Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol canım benim ya ,yok üzülmemem galiba:)) çok kaşındım ben bu konuda zaten yarın kan sayımı için kan verecektim bide gebelik için vereyim diye düşündüm belki özel gün ya süpriz olur olmazsada eşime başka hediye aldım tek onu veririm:))) idare etcek artık.

sen iğnelimi oluyorsun aşılamayı bana puregon 300ml verdi 6 gün boyunca 75lik akşam vuruldum ama yumurtalarım aşırı uyarıldığı için iptal oldu ve ovıtrelle diye çatlatma iğne vurdum 36 saat sonra ilişki oldu yani benimki biraz belirsiz gibi inşallah senin tutar canım

canım ben gonal-f kullandım bendede pko var son iğnelerimde dozu düşürdü doktor sonrada aşılama yapıldı belki benimde yumurtalarım fazla büyüdü ondan bu kadar şiştim bilmiyorum doktor herşey normal demişti ama belkide ben çok pimpirikliyim diye birşey söylemedi yani ben çok kötüydüm aşılama sonrası 2gündür biraz daha iyiyim çok şükür hadi bakalım yarınki testte inşallah çıkar öpüyorum canıma.s.

inşallah sabır ve umut galip gelecek hepimiz için öyle inanıyor ve dua ediyorum.dr un aşılamadan vazgeçme nedeni eşimin sperm tahlili yenilendiğinde değerlerin yüksek çıkması oldu bu durumda yumurtlamayı sağlamak yeterliymiş. 1 tanecik yumurta gelişti zaten umarım tutmuştur.36 saat 15dk sonra ilişki oldu stres bizi çok etkiliyo ya Allahım umarım verir 15 dk geç olsada

kızlar ben kaçtım işlerim var sizi tanıdığıma çok sevindim ben belki bugün gelemem ama yarın tekrar yazışalım hem ben size test sonuçumu söylerim:)))

amin hayırla ve sağlıkla inşallah ama beklemek bazen öyle zorlaşıyor ki sabrımı ve inancımı sağlam tutmalı ve çok dua etmeliyim yoksa hep ağlarım.

bende cumartesi günü 2. aşılamamı oldum ayın 10 da iğne verdi tutunabilmesi için 14 de de test yaptıracağım benim ilk aşılamamda döllenme olmuştu ama tutmadı bu sefer tutacağına inanıyorum inşallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz... bende belirti yok şimdilik sadece aşılama günü kanamam ve ağrım oldu az önce biraz ağır bişi kaldırdım kasıklarımda hafif ağrı oldu dinlenince geçti çalışınca yeteri kadarda istirhat edemiyorsun ki...

kızlar ben kaçtım işlerim var sizi tanıdığıma çok sevindim ben belki bugün gelemem ama yarın tekrar yazışalım hem ben size test sonuçumu söylerim:)))

NEŞELİ:))merakla bekliyorum canım yarın güzel haberler verirsin inşallah ama çıkmazsa üzülmek yok demiştik unutma daha erken çünkü çıkmama ihtimali var yani öpüyorum :1hug:
gökdil canımcığım hayırlı olsun senin aşılamanda senin test tarihide benden önce yaaa ama herkes benden önce öğrenecek olmazkiiiii:çok üzgünüm: inşallah tutunmuştur bebişin bu defa canım dikkat et ağır kaldırma tamammı?yasakkelime

mrb arkadaslar benımde yarın transferım var .ınsallah sonucu 18 yada 19 mayısta ogrenecem .ınsallah hepımız sonucu aldıgımız gunlerde hamıleyızzzzzzz dıye yazarız.

Merhaba arkadaşlar
Testimi ayın 12sinde yaptırmak konusunda eşimi ikna ettimyerimseniben kaldı 5 gün offf ne zormuş böyle gün saymak yaaa
aslında ben testi yarın yaptıracam evlilik yıldönümümde belki süpriz olur hehehe
arkadaşım evlilik yıldönümün kutlu olsun testi yaptırdınmı acaba?merak ettim sonucunu bekliyoruz:dance:

mrb arkadaslar benımde yarın transferım var .ınsallah sonucu 18 yada 19 mayısta ogrenecem .ınsallah hepımız sonucu aldıgımız gunlerde hamıleyızzzzzzz dıye yazarız.

kızlar merhaba bende aşılamaya başlıyorum.Yarın dr gideceğim

Hayırlı olsun arkadaşlar :teytey:
inşallah her gün birimiz test sonucunu pozitif alırızda burada birlikte sevinç çığlıkları atarız:sm_cool:
Bekleme sürecindeki bütün arkadaşlara tabii banada Allah sabır versin(aminnnnn)

saol canım teşekkür ederim.
bugün testi yaptırdım sonuç 3 çıktı yani negatif hehehe eşime dün dedimki evdeki son keçiboynuzunu kaynatıyorum sana,dua et yarın pozitif çıksın yoksa aktardan k.boynuzu alacam tekrar ona göre dedim aldımda:roflol:

canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh tutar.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh sizin yüzünüz güler herkeze bol şans:1hug::dance:

Slm kızlarrrr
ben testimi 4 gün sonra yaptıracam ama zaman geçmiyooooo yaaa gel tezkere şarkısı geliyo aklıma
gel bebeşim gel bebişim bitsin bu gurbet yolunu bekleyen annen yüzüne hasreeett :roflol:
komik oldu ama strestden bu hale geldim arkadaşlar ne olur yadırgamayın:çok üzgünüm:

canım bence gayet uyumlu olmuş.... :roflol:
inşallah canım bu dört günün sonunda o mutlu haberi alırsın... dualarım seninle... a.s.

Herkese merhabalar
Test günü yaklaşırken benimde canım sıkılmaya başladı.Çünkü hiçbir belirti görmüyorum kendimde niye midem bulanmıyor yada göğüslerim şişmiyor yada ne bileyim bir belirti işte hamileliğe dair neden?
Offffff anneler günü reklamlarını görünce gözlerim doluyo arkadaşlarımın hepsinin anne diye sarılan çocukları var diye yanlış anlamayın isyan etmiyorum ama üzülüyorum elimde değil Rabbim bizede yaşatsın inşallah....senağlama

merhaba arkadaşlar ankara hş klinikte 5 mayısta transferim yapıldı.16 mayısta test yapıp sonucu öğrenicemm inşallah , bana şans dileyin lütfennnnnnnnn !!!

ya arkadaşlar ben bişey sorucam bu arada sizlere , benim test günüme 1 hafta var , ve aynı zamanda geçen ay da aynı günde adet görmüştüm.Şu an birkaç gündür adet sancıları çekiyorumm , sizde de varmı böyle bişey ? Normalde adetlerimi çok şiddetli ağrılı geçiriyordum , şu an böyle bir ağrı normal mi ?

mrb arkadaslar benımde dun transferım yapıldı ınsallah 21 mayısta ogrenecegız sonucu.ınsallah butun arkadaslar ve bız pozıtıf sonuclar alırız ve hepımız hamıleyızzzzzzzzz dıye yazarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…