heeeyyyy sakududaaa hallisnaaa 35sevi35 naagihann nerelerdesiniz yahuu
günaydın! ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım ,nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum adet sancısı gibi, yerleşme ağrısı da olabilirmiş.inşallah öyledir arkadaşlar...sanki bebeğim var gibi ama çok fazla üzülmemek için belki de, umutlanmak istemiyorum.offfff şu 13 gün 13 ay gibi gedi bana .......1 günüm kaldı yarın akşama sonucu öğrenmiş olucaz eşimle .dualarınıza ihtiyacım var kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/Qgünaydın canım.daha öncede söylemiştim hamilelik belirtileri ile regl belirtileri hemen hemen birbirine çok benziyor.inşallah ama inşallah seninki hamilelik belirtisidir.ama eğer regl olursan bile çok fazla kendini yıpratma.öyle yada böyle bi şekilde bizimde bebişlerimiz olacak.bizimkiler biraz nazlı sanırım ama biz ümidimizi kaybetmeyecez.hadi bakalım sende fazla stres yapma bugün sevdiğin ve mutlu olduğun şeylerle uğraş ki zaman çabuk geçsin.
35sevi35 benim canım sonucun noldu bize yazarmısın canım çok merak ediyorum inşallah tutmuştur canım dualarımız seninle bebişine kavuşursun allahın izniyle canım hemen yaz bizesüprizzzzz
hazerancım şimdi de sen yoksun
canım sonucun noldu bize bildirsene merak ediyorum inşallah güzel haber veririsin bizesüprizzzzz 35sevi35
canım benim çok teşekkür ederim.sizleri habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.test yaptırmaya korkuyorum henüz yaptırmadım. dün adet görmem gerekirken henüz bişey yok.bugün kesin yaptırıcam, günlerdir karnım ağrıyor.hamilelik belirtisi olabilirmi ben hiç duymadım ama... inşallah sonuçolumlu çıkar.bende bu haberi sizlerle paylaşabilirim.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar şimdi dışarı çıkıyorum,akşama görüşmek üzere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar moralını bozmayın bu kadr.bugun bende negatıf sonucu aldım..ama allahın takdırı.demekkı anne olma gunumuz gelmemıs.ınsallh ghayırlısıyla gelecek bebeklerımız..umıtsızlıge kapılıp yılmayın.yola devam..
bu benım 3.asılamamdı..ama devam edıyorum hayata..adet olmayı beklıyorum.hemen 4.asılamaya gececemm..
kızlar moraller yuksek:lepi:
hadi hayırlısı bakalım canım umarım iyi haberlerle gelirsin buraya.ama gelemezsende söz ver üzülmek yok.bi şekilde aşacaz bunları.allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben senin mesajını yeni gördüm sen aşılama mı yaptırdın
merhaba kızlar,moralim çok bozuk üzülmemek elde mi .beta hcg 0.1 ml çıktı.doktorum bu sonuç hamilelik düşündürmüyor dedi ama henüz adet olmadım.bu yaşıma kadar hiç günüm şaşmazdı.ilk defa bu ay böyle oldu az da olsa ümitlendirmişti beni....eşime sonucu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum benden daha fazla üzülecek ben birde onun için üzüleceğim offfff çok kötüyümmm.umarım en kısa zamanda atlatırım .hoşçakalın:çok üzgünüm:
evet canım ilk aşılamamdı.test sonucunda bir yanlışlık yoksa hamile değilim malesef...
hazerancım olmadı malesef, anlamadığım bişey var ama niye adet olmadım hala, testte bir yalnışlık olabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?