MERHABA hazeran...:)[/QUOTE
merhaba şimdi nasılsın peki ? biraz daha iyimisin ?
şükür küçük bir operasyon gecırdım hısterskobı.canım arada sıkılıo bugun bır okul arkadasımın daha hamılelık haberını aldım hem cok sevındım hemde..
şükür küçük bir operasyon gecırdım hısterskobı.canım arada sıkılıo bugun bır okul arkadasımın daha hamılelık haberını aldım hem cok sevındım hemde..
operasyon ne içindi peki ?
meraba arkadaşlar bende aşılamamı 28 arlıkta yaptırdım ama tutmadı.şimdi tekrar ilaca başladım bu ay 2.aşılamam olcak.yalnız benım eşimde sperm dusuklugu var dr ılk aşamada aşılama dusunmuyorum demıstı ama benım pregon kullandıktan sonra kanda e2 hormonuna 105 cıktı cok dusuk dıye dozu yukseltti 2 gun sonra tekrar e2 hormonu bakıldı 135 kadar yukselmıs normalde 500 olması gerekıyormus bu hormon yumurtanın kalıtesını gosterıyormus dr da ılaçları okadar kullandın bosa gıtmesın dıye aşılama yaptı ama tutmadı. tekrar ılaca başladım busefer kesin aşılama yapcam dedi bakalım bu ay nasıl olcak.ben bu aşılama tutmayınca cok uzuldum ama herseyın hayırlısı demekkı daha vaktı var dıye tesellı edıyorum kendımı
sizlerin sorunu nedıir hangi ilaçları kullanıyosunuz deneyimlerinizi paylasırmısınız
operasyon ne içindi peki ?
ya aslında benım gebelık ıcın bısorunum yok yumurtlamam vs gayet ıyı.lakın 3 aydır 2 kere rahımde polıp yapılar olustu usterlık bır gunde olusuyor ılkınde kurtajla alındı 2, se hısterskobı oldum bakalım hayırlısı
ya aslında benım gebelık ıcın bısorunum yok yumurtlamam vs gayet ıyı.lakın 3 aydır 2 kere rahımde polıp yapılar olustu usterlık bır gunde olusuyor ılkınde kurtajla alındı 2, se hısterskobı oldum bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım yaaa.benimde ne eşimde nede bende bi sorun yok ama ilk aşılamı yaparken rahmimin dik olduğunu söylediler.eğer aşılaman tutmazsa ufak bi operasyonla düzeltebiliriz belki kendiliğinden de hamile kalabilirsin dediler.bende bi operasyon atlatacam ama korkuyorum olmazsam da şansımı azaltacağımıda biliyorum.ben daha önce kimsede böyle bişey duymadım.rahmi dik olupda hamile kalamayanı yani.bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerini payalaşabilirmi acaba ?
geçmiş olsun canım yaaa.benimde ne eşimde nede bende bi sorun yok ama ilk aşılamı yaparken rahmimin dik olduğunu söylediler.eğer aşılaman tutmazsa ufak bi operasyonla düzeltebiliriz belki kendiliğinden de hamile kalabilirsin dediler.bende bi operasyon atlatacam ama korkuyorum olmazsam da şansımı azaltacağımıda biliyorum.ben daha önce kimsede böyle bişey duymadım.rahmi dik olupda hamile kalamayanı yani.bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerini payalaşabilirmi acaba ?
gecmiş olsun.eger ufak bır opereasyonla duzelebılıyorsa yaptırılmasında yara var bence en azından kafandan onuda sılmış olursun gecmiş olsun..
gecmiş olsun.eger ufak bır opereasyonla duzelebılıyorsa yaptırılmasında yara var bence en azından kafandan onuda sılmış olursun gecmiş olsun..
sağol canım teşekkür ederim :)
Bende şimdi öğrendim bugün 16.gündü negatif(((
Canım çok üzüldüm. Üzülme diyemiycem, 3 gün önce ben de negatif sonucunu aldım. Hala kendime gelemedim. Üzüntümü hafifletemedim. Ama umudunu kaybetme. Herşeyin bi zamanı var. Mutlaka zamanı gelecektir.:1hug:
teşekkürler canım.Allahtan ümit kesilmez.üzüldüm biraz .ama bende hiç şans yoktur tek şansım eşim.onun için böyle olacağını biliyordum hiç heveslenmedim desem yeridir.üzülmememe gerekli eşimde sperm sayısı düşük varikosel vardı ameliyat oldu.benim üzüldüğümü görünce o daha çok üzülüyor.negatif dedim hiç bi şey demediii.üzülmediğimi söyledimmm.şimdi eve gidince hiçbişi olmamış gibi davranmam lazım onun için .Allahım herkese hayırlı zamanda hayırlısını vermeyi nasip etsin.Kendimle beraber isteyen herkes için de dua ediyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?