arkadaşlar birşey sormak istiyorum..bugün aşılamamın 12.günü..10. gün kan testinde hcg 6.11 çıktı.orda bir doktora gösterdim,muhtemelen gebelik var dedi..ama çok yüksek bir değer değil sanki,kullandığımız çatlatma iğnesinin etkisiyle çıkan bir değer olabilir mi bu? yani hala ne olduğunu bilmiyorum,sevinemiyorum da..sadece endişeliyim.. hamilelik olmasaydı eğer kesin 0 ya da ona yakın birşey mi çıkardı..ya da 10. gün erken miydi kan testi için?? bir fikir lütfennn(yazılarınızı da okuyunca tamamen kaybettim umudumu,ama gerçekten kafam karıştı..
inan ki kaç kez baktım idrar testiyle..ama adet günüme yaklaşık 1 hafta var..o yüzden çıkmıyor testte..kanda baktırdım,öyle çıktı..yarın tekrar kan testi yapılacak,birşey varsa belli olur artık..
merhaba kızlar,3 gün gecikmeden sonra bugün adet oldum.aşılamanın tutmadığı kesinleşti artık.çok üzüldük ama olmayınca olmuyor ,inşallah önümüzdeki ay tutar.hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim bütün bebek isteyenlere o sevinci yaşamayı nasip eder inşallah!!!
slm kızlar...bugün öğrendim sonucu..negatif malesef..ama herşeyden alınacak bir ders varmış..kesinlikle doktorumun dediği günden önce test yaptırmayacağım..mümkünse aşılama yaptırdığımı unutup karnım şişmeye başlayınca doktora gidicem..ilk aşılamaydı..hiç ara vermeden 2. ye başlarız bu ay..moral bozmak yok..isyan etmek yok..sadece sabır ve inanç..
slm kızlar...bugün öğrendim sonucu..negatif malesef..ama herşeyden alınacak bir ders varmış..kesinlikle doktorumun dediği günden önce test yaptırmayacağım..mümkünse aşılama yaptırdığımı unutup karnım şişmeye başlayınca doktora gidicem..ilk aşılamaydı..hiç ara vermeden 2. ye başlarız bu ay..moral bozmak yok..isyan etmek yok..sadece sabır ve inanç..
merhaba sakaduda..ben günde yarım klomen ve pregnyl kullandım..bu ayda öyle olacak muhtemelen..ama sadece 2 tane yumurta oluştu ve biri çatladı..acaba bu gebelik şansını düşürür mü..yani daha fazla yumurta oluşsa,çoğul gebelik riski olabileceği gibi,hamile kalma şansı da daha mı yüksektir..bilgisi olan var mı?
ahh ahhhh arkadaşlar benimde tutmadı.1de olmadı hüsran ağladm çok ağladım.2.sinde umutlydm kendimi hamiş gibi görüyodm wc ye bi sabah girdim yıkıldım eşim ağlamamama uyandı destek verdi bana ama gel yüreğime söz geçir.şimdi 3 ü oldm.hamile olabilirim diyorm fazlada kendimi umutlandırmıyorm da.bugün 6. günümdü daha önümde çok zaman var.tutmazsa tüp bebeişyaprırıcam inşallahhh.aşılamadan sonra lekelenme yaşayan varmı aranızda??aşılamada hamiş kalanlar kasıkağrıları yaşadınızmı?kbızlık sorunu?ne bilim şişkinlik falan??bunlara ramen hamiş kalma şansımız olurmu :)) selamlar..
ACI,sorgu(nedenlere hangı hatanın bedelı yada ...),imtihan(umarım verebılırım),karışılık(bundan sonra ne yazpabılırım),yanlız kalmak(eşimin yuzune bakamadım bu sabah),sucluluk,...uzar gıder bu lıste sanırım sonucu bugun ogrendım.
meslegım ıcabı bır suru bu durmda olan bayan hastam(ben musterı demeyı sewvmıyorum)oldu onlara hep umıt verdım Allah buyuktur o ol derse kım karsı durabılır olmasına ızın vermoyosada kım dıyebılır sonucta ımtıhan dunyası degılmı?
ama ınsan kendınde bunları dınletemıyor kendıne.konuşmak ıstıyor ama yakınları yada cocuk sahıbı olanlarla degıl cunku onlarında kendını sadece bır nebze anlayabılecegını bılıyor.buraya gelelı cok kısa bı sure oldu ve su an kımseyı tanımıyorum buraya yazamam veya olmam cogunuzun dıkkatınde bıle degıl ama ben burda olamktan huzurluyum cunku en azından bırınız bıle benım yazdıklarımı okudugundabenı anlıyabılecegını ve belkı kendıne dua ederken benıde hatırlayıp dua edebılecegını duşunuyorum cunku tanımadıgın kışının dılınden cıkan dua kabul olur ıns. Allah bu ımtıhandan yuzumuzun hakkıyla cıkmayı nasıp etsın ıns ve bızede cevremzde cogu ınsanın yaşadıkları ama farkında
olmadıkları o mucıze yı kucaklarına aldıklarında hıssettıklerı duyguları yaşatsın inş.
başınızı agrıttım hakkınızı helal edın.DUANIZDAN EKSIK ETMEYIN İNŞALLAH.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin.seni senden başka bide biz anlarız inan ki:):) o kadar güzel yazmışın ki sana merhaba demek istedim.yalnız değilsin canım burda istediğin herşeyi bizimle paylaşabilirsin.a.s.
MERHABA hazeran...:)[/QUOTE
merhaba şimdi nasılsın peki ? biraz daha iyimisin ?
ilk aşılamamanın sonucu için kan vermeye giderken hislerimi yazmışım, şimdi okuyorumda ne kadar da eminmişim herşeyin hayırlı olacağına...geldiğimde günlüğüme sadece şu notu düşmüşüm " şimdi artık yazma değil,ağlama zamanı..."..en çok eşimden utandım....ağladım,çok ağladım o gelene kadar,seccadede bayılana kadar.....
adetimin 3. günü tekrar başladık,doktor kendini biraz topla demesine rağmen..2.aşılamayı yaptık ve yine gözyaşları içinde bu sefer pozitif sonucu aldım.....şuan kıpır kıpır bi kız ,bi can var içimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?