canım hazeran çok uzuldum senı anlıyorum ilk aşılamanmıydı
canım bende aşılamam yapılmıştı 5aralıkta tahlıl yaptırcaktım 4aralık sabahı saat 7gıbı kalktım tuvalete gırdıgımde o an çok kotuydu dakıkalarca agladım duş aldım doktora gıttım ultrasonda baktı adet kanaması dedı tahlılımı verdım eve geldım 2saat bagıra bagıra agladım hastaneye gıttım sonucu aldım negatıftı çok agladım aşılama yaptırdıgım andan berı hergece bebışım benımleydı son iki gece kalası gırmedı ruyalarıma anlamıştım benı bırakmıştı en son geçen hafta aglıyara uyandım ruyamda karnımdan bebişimı almışlardı çok agladım bırkaç gundur kendımı toparladım ögrendımkı ilk aşilamada çogununkı tutmuyor ikincı aşılamayı ocakta yaptırmayı duşunuyorum daha dıkkatlı olcam canım hayırlısı rabbım verıcı dun gece hepımız için oturdum dua ettım önce onlara sonra bana ver dıye çok dua ettım rabbım yuzumuzu guldursun en kısa zamanda senın tedavın nasıldı canım
artık dayanamıyorum 4senedir sürekli doktorlardayım gitmediğim doktor kalmadı bursa inegöl istanbul dayanamıyorum artık çok istiyorum yavrumu kucağıma almak.
Arkadaşlar 28 kasımda aşılama yaptırdım ve 12 aralıkda kan testimde negatif çıktı.bu benim ilk aşılamamdı.Çok ama çok moralim bozuldu ve halada kendimi toparlayabilmiş değilim.Benim gibi aşılama yaptırıpda sonucu negatif olan arkadaşlarında duygularını öğrenmek istiyorum.Belki birbirimize moral olur ve tedavinin devamı için birbirimizi etkileriz.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?