Aşılama süreci, kızlar yorumlayın lütfen

Kızlar pazartesi günü aşılama yapıldı,bugün 3 güne girdik artık. Çok ağrılarım oldu ve şeffaf akıntım var. Aşılama yaptırıp bunları yaşayanlar var mı? Bir sorun mu var acaba ?
Normal canım bunlar. Hem işlemden hem de iğneden kaynaklı yaşanabiliyor.

Şu an beklediğimi bile düşünmemeye çalışıyorum o kadar stresli zor bi zaman, 13-14 gün 13-14 yıl gibi
Aynen aynı duyguları yaşıyoruz vallaha çok zor inşallah bu bekleyişimizin sonu güzel olur çok amin

Kızlar pazartesi günü aşılama yapıldı,bugün 3 güne girdik artık. Çok ağrılarım oldu ve şeffaf akıntım var. Aşılama yaptırıp bunları yaşayanlar var mı? Bir sorun mu var acaba

Normal canım bunlar. Hem işlemden hem de iğneden kaynaklı yaşanabiliyor.
Merhabalar ben dün aşılama oldum ama ağrım yok denecek kadar az Yani bu yumurtanın çatlamadı anlamına mı geliyor acaba Yoksa yumurta çatlamış mıdır yani niye ağrım yok

Merhabalar ben dün aşılama oldum ama ağrım yok denecek kadar az Yani bu yumurtanın çatlamadı anlamına mı geliyor acaba Yoksa yumurta çatlamış mıdır yani niye ağrım yok
Canım ağrı illa olacak ya da olmayacak diye birşey yok kuzum içini ferah tut. İllaki çatlamıştır. Zaten ağrıyla anlaşılmıyor çatlayıp çatlamadığı. Mesela ağrısı olan birinin çatlamamış da olabiliyor. Bunlar tecrübeyle sabit o sebeple rahat ol, mutlu ol, bebeğine odaklan canım ❤

Kızlar acil bakar mısınız çatlatma iğnemin 7. Gününe giricem daha belirgin bir çizgi olması gerekmiyor mu hcg içerdiği için moralim bozuldu
Canım benim de çatlatmanın 8. Günü testim dün seninki gibi çıktı. Kiminin geç atılıyor vücuttan kiminin erken. Suyu çok içtiysen de seyrelmiş olabilir

Kızlar acil bakar mısınız çatlatma iğnemin 7. Gününe giricem daha belirgin bir çizgi olması gerekmiyor mu hcg içerdiği için moralim bozuldu
Bemimde 7. Gün böyleydi erken atmak daha iyi en azından pozitif görünce aklın karışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…