Amin inşallah,gelişmeleri güzel haberlerinizi bekliyorumEvettttrabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağa düzgün bir tane benek nasip etsin hepimize , kimsenin kucağı boş kalmasın amin
Aminnn tez zamanda güzel haber verebilirim umarım bol bol dua et olurmuAmin inşallah,gelişmeleri güzel haberlerinizi bekliyorum
şubat 19da oldum aşılamayı. betam pozitif geldi.Peki sonucunuz nedir ? Bebiş gelmiştir inşallah
Normal canım bunlar. Hem işlemden hem de iğneden kaynaklı yaşanabiliyor.Kızlar pazartesi günü aşılama yapıldı,bugün 3 güne girdik artık. Çok ağrılarım oldu ve şeffaf akıntım var. Aşılama yaptırıp bunları yaşayanlar var mı? Bir sorun mu var acaba ?
Ay inşallah bizimledirDuphaston kullanıyorum sadece, aramızda bir gün varmış inşallah bebişler bizimledir
ayyy sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah annesineşubat 19da oldum aşılamayı. betam pozitif geldi.
kese göründü. tam emin olmak için kalp atışını bekliyoruz.
herkese nasip olsun hayırlısıyla evlat.
Bugün 4. Gün, akıntı devam kasıklarda hafif ağrı karında şişkinlik ve uyku hali. Duyan geliyorNormal canım bunlar. Hem işlemden hem de iğneden kaynaklı yaşanabiliyor.
Şu an beklediğimi bile düşünmemeye çalışıyorum o kadar stresli zor bi zaman, 13-14 gün 13-14 yıl gibiAy inşallah bizimledirbeklemek çok zor ya
Aynen aynı duyguları yaşıyoruz vallaha çok zor inşallah bu bekleyişimizin sonu güzel olur çok aminŞu an beklediğimi bile düşünmemeye çalışıyorum o kadar stresli zor bi zaman, 13-14 gün 13-14 yıl gibi
Kızlar pazartesi günü aşılama yapıldı,bugün 3 güne girdik artık. Çok ağrılarım oldu ve şeffaf akıntım var. Aşılama yaptırıp bunları yaşayanlar var mı? Bir sorun mu var acaba
Merhabalar ben dün aşılama oldum ama ağrım yok denecek kadar az Yani bu yumurtanın çatlamadı anlamına mı geliyor acaba Yoksa yumurta çatlamış mıdır yani niye ağrım yokNormal canım bunlar. Hem işlemden hem de iğneden kaynaklı yaşanabiliyor.
Canım ağrı illa olacak ya da olmayacak diye birşey yok kuzum içini ferah tut. İllaki çatlamıştır. Zaten ağrıyla anlaşılmıyor çatlayıp çatlamadığı. Mesela ağrısı olan birinin çatlamamış da olabiliyor. Bunlar tecrübeyle sabitMerhabalar ben dün aşılama oldum ama ağrım yok denecek kadar az Yani bu yumurtanın çatlamadı anlamına mı geliyor acaba Yoksa yumurta çatlamış mıdır yani niye ağrım yok
Güzel haberleri bekliyorumAynen aynı duyguları yaşıyoruz vallaha çok zor inşallah bu bekleyişimizin sonu güzel olur çok amin
İnşallah ben de senin güzel haberlerini bekliyorumGüzel haberleri bekliyorum
Kızlar acil bakar mısınız çatlatma iğnemin 7. Gününe giricem daha belirgin bir çizgi olması gerekmiyor mu hcg içerdiği için moralim bozuldu
Canım benim de çatlatmanın 8. Günü testim dün seninki gibi çıktı. Kiminin geç atılıyor vücuttan kiminin erken. Suyu çok içtiysen de seyrelmiş olabilirKızlar acil bakar mısınız çatlatma iğnemin 7. Gününe giricem daha belirgin bir çizgi olması gerekmiyor mu hcg içerdiği için moralim bozuldu
Bemimde 7. Gün böyleydi erken atmak daha iyi en azından pozitif görünce aklın karışmazKızlar acil bakar mısınız çatlatma iğnemin 7. Gününe giricem daha belirgin bir çizgi olması gerekmiyor mu hcg içerdiği için moralim bozuldu
Bi an çok panik oldumCanım benim de çatlatmanın 8. Günü testim dün seninki gibi çıktı. Kiminin geç atılıyor vücuttan kiminin erken. Suyu çok içtiysen de seyrelmiş olabilir
İnşallah pozitifi görebiliriz hepimizBemimde 7. Gün böyleydi erken atmak daha iyi en azından pozitif görünce aklın karışmaz
Nasıl oldun canım var mı bi gelişmeCanım benim de çatlatmanın 8. Günü testim dün seninki gibi çıktı. Kiminin geç atılıyor vücuttan kiminin erken. Suyu çok içtiysen de seyrelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?