Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

honeybaby

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
505
4
296
Merhaba arkadaşlar
Aşılaması yapılmış veya tüp bebek için transferi yapılmış , test yaptırmak için gün sayan herkes buraya yazarsa hem birbirimizden haberimiz olur hemde şafak sayarken birbirimize destek oluruz diye düşündüm
Ben 1 mayıs da ilk (inşallah son) aşılamamı yaptırdım 5 gün oldu yani doktor ayın 15inde test yaptır dedi ama sanırım 10. günü yaptıracamnaniknanik
Hadi bakalım sonucu öğrenmek için kimin kaç günü kalmış?

ben aşılama yaptırmak için başlamıştım ama iptal edildi bende 11 mayısta test yaptıracam dk ama 3 gün geçmesini bekle diyor içimden dua et daha erken bile yapabilirim dayanamazsam diyiyorum:))

inşallah ilk ve son olur canım bizde bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:)

Bende Ikinci Tüp Bebek Transferim Oldu Bugün 3. Günüm 13 Mayis Sali Günü Test Için Gidicem Inşallah Bu Defa Güzel Bi Sonuç Aliriz Bebişlerimi Birakmaya Hiç Niyetimde Yok Zaten Dualarinizi Bekliyorum Kizlar

Ben 30 nisan aşılama yaptırdım.Bende mi 10. gün test yaptırsam.
Aslında üzülmemek için test yaptırmak istemiyordum,regl olur yada olmazsam ona göre.Ama insan işte meraktan çatladım artık.Ufff ya...

Arkadaşlar
Buraya sırasıyla test günlerini yazdığımız gibi sırayla hamileyim diyede yazarız inşaaaaallah
NEŞELİ:)) , ece-bebek,inrysf hayırlı olsun canlarım :1hug: Ben isimlerinizi söyleyerek hepimiz için dua ediyorum
Sonuç bekleyen diğer arkadaşlar hadiiiiiii :dance:sizde test tarihini yazın birlikte bekleyelim bebişleri

bugün aşılamam oldu. doktor 15 ün sonra yani 19 mayısta test yap dedi.

bizde 4 ayin 27 sinde tüp bebek yaptirdik 5 ayin 13 ünde test yaptircagiz hayirlisi diyorum.

bugün aşılamam oldu. doktor 15 ün sonra yani 19 mayısta test yap dedi.

bizde 4 ayin 27 sinde tüp bebek yaptirdik 5 ayin 13 ünde test yaptircagiz hayirlisi diyorum.

nur krp ve umut30 hayırlı olsun arkadaşlarım:1hug:
Acaba listemi yapsam diyorum test tarihlerimizi?gerçi forumda bissürü liste oldu ama ne dersiniz?

kızlar allah ım bize o mutlu günü yaşatacak bizde anne olacaz ben buna yürekten inanıyorum evet liste yapalım süper olur:)))

Tüm Test Sonucu Bekleyen Arkadaşlar Hadi Hayirli Haberlerinizi Bekliyoruz Inşallah Bu Ay Hamiş Sayisi Artar Yarabbiiiiiiiiiiiiiiiim

merhaba kızlaaaar
Ben dün gece rüyamda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı rüyamda bir ağladım bir ağladım sevincimden öyyylee mutlu mutlu uyandım yanisırnaşık şey
Test için gün sayanlar bu kadar kişimi yahu?ben daha fazla sanıyordum:uhm:
Galiba ilk neşeli:)) yaptıracak testini nerdesin kıııııııızzzz?az kaldı yerimseniben
hadi hayırlı pozitifler herkeseeee:dance:

hehehe burdayım inşallah hayırlı sonucu alırız alırız canım bende rüyamda çift çizgi gördüm ama ben biraz ukala gibi biliyordum zaten tavrı takılmıştım:))))

ama bugünde rüyamda 4.75 gördüm( bayağa ukala davrandım rüyamda galiba

merhaba arkadaşım
valla ben hiç ukalalık yapmadan rüyamda hüngür-foşurt ağladım:roflol:
Bu ay test yaptıracak olan bu kadarmı ayol? sayımız azmış değilmi?
Ben çok kilo aldım yaaa tedavide kullandığım ilaçlardan bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama napalım olsunda şişko olmayada razıyıza.sben testi 15inde değilde 12sinde yaptırayım diyorum eşimde olmaz doktorun dediği tarihde yapılacak diyor ama enazından idrar testi yaptırırım sırnaşık şey
NEŞELİ:)) varmı canım bir belirti falan?değişik bir şeyler?

:roflol::roflol:
aslında belirtimi yoksa ilaçtanmı bilmiyorum midem bulanıyor ve yanma var ve iştahım açık
kasığımın sağ tarafına hafif bastırınca açıyor çok hafifte gözümün ucu karardı,şuan hissettiklerim bunlar öncesi çok kötüydü.
ya ben hiç kilo almadım bide göğüslerim falan şişmedi.
galiba hamiş değilim ama boşver beklemek güzel yinede.
evet çok az kişi var ya bekleyen galiba yana buraya uğramıyorlar:)))

inşallah seninde ilk aşılamam tutar canım.
ne kadarlık evlisin

herkese slm, ben gonal-f sonrası pregnly iğne yapıldım aşılama yapmaktan vazgeçti dr 36 saat sonra birliktelik dedi. banada 12 mayısta tahlil dedi ama dayanamıyorum korkuyorum da bekliycem sanırım Allahım hepimizin muradını verir inş en kısa ve hayırlı zamanda.

canım yumurtalar aşırı uyarıldığı içinmi vazgeçildi aşılamadan bide kaç yumurtan oluşmuştu
buarada hayırlısı olsun güzelim inşallah hamişsindir
bede 11 mayıs gibi öğrenmem lazım ama yarın bir kanda baktırayım ya:))

canım ,benimde karnımdaki ayrı hiç geçmiyor ve çok gergin karnım Ayrıca ilaçlardan dolayı ben çok şiştim özellikle karnım şişiyor davul gibi oluyorum ,gerçi son günlerde biraz daha azaldı şişlik ama bulantımda oluyor göğüslerim benimde şişmedi iştahım hep iyidir zaten:roflol: Bendede hamilelik belirtileri yok yani arkadaşım ama bekliyoruz işte bu arada ben 2 yıllık evliyim canım
sen yarın tahlil yaptıracam diyosun daha çok erken varsada testte çıkmayabilir sonra üzülme tamammı?:1hug:

gülcan merhaba canım hayırlı olsun tedavin beklemek çok zor biliyorum bende test günümü beklemeden yaptırayım diyorum ama çıkmazsa diyede korkuyorum bakalım merakmı galip gelecek sabırmısırnaşık şey ama senin 12 mayıs benden önce yani az kalmış inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırızda bu sessiz bekleyişlerimiz sevinç çığlıklarına dönüşür:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…