Canım en son 7. Gün yapmıştım test bir daha yapmadım. Bugün çatlatma iğnesinin 13. Aşılamanın 11. Günü. Test yapmayı düşünmüyorum. Aşılamanın 15. Günü yani cumartesi günü kan vereceğim eğer adet olmazsam. Sen ne yaptın ne durumdasın. Progestan fitil kullanıyor muydun canımNasıl oldun canım var mı bi gelişme
Ben duphastın kullanıyorum bende test falan yapmadım hiç erken diyeCanım en son 7. Gün yapmıştım test bir daha yapmadım. Bugün çatlatma iğnesinin 13. Aşılamanın 11. Günü. Test yapmayı düşünmüyorum. Aşılamanın 15. Günü yani cumartesi günü kan vereceğim eğer adet olmazsam. Sen ne yaptın ne durumdasın. Progestan fitil kullanıyor muydun canım
Özür dilerim daha önce sorduğumu şimdi hatırladım kusuruma bakma canım. Ya ben de acayip su gibi bir akıntı var acaba diyorum hamile olmuş olabilir miyim. İlk gebeliğimde tek belirtim bu akıntının aynısı idi. Şimdi yine olunca acaba mı diyorum yoksa fitilden mi. Yana yana bunu araştırıyorumBen duphastın kullanıyorum bende test falan yapmadım hiç erken diye
Bende o kadar şiştim ki deliricem zor yürüyorumÖzür dilerim daha önce sorduğumu şimdi hatırladım kusuruma bakma canım. Ya ben de acayip su gibi bir akıntı var acaba diyorum hamile olmuş olabilir miyim. İlk gebeliğimde tek belirtim bu akıntının aynısı idi. Şimdi yine olunca acaba mı diyorum yoksa fitilden mi. Yana yana bunu araştırıyorum
Ağızdan alınca ilacı öyle oluyor ya çok fazla yan etkiye sahip. Hem şişlik hem baş dönme halsizlik vs mahvolmuştum ben de ağızdan kullandığım dönemde. Bu katlandıklarımızın sonucu güzel olur inşallahBende o kadar şiştim ki deliricem zor yürüyorum
İnşallah gerçekten patlıyıcak derecedeyim inanılmaz birşey Rabbim herkese yardım etsinAğızdan alınca ilacı öyle oluyor ya çok fazla yan etkiye sahip. Hem şişlik hem baş dönme halsizlik vs mahvolmuştum ben de ağızdan kullandığım dönemde. Bu katlandıklarımızın sonucu güzel olur inşallah
Merhaba sonucunuz ne oldu sizinledir inşallahAy inşallah bizimledirbeklemek çok zor ya
Amin inşallah Allahım yardımcımız olsunİnşallah gerçekten patlıyıcak derecedeyim inanılmaz birşey Rabbim herkese yardım etsin
Canım ben bekliyorum test yapmıyorumMerhaba sonucunuz ne oldu sizinledir inşallah
Ben aşılama olmadım canım yazınızı okuyunca merak ettim. Geçen sene aşılama oldum benim endometrium sorunum vardı kalinlasmiyordu tutmadı, tüp bebek oldum bende.Canım ben bekliyorum test yapmıyorumcumartesi günü aşılamanın 15. Günü. Adet olmazsam o gün kan vereceğim. Sen ne yaptın?
Anladım canım sonradan fark ettim hamile takviminiBen aşılama olmadım canım yazınızı okuyunca merak ettim. Geçen sene aşılama oldum benim endometrium sorunum vardı kalinlasmiyordu tutmadı, tüp bebek oldum bende.
Güzel haberini bekliyorumAnladım canım sonradan fark ettim hamile takviminihayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına almak nasip olsun çok sevindim benim de olmazsa tüp bebek falan başlarız herhalde
İnşallah o kadar istiyorum ki artık bu haberi yere göğe duyurmakGüzel haberini bekliyorum
Kızlar kimse yok mu ???Kızlar ben dayanamadım az önce bunu yaptım ilk idrarla aşılama gününü sayarsak aşılamanın 12.günü sizce var mıdır? Yaptığım test erken gebelik testi değil bu arada
Eki Görüntüle 3408601
Canım inşallah bebeğin seninledirKızlar ben dayanamadım az önce bunu yaptım ilk idrarla aşılama gününü sayarsak aşılamanın 12.günü sizce var mıdır? Yaptığım test erken gebelik testi değil bu arada
Eki Görüntüle 3408601
İnşallahCanım inşallah bebeğin seninledirbana iğnenin etkisi değil gibi geldi ama yine de garanti olması için bekleyip tekrar testi yapmak gerek diye düşünüyorum
Bence de hamilesinİnşallahçatlatma iğnesi olalı 13-14 gün oluyor bencede iğne etkisi değildir diyorum ama
Bence de hamilesin
Yaaa bugün ne çok pozitif haberler aldık maşallah o kadar mutlu oldum ki sağlıkla katlanarak ilerlesin canım benimEki Görüntüle 3408844
Dayanamadım kan verdim, sonucum Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?