- Emoji Skoru
- 104
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi meltem2012
-
okulum canim merhaba nasilsin??Selam kızlar aşılama ları nız inş tutmuştur.canlar cuma günü dr gidiyom bende tüp bebek dr gitmiştim o adetli ijen gel yumurtlama tedavisi verebilirim demişti ams ben yaz tatilinde iken Aşılama yı denemek istiyorum dr ne der bilinmez tabii..kkızlar aşılama için ne kullandınız klomen mi iğne mi..
benide cumartesi gunu bekliyolar merkezden bi yanim heyecanli vr sabirsiz bir yanimda yine olmadigini duyunca yasiycagim hayal kirikligindan korkuyoah evet ocak dicektim düzelttim :) pazartesi günü test yapıcam ben...ben aşılama için femara diye yumurtlama ilacı kullandım sonrasın da çatlama için ovitrelle .aşılama sonrası da crinone jel kullandım ..hayırlısı olsun umarım bütün çabamız emeklerimiz boşa gitmez...en kısa zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimize..
Merhaba bende femara ve ovitrelle iğne kullandım ama bana jel vermedi doktorum pazartesi oldum aşılamamı inşallah Rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin hepimizeah evet ocak dicektim düzelttim :) pazartesi günü test yapıcam ben...ben aşılama için femara diye yumurtlama ilacı kullandım sonrasın da çatlama için ovitrelle .aşılama sonrası da crinone jel kullandım ..hayırlısı olsun umarım bütün çabamız emeklerimiz boşa gitmez...en kısa zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimize..
Sen nasılsın canım şükür Allah a ..inşallah tutar bu kez canımsın. .yyarı yıl tatili yazacaktım şindi okul tatilde bu ay aşılama denemek istiyorum dr ne der bakalım. .ccuma günü gidecem bakalım. .sSağol canım..okulum canim merhaba nasilsin??
ben ilk asilamami klomenle yaptirmistim 4 kocaman yumurtayla olmadi.
bu sefer igneli asilama yapildi 2 yumurtam var bakalim sonuc icin bekliyorum bugun 12. gun.
bence yazi bekleme canim 1 asilama yaptir bence
Canım inşallah tutmuştur femara ile kaç yumurta oluştu klomen kullanmış mıydı n hiç. .Bendw klomenle bir yumurta oluştu olmadı doğal yolda n dememiş tik. .3 ay klomen kullandım hep bi tane büyüdü. .ah evet ocak dicektim düzelttim :) pazartesi günü test yapıcam ben...ben aşılama için femara diye yumurtlama ilacı kullandım sonrasın da çatlama için ovitrelle .aşılama sonrası da crinone jel kullandım ..hayırlısı olsun umarım bütün çabamız emeklerimiz boşa gitmez...en kısa zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimize..
benide cumartesi gunu bekliyolar merkezden bi yanim heyecanli vr sabirsiz bir yanimda yine olmadigini duyunca yasiycagim hayal kirikligindan korkuyo
ya benim belim cok agriyo sende varmi agri sizi
Merhaba bende femara ve ovitrelle iğne kullandım ama bana jel vermedi doktorum pazartesi oldum aşılamamı inşallah Rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin hepimize
canim cok heyecanli ve mutluyum 1 saat kadar once test yaptim bir bucuk senedir cikmayan silik cizgi cikti ins dogrudurSen nasılsın canım şükür Allah a ..inşallah tutar bu kez canımsın. .yyarı yıl tatili yazacaktım şindi okul tatilde bu ay aşılama denemek istiyorum dr ne der bakalım. .ccuma günü gidecem bakalım. .sSağol canım..
Oy canım inşallah inşallahcanim cok heyecanli ve mutluyum 1 saat kadar once test yaptim bir bucuk senedir cikmayan silik cizgi cikti ins dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?