Canım benim gecikme olmadı daha aşılamanın 8. Günü. Yani lekeler varsa bence yerleşme kanaması inşallahkızlar merhaba
reglm 8 gün gecikti 1 hafta önce alt karnımda çok ağrı olmuştu sonraki zamanlar son 3 gündür sadece peçeteye kahverengi leke geliyor dün idrar testi yaptım çıkmadı asıl sorum şu bu ayki reglimde aşılama yaptıracağım şuanki gelen lekeler adet sayılıyor mu doktoruma ulaşamıyorum benzer konu yaşayan varmı teşekkürler
Bence hamilesin canımMerhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben
18-21 mm olunca çatlatma iğnesi yaptıryorsun hayırlısı olsun canımYumurta boyutu kaç olunca iğne vuruyoruz
20 olunca iğne vuruluyor .Yumurta boyutu kaç olunca iğne vuruyoruz
Yani öyle diyor yeni açılmamış olması gerekiyormuş karbonatBen yaptım onu ilk kimyasal gebeliğimde oldusonra ki denemeler başarısız oldu karbonat taze mi olması gerekirdi acep
Yani öyle diyor yeni açılmamış olması gerekiyormuş karbonatBen yaptım onu ilk kimyasal gebeliğimde oldusonra ki denemeler başarısız oldu karbonat taze mi olması gerekirdi acep
Bende yaptım köpürdü ama işte gebelik yok ,Ben yaptım onu ilk kimyasal gebeliğimde oldusonra ki denemeler başarısız oldu karbonat taze mi olması gerekirdi acep
O yüzden pek inanasım gelmiyor tatlımBende yaptım köpürdü ama işte gebelik yok ,
Üzüldüm canımKızlar ben Salı günü tam olarak adet oldum Çarşamba tüm tetkikler için tekrar hormanlar için birde kadındoğum ve dahiliyede testler yaptırdım , anladığım kadarıyla prolaktin yüksek çıkmış 33.63 . Bakalım bugün tekrar doktora gidip göstericem hayırlısı artık .
Bugün yine kan verdim bakalımBence hamilesin canım
Ne zaman belli olucak 1 saati bulur muBugün yine kan verdim bakalım
Bilmiyorum ki ne yapacağımı , kafam o kadar dolu kiÜzüldüm canımhayırlısı olsun tekrar aşılama yaptıracak mısın peki?
Sağol canım inşallah18-21 mm olunca çatlatma iğnesi yaptıryorsun hayırlısı olsun canım
Yumurta çatlayıp çatlamadığını anlaman için testler varmış o zaman onu yapman lazım canım.Çatlatma iğnesi yapmadan da aşılama yapabilir dimi yumurta kendiliğinden çatlarsa
Anladım yarın kontrolüm var bakalım umarım büyümüştür yumurtaYumurta çatlayıp çatlamadığını anlaman için testler varmış o zaman onu yapman lazım canım.Yumurta büyümesi için kullandığım iğnelerden sonraki gün bana çatlatma iğnesi vurdular
Yok adet olmadım henüz ama belirtiler var kan testine de cesaret edemiyorum pazartesi gitcem sanırımAdet oldunuz mu sonucu paylaşır mısınız? İnşallah hayırlı haber verirsiniz
Umarım büyümüştür canım hayırlısı olsunAnladım yarın kontrolüm var bakalım umarım büyümüştür yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?