Benım sormak aklıma gelmedı doktorda bakımca bırsey soylemedı sadece muayenden sonra kan ıstedi hormon baktı sonucun ıyı yukselte bılırız dedı pazartesı gerı cagırdı 3 gun 112.5 vurulmak yeterlı olur mu acaba sızlere sormak ıstedım belkı benle aynı durumda olan vardır dıyeBen aşılama olmadım ama 9 gün gonal f günlük 50 ml kullandım ara kontrollere çağırmadi 9 gün sonunda gittim gelişme olmamış doktorumu degistirdim . Sizi de 6 günlük süreç içinde çağırması gerekiyordu kontrol amaçlı büyüme olmuyorsa doz yükseltip devam etmeliydi şuan kaç mm ?
Olur inşallah stres yapmaBenım sormak aklıma gelmedı doktorda bakımca bırsey soylemedı sadece muayenden sonra kan ıstedi hormon baktı sonucun ıyı yukselte bılırız dedı pazartesı gerı cagırdı 3 gun 112.5 vurulmak yeterlı olur mu acaba sızlere sormak ıstedım belkı benle aynı durumda olan vardır dıye
Adetin 9. Günü çok erken benim yumurtlamam adetin 18. günü oluyor mesela bence sen takibe devam etCevap verecek kimse yok mu
17 milimi geçince aşılama yapılıyor az kalmış sabredin bence daha büyür...yumurtalarm cevap vermeyince adetin 21. gününe kadar gonal f kullanmıştım ben umudunuzu yitirmeyin.Merhaba bende aşılama için bir doktora gidiyorum ama 2 aydır olmuyor aşılama.ilk ay 3 gün gonal-f günde 150 vuruldum ama yumurtam aşılama için uygun büyüklüğe ulasmadi zaten tek yumurta olmuş.bu ay antibiyotik kullandı ondan gonal vermedi 2 sabah 2 aksam yani günde 4 tane klomen kullandım dun adetim in 9. Günüydü ama yumurtam en büyüğü 11 milim iki tane olmuş.sorum su sizce adetin 9.günü 11milim yumurta küçük mu,bu aydan umudumu kesip doktor mu deyişiyim?
sabredicemde içim içimi yiyor doktor bana ilaç falan vrrmedi ilaca devam et de demedi doktor degisecem ama eylülde tayin sebebiyle hakkariye gidicem.oradada infertilite doktoru yok17 milimi geçince aşılama yapılıyor az kalmış sabredin bence daha büyür...yumurtalarm cevap vermeyince adetin 21. gününe kadar gonal f kullanmıştım ben umudunuzu yitirmeyin.
Pazartesi tekrar git cem canım iki günde bir bakıyor ama yumurtanın gelişimi az olunca ilaca devam demiyo.canım tüp bebek tek vanda var oraya gidemem.hakkariye gidiyim bir kaç ay durucam 7,8 ay (bana doktorlar:senin şimdiye kadar olması gerekirdi her şey normal stres engelliyi) diyolar.7,8 ay bekliycem seneye trabzona gidip ailemin yaninda yaptircam.belkide bu ay sans yuzume güler yumurtalarım buyur bunlara gerek kalmaz:) umut fakirin ekmeğidir derlerDoktorundan memnun değilsen değiştir tabi. Boşa zaman kaybı oluyor. Ben de iki üç kere degistirdim son doktorum sayesinde aşılama evresine geçebildim. Belki kendiliğinden büyür yumurtaların çünkü ilacın etkisi devam ediyor. Günlük 1-2 milim büyüyor bazılarinda.. şu zaman gel yumurtalarını kontrol edelim de mi demedi doktorun? Tayin olduğunda çevre illerdeki hastanelere gidemez misin peki?
Doktor takip ediyorsa demekki büyüme ihtimali var için rahat olsun sonuçta haplara yanıt vermiş yumurtaların inş. olumlu sonuç alirsinPazartesi tekrar git cem canım iki günde bir bakıyor ama yumurtanın gelişimi az olunca ilaca devam demiyo.canım tüp bebek tek vanda var oraya gidemem.hakkariye gidiyim bir kaç ay durucam 7,8 ay (bana doktorlar:senin şimdiye kadar olması gerekirdi her şey normal stres engelliyi) diyolar.7,8 ay bekliycem seneye trabzona gidip ailemin yaninda yaptircam.belkide bu ay sans yuzume güler yumurtalarım buyur bunlara gerek kalmaz:) umut fakirin ekmeğidir derler
Merhaba, söktürücüyu cok tercih etmiyorlar bayramdan sonra rahat rahat yumurta takibini yaptirirsin tedavi sürecin hayırlı olsun inş.Selamlar, ilk aşılama deneyimi yaşiycam. Raporumu ve ilaçlarımı yeni aldım. Adetin 2. günü çağırdı doktor ancak adet olmadım, 1 hafta ileri attı randevuyu ama halen adet olmuş değilim... söktürücü de vermedi, bayram araya girdiği için sanırım.. bakalım nasıl ilerliycez..
inşallah canım inşallah yarin iyi bir haber alirimDoktor takip ediyorsa demekki büyüme ihtimali var için rahat olsun sonuçta haplara yanıt vermiş yumurtaların inş. olumlu sonuç alirsin
Seni en iyi ben anlarım sanırım. Iki ay klomen kullandım yumurtalarda tık yoktu. Sonra iğneye geçtik çok düşük doz olduğu için yine yanıt vermedi. Ignenin ikinci ayı tek yumurta buyudu ve 21 mm oldu hic beklemiyordum umidimi yitirmiştim. Simdi asilamamin sonucunu bekliyorum umutluyum sen de hic pes etme...igneye gecersen sen de daha kolay etkisini göstereceğini düşünüyorumEvet bugün pazartesi ilaç bitiminin 11.Günü,klomen kullandıktan sonra doktora kontrole ilacın 8.Günü gitmistim 11mm idi yumurtam.bugün 11 inci gün gine 11mm yumurtam yani büyüme olmuyo yani anne olamıcam galiba olsun napalim.aslında önceden bu durum beni çok çok çok üzüyordu,şuan da da üzülmem gerekiyodu ama yıkılmadım ayaktayim
Geçen ay iğne kullandım 3 gün günde 150cc. Yumurtam büyümesi daha fazla geçen sene günde 1 tane klomen kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuş biri çatlamıştı ama bu sene igneyede günde 4 tane klomenedr cevap vermedim daha doğrusu yumurtam 11mm de kaldı 3 gündür 11mm büyümeyi daha.bende artik bıraktım iki gün sonra bir umut dr gel dedi bakalım belki buyur dedi ama sanmam.gitmem daha tedavi falan uğraşmiycam bir buçuk yildir çok yıprandım her gunum hüsranSeni en iyi ben anlarım sanırım. Iki ay klomen kullandım yumurtalarda tık yoktu. Sonra iğneye geçtik çok düşük doz olduğu için yine yanıt vermedi. Ignenin ikinci ayı tek yumurta buyudu ve 21 mm oldu hic beklemiyordum umidimi yitirmiştim. Simdi asilamamin sonucunu bekliyorum umutluyum sen de hic pes etme...igneye gecersen sen de daha kolay etkisini göstereceğini düşünüyorum
Uygun dozu bulunca yumurtaların büyüyecek inan buna. Iyi bir doktor ve pozitif olabilme tedavi sürecinde etkili oluyor. Bir de ben 3-4 kilo verdim oda etkili olmuş olabilir biraz ara verip dinlendikten sonra tekrar başlamalısınGeçen ay iğne kullandım 3 gün günde 150cc. Yumurtam büyümesi daha fazla geçen sene günde 1 tane klomen kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuş biri çatlamıştı ama bu sene igneyede günde 4 tane klomenedr cevap vermedim daha doğrusu yumurtam 11mm de kaldı 3 gündür 11mm büyümeyi daha.bende artik bıraktım iki gün sonra bir umut dr gel dedi bakalım belki buyur dedi ama sanmam.gitmem daha tedavi falan uğraşmiycam bir buçuk yildir çok yıprandım her gunum hüsran
Vardır bunda da bir hayır bende vazgeçiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?