İnşaallah canım sende güzel haberler verirsin ins
Bana bu ay tutmadı gibi gelsede
Büyük supriz olur bana öyle cikarsaAminn inşallah canm hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar iletelim inşAllah
Hiçç belli olmaz bakarsın yarın kan testin gayet normal güzel çıkar
Yarin hatırlat bebeğim yazarım sanaInşallah süpriz olur
Sen ne durumdasninşallah unutmam
Sen ne durumdasn
Bende adet olucam gibi hissettim hafif hafif ama olmadım yine gecikmez ins tabi hamile değilsemAdet ağrım geliyo gibi ya bilmiyorumki valla cuma günü 2 hafta doluyo ama ben test için bat 2 Ekim beklemek istiyorum tabi regl gelmezse
Bende adet olucam gibi hissettim hafif hafif ama olmadım yine gecikmez ins tabi hamile değilsem
Meraaakla bekliyorum gerçekten ya
Bir ömür gibi geldi şu 15 gun
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende ❤ 18/09/2019 da aşılama yapıldı banada günlerdir bel ağrılarım hafif hafif vardı ama bugün daha da arttı aşılama yaptırıp hamile kalanlar yazabilir mi normal ni bu ağrılar sizce
Canim 11 inde yapıldı bana yarın 15.günümSende aşılama denedin dimi ne zaman yapılmıştı sana
Canim 11 inde yapıldı bana yarın 15.günüm
Henüz benim belli değil ama bende de oldu ağrılar bazen yine ağrı oluyo belimde. Göğüs ağrım çok olmuştu bu ara azaldı karın ağrımvar 2 gündür de regl geliyo gibi ama hamilelik belirtisi de olabiliyomus bilmiyorum çok sık tuvalete çıkıyorum ama su içmeye de dikkat ediyorum o yüzden de olabilir su çok içemiyodum çünkü
Şuan ağrım yokBenimde cuma günü 15. günüm oluyo ama benim karın ağrım var regl ağrısı gibi
Sende de var mı yada oldu mu
Sizin kaç gün oldu peki aşılama yapalı benim yarın 1 hafta oluyor ve şuan kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor ilaçlardan olabilir mi acaba ya
12. günüm canm 13 ünde yapılmıştı bilmiyorumki benim regl yaklaşıyor o yüzden mi acaba diyorum bi taraftan da iğnelerden yerleşmeden olabilir mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?