geliyo bana INSALLAHHH,4 gün daha bekle acele etme,sonucun iyi olacak emin ol bana öyle geliyo senin hakkinda....:Saruboceq:

benim 14 gün oldu ama pazar oldugu icin pazartesiyi bekliycem hayirlisi hepimiz iyi haberler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim 14 gün oldu ama pazar oldugu icin pazartesiyi bekliycem hayirlisi hepimiz iyi haberler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ne güzel senin günlerin bitti hadi hayırlı haberlerini alıcaz pazartesi Allahın izniyle.
benim pek umudum kalmadı o yüzden test yaptırmıycam adetimi bekliyim diyorum zaten hep aşılamanın 15,günü adet olurum.bazen isyan ediyorum dayanamıyorum sokaktaki jedi köpek kadar olamadım onlar bile doğuruyor ben neden doğuramıyorum diyorum ama şunuda biliyorumki herşerde bir hayır vardır.aaaaaaa ben gene duygusala bağladım herkase iyi pazarlar

canim niye öyle yapiyosun,ben senden cok umutluyum söylediklerin bana tutmus olanlarin söyledikleriyle ayni ama neden karamsarlik yapiyosun kendi kendini üzüyosun,benim bi tanidik anlatmisti,bizim gibi oda gün sayanlardanmis ve son gün adet olmus test günü ve gitmek istememis,doktoru yinede kan almis zorla sonucu bile beklemeden eve geliyo aglaya aglaya,sonra evi ariyolar.........HAMILE;ve su anada ikiz oglu var:)bunu dikkate al derim......

ya bende hiç umutlu değilim bende hiç belirti falan yok bugün 10. gün ama hiç bişey yok sanki aşılama falan yaptırmamış gibiyim oofff olmadı biliyorum yakındada adet olurum zaten

kızlar benimde 10. günüm olurmu acaba bazen akıntı oluyor çok kor kuyorum kalbim yerinde fırlıycak gibi:1no2: dayanamayıp test yaptırsam diyorum CADIARZU sonrada kendi kendime sonra çıkmazda daha kötü olurum diye teseli ediyorum işallah rabim o hastanelerden boş döndermez bizleri :Saruboceq::CüvCüv: bebeklerimizle döneriz

canım haklısın bende biliyorum ama bugün kötüyüm ağlama krizleri geçiriyorum.ben 8,5 yıllık evliyim eşim bu güne kadar hiç bana bebek istediğini söylemedi benim üzülmemem için oda istiyor biliyorum ona hamile olduğumu söylediğim andaki yüzü geliyor gözlerimin önüne bu aşılamamdada üstüme çok titredi ban ilk defa fazla umutlanma ama bana bu sefer tuttu gibi geliyor diyor işe getmemi istemiyor(birlikte çalışıyoruz kendi işimiz) ev işi yapmamı istemiyor yani kısaca bu sefer oda çok umutlu ve ben onun hayallerini yıkmak istemiyorum 42 yaşına geldi artık baba olmak onunda hakkı

SEMA,duana amin diyoruz insallah.korkma bencede test yapmani önermiyorum 14 15 gecsin ondan sonra kesinlesiyo bak hepimiz o yoldan gectik benim2 asilamam sabirli ol derim sana yapma yanilmamam icin.

canimsin ya,bu gün özellikle senin icin ayrica dua edcegim bitanem bak seni tanimiyorum bile ama nedense bana hamilesin gibi geliyo inssaaalllaaahhh Allah im esine de sanada o duyguyu yasatsin insallah arkadasim su an seni kendimden daha cok düsündüm bak iyi düsünelim Allah im meleginizi yollasin evinize onunla geri klan hayatinizi devam ettirin seni sabirsizlikla bekliyorummmmmm......bak yinede sanslisin iyi bi esin var mis o bile sana hayatin bi ödülü onunla iyi düsünce yoluna cik gerisi bi sekilde gelicek bu olmasa tüp bebebge geceriz napalim......:Saruboceq::enbuyukkk:

Canım yaa teŞekkÜrler
bız ınsan oĞlu nekadar garıbız ya aslında yazdıklarının bende farkındayım ama baŞka bırısı tarafından duymak ınsanı daha fazla etkılıyor.aslında eŞlerımız ve aılelerımız bızlere Çok yakın ve Çok dÜŞkÜnler fakat bızım yaŞadıklarımızı yaŞamadıkları ıÇın onları sÖyledıklerını sanırım fazla gÖz ÖnÜnde bulunduramıyoruz.mesela sen Şu anda bana aılemdende eŞımden de daha yakınsınız oysakı hıÇ tanımıyoruz bırbırımızı ne kadar ılgınÇ deĞılmı?eŞımle de konuŞtum az Önce yat dınlen hıÇbırŞey yapma dıyor ama yarın bayram ıÇın mısafırlerım gelecek temızlık yapmam lazım.

karakizimmm bugün test günündü değilmi inşallah pozitif sonucu alacaksın canım haberdar et oldumu

mrb kızlar ya ben dün benim aşılamanın 10 günüydü test yaptım gece tek çizgi çıktı sabah kalktımki ikinci cizgi silik olmuş bu nedekmektir kızlar ne olur cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım erken yapmışsın testi ya keşke bekleseydin.ikinci çizgi ilaçlardan dolayıda çıkmış olabilir bebek olduğu içinde.inşallah pozitiftir sonucun

caycay canim benimyazdiklarim hic gitmemis neler yazmistim baktim sasirdim neyse,kan aldirdim ama sonuc icin arayacaklar bekliyorum güzelim cok sabirsizim ama hayirlisiiii insallah...yazarim hemen ne olursa olsun ama basim cildiriyo yine bu arada

mrb kızlar ya ben dün benim aşılamanın 10 günüydü test yaptım gece tek çizgi çıktı sabah kalktımki ikinci cizgi silik olmuş bu nedekmektir kızlar ne olur cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm

insallah bekledigin gibi olr ama caycay in söyledigi gibi ilaclardan olabiliyo sema 4 gün daha sabir et benim bugün15,gün hala gelemedi sonucum bak dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…