Aşılama aşılama sonucu negatif olanlar duygularınızı öğrenmek istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar garçekten çok taşekkür ederim bana morel veriyorsunuz ama eşimde ara verelim diyor beni üzülüyor diye oda haklı kendim üzülürken onuda çok üzüyorum allah hepimizin yüzüne baksın

ben aşılamam tutmayınca uzulmedım. Biliyorum ki her zaman hakkımda hayırlı olan oluyor. aşılama tutmayınca sebep oldu rahım fılmı cekıldım tuplerdede sorun varmıs. sımdı tup bebek tedavısıne basladım. Hepimiz için hayırlı olan olsun

sen aşılamadan önce rahim filmi cekilmemişmiydin

Hayır dr umdan ıstedım bu sekılde denemeyı. oda kırmadı. sağolsun bir çok arkadaş okadar zor bişeymiş gibi yazmıstı ki. yaptımaktan çok korktum. boşuna okadar zaman beklemıs emek ve para harcamısım meger .

arkadaşlar garçekten çok taşekkür ederim bana morel veriyorsunuz ama eşimde ara verelim diyor beni üzülüyor diye oda haklı kendim üzülürken onuda çok üzüyorum allah hepimizin yüzüne baksın

aslında bende eşimi çok üzüyorum.her akşam ağlayan biriyle beraber ve elinden hiçbişey gelmiyor.kendimi yıprattığım gibi onuda yıpratıyorum ama elimde olan bişey değil ki eşime kalsa hiç bebeğimiz olmasada olur o benimle olmaktan çok mutlu olduğunu söylüyor.ama içinden neler geçiyor bilmiyorum..

valla benim 2.aşılamamdı şuan yeni sonuçlandı ve adetin 3.günündeyim.. 2aşılama sonunda da eşimle birbirimize sarılıp ağladık ağladık sustuk.... ve yeniden bugün 3.aşılama için yola çıktım bile.. bebeğim inatçı ama annesi ondan daha inatçı.. ne yapalım hayırlısı diyoruz.. zaman akıp geçiyor tedbirimizi alıp takdirimizi O' na bırakarak yola devam diyoruz..

hayırlısı olsun canım yeni aşılaman.inşallah bu sefer bize mutlu haberini verirsin :)

a.s
merhaba Hazeran,senin için çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.en yakınlarımla bile görüşmek istemiyorum bazen, eşimle dışarda hamile bir kadın gördüğümüzde ve ya tv de içimiz buruluyor,sinir oluyorum niye bizim olmuyor diye çok zor bir durum .ben ilk aşılama sonucumu 21 aralıkta öğrenicem ama hiç umudum yok sanki adet olacakmışım gibi, belirtiler o yönde malesef.....bende bu siteye girince ve herkesin hikayesini okudukça yalnız değilim diyorum.İnşallah bizde en kısa zamanda anne oluruz.pes etmek yok dimi!!!a.s

35sevi35
üzülme canım bugün bende çok üzüldüm ilk aşılamam tutmadı yine deneyeceğiz hayırlısıysa tutar inşallah allah herkesi bebişine kavuştursun ama asi olma sakın sadece dua et allah sesini duyar ve dualarını kabul eder seninde bebeğin olur sen yeterki umudunu yitirme canımkaydirigubbakcemile5

canım inşallah olumlu bi haber alırsın ama unutma hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor.3 gün daha sabret bakalım umarım herşey yoluna girer.Tabiki pes etmek yok ama insan bu aşamada çok yıpranıyor.ne kadar ümitlenmeyecem desende içinde bi kıpırtı oluyor ama kesinlikle pes etmek yok:teselli:

elimden geldiğince asi olmamaya ve tevekkül etmeye çalışıyorum ama bi yerden yine patlak veriyor işte.zamanla bunada alışacaz belki 2. yada 3. aşılama da bu kadar etkilenmeyiz.yüce rabbim herkesin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım,içimi rahatlattın.Az önce doktorumla konuştum.O da gebelik belirtilerinin adet belirtileri gibi olduğunu söyledi.bakalım hayırlısı......

hazerancım bende senden bir gün sonra yaptırdım malesef tutmadı üstelik 7günde günümeçti çok zor bir durum bizi bizden başka kimse anlamıyor allah hepizin kucağını doldursun

canım gerçekten çok üzüldüm aşılamanın tutmadına çokzor birdurum allah inşallah dualarımızı kabül eder bizleride bir anne yapar

günaydın kızlar!!bugün nasılsınız bakalım ? bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?

günaydın kızlar!!bugün nasılsınız bakalım ? bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?

günaydın! ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım ,nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum adet sancısı gibi, yerleşme ağrısı da olabilirmiş.inşallah öyledir arkadaşlar...sanki bebeğim var gibi ama çok fazla üzülmemek için belki de, umutlanmak istemiyorum.offfff şu 13 gün 13 ay gibi gedi bana .......1 günüm kaldı yarın akşama sonucu öğrenmiş olucaz eşimle .dualarınıza ihtiyacım var kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…