Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaallah canım sende güzel haberler verirsin ins
Bana bu ay tutmadı gibi gelsede

Aminn inşallah canm hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar iletelim inşAllah
Hiçç belli olmaz bakarsın yarın kan testin gayet normal güzel çıkar

Adet ağrım geliyo gibi ya bilmiyorumki valla cuma günü 2 hafta doluyo ama ben test için bat 2 Ekim beklemek istiyorum tabi regl gelmezse
Bende adet olucam gibi hissettim hafif hafif ama olmadım yine gecikmez ins tabi hamile değilsem
Meraaakla bekliyorum gerçekten ya
Bir ömür gibi geldi şu 15 gun

Bende adet olucam gibi hissettim hafif hafif ama olmadım yine gecikmez ins tabi hamile değilsem
Meraaakla bekliyorum gerçekten ya
Bir ömür gibi geldi şu 15 gun

Sende aşılama denedin dimi ne zaman yapılmıştı sana

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 18/09/2019 da aşılama yapıldı banada günlerdir bel ağrılarım hafif hafif vardı ama bugün daha da arttı aşılama yaptırıp hamile kalanlar yazabilir mi normal ni bu ağrılar sizce

Henüz benim belli değil ama bende de oldu ağrılar bazen yine ağrı oluyo belimde. Göğüs ağrım çok olmuştu bu ara azaldı karın ağrımvar 2 gündür de regl geliyo gibi ama hamilelik belirtisi de olabiliyomus bilmiyorum çok sık tuvalete çıkıyorum ama su içmeye de dikkat ediyorum o yüzden de olabilir su çok içemiyodum çünkü

Sizin kaç gün oldu peki aşılama yapalı benim yarın 1 hafta oluyor ve şuan kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor ilaçlardan olabilir mi acaba ya

Sizin kaç gün oldu peki aşılama yapalı benim yarın 1 hafta oluyor ve şuan kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor ilaçlardan olabilir mi acaba ya

12. günüm canm 13 ünde yapılmıştı bilmiyorumki benim regl yaklaşıyor o yüzden mi acaba diyorum bi taraftan da iğnelerden yerleşmeden olabilir mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…