Aşılama aşılama sonucu negatif olanlar duygularınızı öğrenmek istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba arkadaşlar bende aşılamamı 28 arlıkta yaptırdım ama tutmadı.şimdi tekrar ilaca başladım bu ay 2.aşılamam olcak.yalnız benım eşimde sperm dusuklugu var dr ılk aşamada aşılama dusunmuyorum demıstı ama benım pregon kullandıktan sonra kanda e2 hormonuna 105 cıktı cok dusuk dıye dozu yukseltti 2 gun sonra tekrar e2 hormonu bakıldı 135 kadar yukselmıs normalde 500 olması gerekıyormus bu hormon yumurtanın kalıtesını gosterıyormus dr da ılaçları okadar kullandın bosa gıtmesın dıye aşılama yaptı ama tutmadı. tekrar ılaca başladım busefer kesin aşılama yapcam dedi bakalım bu ay nasıl olcak.ben bu aşılama tutmayınca cok uzuldum ama herseyın hayırlısı demekkı daha vaktı var dıye tesellı edıyorum kendımı
sizlerin sorunu nedıir hangi ilaçları kullanıyosunuz deneyimlerinizi paylasırmısınız

canım inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.benim ve eşimin herhangi bir sorunu yok.tıbbi açıdan bi sorun gözükmüyor ama 2 seneden beride hamile kalamıyorum.bende kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı.şimdi önümüzdeki ay tekrar deneyecez.kısmet bakalım yüce rabbim bize ne zaman bunu nasip edecek.

Bende şimdi öğrendim bugün 16.gündü negatif(((

Canım çok üzüldüm. Üzülme diyemiycem, 3 gün önce ben de negatif sonucunu aldım. Hala kendime gelemedim. Üzüntümü hafifletemedim. Ama umudunu kaybetme. Herşeyin bi zamanı var. Mutlaka zamanı gelecektir.:1hug:

teşekkürler canım.Allahtan ümit kesilmez.üzüldüm biraz .ama bende hiç şans yoktur tek şansım eşim.onun için böyle olacağını biliyordum hiç heveslenmedim desem yeridir.üzülmememe gerekli eşimde sperm sayısı düşük varikosel vardı ameliyat oldu.benim üzüldüğümü görünce o daha çok üzülüyor.negatif dedim hiç bi şey demediii.üzülmediğimi söyledimmm.şimdi eve gidince hiçbişi olmamış gibi davranmam lazım onun için .Allahım herkese hayırlı zamanda hayırlısını vermeyi nasip etsin.Kendimle beraber isteyen herkes için de dua ediyorum.senağlama

Yasesecim, biran anlattıklarında kendimi buldum. Ben de sonuç negatif çıkınca deli gibi bağırıp ağladım şansızlığıma, kaderimin kötü oluşuna... Ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Bi terapistten de yardım alıyorum ve hayatımda göremediğim o kadar güzel şeyler varmışki, var olanları görmek önemli olan. İçimde zaman içinde biriktirdiğim olumsuzlukları silmeye başladım. Artık pozitif düşünüyorum. Senin için de aynı şeyler mutlaka geçerlidir. Bardağa dolu tarafından bak. Bebeğin de olucak mutlaka buna inan.:teselli:
Bazı şeyleri zamana bırak. Zaman en iyi ilaçtır unutma.

teşekkür ederim encıla inşallah birgün herkese nasip olur.dün doktordaydım ilaç kist yapmış.kontrol hapı verdi 1 ay.zamanını beklemek en iyisi.Takdir Allahtan

kızlar,bende ilkasılamamı yaptırdım,we olumsuz sonuc oldımm... bnde sızler gıbı cok ykıldım!!!!!!
rabbım bızlere sabır wersın ...
sımdı,arkadasımın ntavsıyesı uzerıne ıst.da ınternatıonel yesılkoyde moşe benhabibe cıktım.... oda bi problem bulamadı.. 3aylık gonaphone progestan tedavısı werdı... bnde cok umutsuzum.!!!!
bu tedavımın 2. ayı suan... bakalım olmazsa 2 ay sonra asılama ıcın cagırdı... inş. gerek kalmaz.. edırneden gıdıp ist.da 15 gun kalmam gerekıcekmıss takıplerım ıcın ... bılmıyorum kızlar kafam cok karısık.

şakkıdıBen aşılamadan sonra adet olunca normal hayatıma devam ettim.Şimdi bazen unutuyorum bilee aa ben aşılama yaptırmışımm.Valla beni hiç etkilemedii.Rabbim herşeyin en iyisini biliyor çünküü ondan gelen herşeye razıyımşakkıdı

2.aşılamamı yaptırmış olup sonuç yine negatifff olsada çokta tınnnnnnnnnzemuszemuszemuszemusRabbim herşeyin en hayırlısıını bilir:Saruboceq:

merhaba bende üçüncü aşılama sonucu test yaptıramadan adet oldum bişey sormak istiyorum benim adetimde büyük bir parça düştü hiç böyle bişey olamamıştı bu durmda olan hiç
varmı?

ilk aşılamamda negatif sonuç aldım. üstelik eşimde istanbul dışındaydı ve dr a tek başıma gitmek zorunda kaldım.Sonucun negatif olduğunu duyduğumda dünya başıma yakıldı... bütün bir gün hıckıra hıckıra ağladım. Geçmişte çevremdeki insanlar benzer durumla karşılaştıklarında herşeyin başının sağlık olduğu, herzaman iyi düşünmek gerektiği, eninde sonunda olucağına vs.. şeklinde gereksiz nasihatlarda bulunurdum ama şimdi anladım ki insan yaşamadan bilemiyor..o yuzden şuan beni çevremde kimsenin anlamadığını düşünüyorum. 1 ay ara verdik bu ay tekrardan deniycez ama ayaklarım birtürlü gitmek istemiyor... ya sonuç tekrardan (-) olursa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…