Aşılama aşılama sonucu negatif olanlar duygularınızı öğrenmek istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar moralını bozmayın bu kadr.bugun bende negatıf sonucu aldım..ama allahın takdırı.demekkı anne olma gunumuz gelmemıs.ınsallh ghayırlısıyla gelecek bebeklerımız..umıtsızlıge kapılıp yılmayın.yola devam..
bu benım 3.asılamamdı..ama devam edıyorum hayata..adet olmayı beklıyorum.hemen 4.asılamaya gececemm..
kızlar moraller yuksek:lepi:
 
işte bende bundan korkuyorum eşim aşılama konusunda çok ısrar ediyor ama ben ya olmazsa diye korkuyorum yılmak yok am gebelik testlerinde aynı sonuç çıktığında maaf oluyorum ama yine de bebebğim için deniyecem allah büyük elbet bir gün bizde anne olcağız.
 
 
hazerancım şimdi de sen yoksun

canım pazartesi sabah 9 dan akşam 18.30 kadar online olacam.çalıştığım için haftaiçleri daha rahat giriyorum internete.haftasonu ev işleriyle uğraşırken zaman kalmıyor.yarın görüşmek üzere canım :)
 
canım sonucun noldu bize bildirsene merak ediyorum inşallah güzel haber veririsin bizesüprizzzzz 35sevi35

canım benim çok teşekkür ederim.sizleri habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.test yaptırmaya korkuyorum henüz yaptırmadım. dün adet görmem gerekirken henüz bişey yok.bugün kesin yaptırıcam, günlerdir karnım ağrıyor.hamilelik belirtisi olabilirmi ben hiç duymadım ama... inşallah sonuçolumlu çıkar.bende bu haberi sizlerle paylaşabilirim.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar şimdi dışarı çıkıyorum,akşama görüşmek üzere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
 

hadi hayırlısı bakalım canım umarım iyi haberlerle gelirsin buraya.ama gelemezsende söz ver üzülmek yok.bi şekilde aşacaz bunları.allah hepimizin yardımcısı olsun.
 

merhaba rapunzel nasılsın ? sen ve benden başka kimse yok sanırım bugün buralarda ? aşılama için senin adına çok üzüldüm ama bu kadar iyide motive olduğun için sevindim.keşke bende senin gibi olabilsem keşke ümidimi hemen bi sonraki sefere atlatabilsem.bu sinerjin bizede iyi gelecek diye düşünüyorum :dance:
 
hadi hayırlısı bakalım canım umarım iyi haberlerle gelirsin buraya.ama gelemezsende söz ver üzülmek yok.bi şekilde aşacaz bunları.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar,moralim çok bozuk üzülmemek elde mi .beta hcg 0.1 ml çıktı.doktorum bu sonuç hamilelik düşündürmüyor dedi ama henüz adet olmadım.bu yaşıma kadar hiç günüm şaşmazdı.ilk defa bu ay böyle oldu az da olsa ümitlendirmişti beni....eşime sonucu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum benden daha fazla üzülecek ben birde onun için üzüleceğim offfff çok kötüyümmm.umarım en kısa zamanda atlatırım .hoşçakalın:çok üzgünüm:
 

canım üzme kendini yaaa.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama üzülmek hiçbir fayda getirmiyor inanki.sadece kendini yıpratıyorsun.benimde sonucumu alalım nerdeyse 3 hafta oldu bende hala çok üzgünüm ama inan sadece kendimize yapıyoruz.Eşinede sen teselli vereceksin çok zor durum bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ama ne yapalım olmadığımı olmuyor işte.hadi bakalım üzüleceksen sadece bugün üzül yarın yeni bi gün başlıyor ve yeni umutlar doğacak.aşılamanın etkisi hemen geçmiyormuş bakarsın önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın.allahtan ümit kesilmez canım.
 
evet canım ilk aşılamamdı.test sonucunda bir yanlışlık yoksa hamile değilim malesef...

ve bir umut daha sana bende ilk aşılamamı yaptırmıştım ve çok üzülmüştüm gerçi hala üzülüyorum ama öğrendim ki ilk aşılamalar genelde başarısız oluyormuş.ikinci yada üçüncü aşılama hamile kalma şansın daha yüksekmiş.onun için kendini koyvermeden bence sen ikinci aşılama için hazırla.
 
hazerancım olmadı malesef, anlamadığım bişey var ama niye adet olmadım hala, testte bir yalnışlık olabilirmi???

canım bende kan tahlili yaptırdım ve negatif çıkmıştı 2 gün sonrada regl oldum ve regl olana kadar içimde hep bi ümit vardı.inan bana tahlil sonucunu öğrendiğimde değilde regl olduğumda dünyalar başıma yıkıldı.ama ne yazık ki kan tahlil sonuçları doğru çıkıyor.seni üzmek istemiyorum ama kendini de ümitlendirip hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…