merhaba arkadaşlar ankara hş klinikte 5 mayısta transferim yapıldı.16 mayısta test yapıp sonucu öğrenicemm inşallah , bana şans dileyin lütfennnnnnnnn !!!
mrb arkadaslar benımde dun transferım yapıldı ınsallah 21 mayısta ogrenecegız sonucu.ınsallah butun arkadaslar ve bız pozıtıf sonuclar alırız ve hepımız hamıleyızzzzzzzzz dıye yazarız.
arkadaşlarrrrr bize aşılama yapılamıyor bazı dr lar deneyelim diyor bazıları şans çok az diyor ne yapmalıyım sperm sayı:27 milyon ama ileri hareketli :0 bana yardım edinnn sizin ki nasıldı
arkadaşım saol bizdeki sayı fana deil ama spermler yavaş hareketli sanırım kanala gelmeden ölüyür bunlar ileri hızlı yok :0 eşim tedavi görüyor tüp bebek yaptırmak istemiyoruuuuuuzzzzzzzzz
sinirlerim bozuk benim. gün falan saymıyorum artık arkadaşlar.
Hayırdır canımcığım ? Noldu niye sinirlerin bozuk?
Yoksa sende benim gibi hiçbir belirti yok diye kendi kendinimi yiyorsun?
zor olduğunu hepimiz biliyoruz yaşıyoruz inşallah bu sıkıntılar mutlulukla sonuçlanır öpüyorum canım seni a.s.
kafayı belirti olmamasına taktım, yumurtaların büyüklüğüne taktım, doktora taktım, çatlamalarına taktım, taktım allah taktım. şimdi biraz daha iyi gibiyim ama... senin test zamanın gelmedi mi daha? bizde öndesin sen dimi?Çok üzgünüm çoook
benim normalde test tarihim 15 mayıs ama dayanamıyorum artık yarın yaptıracam bakalım :sm_confused:
test sonucun belli olmadan neden üzülüyorsunki belkide tutmuştur yani olacağı varsa herşey yanlış gitsede oluyor yeterki Allah istesin benim içinde dua edin yarın inş. pozitif çıkar pek umudum yok ama kısmet ya tutmuşsa:sm_cool:
benim normalde test tarihim 15 mayıs ama dayanamıyorum artık yarın yaptıracam bakalım :sm_confused:
test sonucun belli olmadan neden üzülüyorsunki belkide tutmuştur yani olacağı varsa herşey yanlış gitsede oluyor yeterki Allah istesin benim içinde dua edin yarın inş. pozitif çıkar pek umudum yok ama kısmet ya tutmuşsa:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?