Aşılama süreci, kızlar yorumlayın lütfen

Yaaa bugün ne çok pozitif haberler aldık maşallah o kadar mutlu oldum ki sağlıkla katlanarak ilerlesin canım benim yarın da ben kan vereceğim dua eder misin benim için
Etmez miyim hiç şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah yarın hayırlı güzel haberler alırsın

Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
İnşallah o kadar içim içimi yiyor ki var mı yok mu var mı yok mu diye Allahım inşallah yoktan var eden Rabbim garın pozitif haberler almamı nasip eder inşallah

İnşallah o kadar içim içimi yiyor ki var mı yok mu var mı yok mu diye Allahım inşallah yoktan var eden Rabbim garın pozitif haberler almamı nasip eder inşallah
İnan bende hiç inanmıyordum olduğuna aşılama olduğum günden beri içimde sürekli yok diyordu, hatta iğneden dolayı hafif çizgi çıkmıştı buraya atmıştım. Sabah birden ilk idrarla yapayım dedim ama erken gebelik testi olmadığı için umutlanmamıştım silik de olsa çıktı. Gün içinde tekrar yaptım silik yine çıktı daha sonra dayanamadım kan verdim. Rabbim bu güzel haberi yarın senden de duymayı nasip etsin

Yaklaştıkça çok korkuyorum sanki yine mi olmadı diyorum hiç belirtim yok ama Allahtan umut kesilmez inşallah ben de yarın güzel haberler alabilirim ve yazarım buraya da. Hatırlıyorum evet hatta sana ben cevap yazmıştım

Canım naptın

Canım heyecandan buraya yazmayı unutmuşum bugün kan verdim değerim 7.30 çıktı. Yani iki arada bir deredeyim doktoruma attım sonucu. İki gün sonra tekrar kan verelim Progestan fitil kullanmaya devam dedi. Sence olmuş mudur

İnşallah olmuştur bende de ohss oldu dualarını eksik etme nolur

Yaaaa ondan mıymış o şişkinlik inşallah Allahım yardımcın olsun canım benim ne olacak peki
Evet o yüzdenmiş bekleyip görücez bir de gebelik oluştuğu için zamanla ağırlaşcakmış durum bilemiyorum hayati tehlikeye girerse gebeliği sonlandırırız dedi doktor

Evet o yüzdenmiş bekleyip görücez bir de gebelik oluştuğu için zamanla ağırlaşcakmış durum bilemiyorum hayati tehlikeye girerse gebeliği sonlandırırız dedi doktor
Ya canım benim inşallah rabbim iyi eder her şey Onun elinde rabbim yardımcın olsun mucizeni ve seni korusun

Canım bugün benim lekelenmelerim başladı olmadı sanırım tutunamadı.. yazmak istedim

Canım bugün benim lekelenmelerim başladı olmadı sanırım tutunamadı.. yazmak istedim
Bende bugün kan verdim, sıvı birikmesi devam kan değerlerim de çok kötü değil şükürler olsun iki günde 268 e yükselmiş betam ama moralini bozma lekelenmeler yerleşme belirtisi de olabilir bence vardır merak etme

Yok kuzum benim değerim düştü 1.72 çıktı. Ve lekelenmeler arttı doktorum progestanı bırak adet olunca görüşelim dedi senin için çok sevindim çok hem de benim için duanı eksik etme

Yok kuzum benim değerim düştü 1.72 çıktı. Ve lekelenmeler arttı doktorum progestanı bırak adet olunca görüşelim dedi senin için çok sevindim çok hem de benim için duanı eksik etme
İnşallah bir an önce hayırlısıyla bebiş gelir sanada canım sende dualarını eksik etme bir an önce sağlıklı olayım kucağıma almayı nasip etsin Rabbim

İnşallah bir an önce hayırlısıyla bebiş gelir sanada canım sende dualarını eksik etme bir an önce sağlıklı olayım kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah canım benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla tamamla kucağına sağsalim al kucağına duam seninle

Merhaba hayırlı olsun çatlatma iğnesinin kaçıncı günü testte pozitif gördün

Teşekkürler çatlatma iğnemin 14, aşılamamın 12.günü evde silik çizgi gördüm iki kez. Hemen gidip kan verdim 59,71 çıkmıştı
Ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim aşılama değil ama çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.günüm fazlasıyla sabırsızım. Belirtin var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…