sen aşılamadan önce rahim filmi cekilmemişmiydin
ofilmi enkısa zamanda izleceğim senin kaçıncı aşılaman ve tuttumu
arkadaşlar garçekten çok taşekkür ederim bana morel veriyorsunuz ama eşimde ara verelim diyor beni üzülüyor diye oda haklı kendim üzülürken onuda çok üzüyorum allah hepimizin yüzüne baksın
valla benim 2.aşılamamdı şuan yeni sonuçlandı ve adetin 3.günündeyim.. 2aşılama sonunda da eşimle birbirimize sarılıp ağladık ağladık sustuk.... ve yeniden bugün 3.aşılama için yola çıktım bile.. bebeğim inatçı ama annesi ondan daha inatçı.. ne yapalım hayırlısı diyoruz.. zaman akıp geçiyor tedbirimizi alıp takdirimizi O' na bırakarak yola devam diyoruz..
allah hepimize tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin.ama benim moralim çok bozuk yaa.geçen cuma aşılama sonucunu öğrendim ve o günden beri sersem gibi dolaşıyorum inanın.sanki bebeğimin ölüm haberini almışcasına içim acıyor kendimi tutamıyorum.gündüz iş yerinde bi şekilde kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama akşam eve geldikten sonra sinirlerim boşalıyor.ne zaman bunu kabullenecem bilemiyorum.şuan gururum herşeyden öne geçiyor ne yazık ki.çevremdekilerin abuk sabuk soruları karşısında iyice kendimi soyutladım.çocuklu ve bebekli ailelerle görüşmek bile istemiyorum.yüzüme karşı e hadi artık sıra sende kaç yaşında anne olacan diye düşüncesiz sorulardan dolayı kimseyle görüşmek istemiyorum.neden insanlar bu kadar acımasız neden anlayışlı değiller ki.bilmiyorum herkes bana çok batıyor belki iyi niyetle konuşuyorlar ama o bile beni rahatsız ediyor.televizyonda dizilerde hamile haberi duydukça yada hamile birini gördükçe hıçkırıklara boğuluyorum.neden ben allahım diyede isyan ediyorum.halbuki ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok.sebepsiz kısırlık bizimkisi sanki kendimi allah katında cezalandırıldığımı hissediyorum.allahtan bu siteyi buldum da yalnız olmadığımı gördüm sizler bana bi şekilde umut yolu oluyorsunuz.en içten duygularla hepinizin anne olmasını diliyorum arkadaşlar....
35sevi35allah hepimize tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin.ama benim moralim çok bozuk yaa.geçen cuma aşılama sonucunu öğrendim ve o günden beri sersem gibi dolaşıyorum inanın.sanki bebeğimin ölüm haberini almışcasına içim acıyor kendimi tutamıyorum.gündüz iş yerinde bi şekilde kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama akşam eve geldikten sonra sinirlerim boşalıyor.ne zaman bunu kabullenecem bilemiyorum.şuan gururum herşeyden öne geçiyor ne yazık ki.çevremdekilerin abuk sabuk soruları karşısında iyice kendimi soyutladım.çocuklu ve bebekli ailelerle görüşmek bile istemiyorum.yüzüme karşı e hadi artık sıra sende kaç yaşında anne olacan diye düşüncesiz sorulardan dolayı kimseyle görüşmek istemiyorum.neden insanlar bu kadar acımasız neden anlayışlı değiller ki.bilmiyorum herkes bana çok batıyor belki iyi niyetle konuşuyorlar ama o bile beni rahatsız ediyor.televizyonda dizilerde hamile haberi duydukça yada hamile birini gördükçe hıçkırıklara boğuluyorum.neden ben allahım diyede isyan ediyorum.halbuki ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok.sebepsiz kısırlık bizimkisi sanki kendimi allah katında cezalandırıldığımı hissediyorum.allahtan bu siteyi buldum da yalnız olmadığımı gördüm sizler bana bi şekilde umut yolu oluyorsunuz.en içten duygularla hepinizin anne olmasını diliyorum arkadaşlar....
a.s
merhaba Hazeran,senin için çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.en yakınlarımla bile görüşmek istemiyorum bazen, eşimle dışarda hamile bir kadın gördüğümüzde ve ya tv de içimiz buruluyor,sinir oluyorum niye bizim olmuyor diye çok zor bir durum .ben ilk aşılama sonucumu 21 aralıkta öğrenicem ama hiç umudum yok sanki adet olacakmışım gibi, belirtiler o yönde malesef.....bende bu siteye girince ve herkesin hikayesini okudukça yalnız değilim diyorum.İnşallah bizde en kısa zamanda anne oluruz.pes etmek yok dimi!!!a.s
35sevi35
üzülme canım bugün bende çok üzüldüm ilk aşılamam tutmadı yine deneyeceğiz hayırlısıysa tutar inşallah allah herkesi bebişine kavuştursun ama asi olma sakın sadece dua et allah sesini duyar ve dualarını kabul eder seninde bebeğin olur sen yeterki umudunu yitirme canımkaydirigubbakcemile5
35sevi35
üzülme canım bugün bende çok üzüldüm ilk aşılamam tutmadı yine deneyeceğiz hayırlısıysa tutar inşallah allah herkesi bebişine kavuştursun ama asi olma sakın sadece dua et allah sesini duyar ve dualarını kabul eder seninde bebeğin olur sen yeterki umudunu yitirme canımkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar!!bugün nasılsınız bakalım ? bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?