yaa ben pek faydalı olacağına inanmıyorum ama sizce psikiyatrise gitmek sizce bi çözümmüdür ? bana inandırıcı gelmiyor çünkü ben bebek istediğim ilk zamanlarda böyle sıkıntılar çekeceğimi hiç bilmiyordum ve bu konuda herhangi bir stres yapmadım.sonraları olmadıkça strese girdim artık benim ki stresden daha ziyade psikolojik hastalık olmaya başladı.faydasına göreceğime inansam gidecem ama maalesef göremiyorum.benim tek ilacım bebeğimi kucağıma almak sadece bunu bilir bunu söylerim.Allahım yaa millet tecavüze uğruyor hamile kalıyor onlar o an hiçmi stres olmuyorlarmı ki... biz yok gününü ayarla yok vucut sıcaklığını kontrol et yok bilmem neene bilim düşündükçe geriliyorum işte...
herşeye aglıyorum hergece kabus gece 2lere kadar uyuyamıyorum bazen sabaha dogru uyudugunda oluyor neden ben dıye duşunuyorum çocuk istemeyen adetı 2 3 ayda bır olan teyze kızının 3aylık evlıyken hamıle kaldı istemeyerek hemde doktor bebek için tedavı gormen gerek demiştı ama oldu işte rabbım ite verınce verıyor beklememız lazım
psikolojik olabilir...daha önceki doktorumda beni psikologa yönlendirmek istedi ben kabul etmedim...hatta ben bununla ilgili bi konuda açmıştım...:ecrin_bebek:
acaba psikiyatris bu konuda nasıl yardımı oluyor aslında çokda merak ediyorum.sen sonra gittin mi peki psikoloğa?
benim ilk 2 aşılamam tutmuştu fakat düşükle sonuçlandı 3. aşılamamda tutmamıştıı o öle bir yıkım olmuştu ki benim için sonucu aldığımda hastane başım çöktü sanmıştımm 6 ay toparlayamamıştım kendimii ama sonrasında 4. aşılamamı yaptırdımm bir şekilde insan kendini toparlaıyo canımm.. 4. aşılamam tuttu doğum yaptım fakat bebğimi kaybettimmsenağlama ve asla bir daha gitmem diyodumm ,, ama şu an erken doğumumun sebebini araştırıyorumm ve ilerde belki yine aşılama deneyebilirimm ,, her yaşadığımız günde umut hep var canımm umudunu asla yitirmeee ,,Rabim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn
ben umudumu kaybettim artık allaha bırakıyorum ilik aşılamam tutmadı şuan tedaviyi bıraktım
bizim bütün tahliller temizdi rahim filmi bile çektirdim iki tüpümde açıktı...bizimde nedeni bilinmeyen infertilite...daha önceki doktorum sorun yok sizde bide bi psikologa gitseniz ,birkaç hastamı oraya yönlendirdim hamile kaldılar,isterseniz size adreslerini tel numaralarını vereyim bide onlarlanda görüşün demişti...
kafaya çok taktığımız için olsa gerek diye düşünüyorum...zaten doktorumuz öyle dedi kabul etmedim doktor değiştirdim canım...şuanda kafamı topğarlama aşamasındayım dediğim gibi tedaviye ara verdim aşılamamda tutmayınca...
ben umudumu kaybettim artık allaha bırakıyorum ilik aşılamam tutmadı şuan tedaviyi bıraktım
ah be canım sende bayağı şey yaşamışın.eminimki hamile kalıpda onu düşürmek yada kaybetmek çok daha yıkıcıdır.yılmadığın içinde seni inan çok taktir ettim.a.s.
ya insan neler yaşıyoo ilk 2 aşılamamda yaptığım düşükler hiçmişşş bebeğimi kaybettikten sonra anladımm ,, ama zamanla daha akıllıca düşünüyoruzzz,,zamanla unutulmuyo da alışılıyo böle yaşamaya ,, oğlumsuz bir anım yookk ama o cennetteki meleğim benimm elbet kavuşacağız onunlaa,, ama ben bu dünyamdada hayırlı sağlıklı bebebkler istiyorumm:Saruboceq: ve bunun içinde sanırım biraz çaba göstermeliyizz ihitiyacımız olan tek şey sabırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?