Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ankara hş klinikte 5 mayısta transferim yapıldı.16 mayısta test yapıp sonucu öğrenicemm inşallah , bana şans dileyin lütfennnnnnnnn !!!

mrb arkadaslar benımde dun transferım yapıldı ınsallah 21 mayısta ogrenecegız sonucu.ınsallah butun arkadaslar ve bız pozıtıf sonuclar alırız ve hepımız hamıleyızzzzzzzzz dıye yazarız.

Arkadaşlar hayırlı olsun
İkinizede beklerken bol sabır diliyorum çünkü en çok sabıra ihtiyacım oldu halada öyle
pazarda bir geçse ,bir pazartesi olsa ,testi bir yaptırsam :çok üzgünüm:
beklemek çoooooooooook zor oldu
inşallah pozitif sonuçları alırızda çektiğimiz sıkıntıları unuturuz dimi?

arkadaşlarrrrr bize aşılama yapılamıyor bazı dr lar deneyelim diyor bazıları şans çok az diyor ne yapmalıyım sperm sayı:27 milyon ama ileri hareketli :0 bana yardım edinnn sizin ki nasıldı

arkadaşlarrrrr bize aşılama yapılamıyor bazı dr lar deneyelim diyor bazıları şans çok az diyor ne yapmalıyım sperm sayı:27 milyon ama ileri hareketli :0 bana yardım edinnn sizin ki nasıldı

İmmotil sperm: (%100 Hareketsiz)

Erkeğin menisinde hareketli sperm hücrelerinin olmayışıdır. Burada hücrelerin kuyruk yapısında bir anormallik söz konusudur. Hücre sayısı değişik olabilir. Burada, iki durum söz konusudur:

Hücrelerin hepsi ölüdür

Hücrelerin bir kısmı canlıdır fakat hareket yeteneğini kaybetmiştir.

Bunun için canlılık testi yapılır. Bu test sonucuna göre uygun vakalarda tüp bebek yaplır. Eğer canlı hücre yoksa erkeğin testislerinden biyopsi ile sperm hücresi aranır

arkadaşım saol bizdeki sayı fana deil ama spermler yavaş hareketli sanırım kanala gelmeden ölüyür bunlar ileri hızlı yok :0 eşim tedavi görüyor tüp bebek yaptırmak istemiyoruuuuuuzzzzzzzzz

arkadaşım saol bizdeki sayı fana deil ama spermler yavaş hareketli sanırım kanala gelmeden ölüyür bunlar ileri hızlı yok :0 eşim tedavi görüyor tüp bebek yaptırmak istemiyoruuuuuuzzzzzzzzz

canımcığım istersen eşinin tedavisi devam ederken bir tarafdanda bitkilerle tedavi yöntemini deneyin biz çok faydasını gördük eşimin ileri hareketli sayısını bitkilerle arttırdık bizde
keçiboynuzu kürü,fındık, fıstık,ceviz,bal,arısütüpolen karışımı,macunlar valla bayağı besledim ben benimkini :)
ayrıca sperm sayısı değil önemli olan ileri hareketli sayısıdır sperm sayısı 30 milyon olsada farketmiyor ileri hareketli sayısı 0 ise yukarıda yazdığım durum yani immotil sperm sınıfına giriyorsunuz
Allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum gülsu:1hug:

vallaha kuzummm bizim yardıma çok ihtiyacımız var bizde deniyoz onları yaaaaaaaa bakalım ne kadar çabalıyacaz.......sizin sonuç ne şu anda.

sayfanın başında yazıyor gülsucuğum
test için gün sayıyoruz benimde pek umudum yok hiçbir belirtimde yok zaten
bakalım bu aşılama tutmazsa eğer direkt tüp bebeğe geçeceğim çünkü tedavi sırasında kullanılan ilaçlar beni mahvetti 3 kez deneyecek gücüm yok yani
pazartesi belli olacak işte dua et yaaa:çok üzgünüm:

sinirlerim bozuk benim. gün falan saymıyorum artık arkadaşlar.

Hayırdır canımcığım ? Noldu niye sinirlerin bozuk?
Yoksa sende benim gibi hiçbir belirti yok diye kendi kendinimi yiyorsun?
zor olduğunu hepimiz biliyoruz yaşıyoruz inşallah bu sıkıntılar mutlulukla sonuçlanır öpüyorum canım seni a.s.

Benimde şafak 9, test günüm 20 mayıs, günler geçmek bilmiyo yine Allah sabırlar versin hepimize

kafayı belirti olmamasına taktım, yumurtaların büyüklüğüne taktım, doktora taktım, çatlamalarına taktım, taktım allah taktım. şimdi biraz daha iyi gibiyim ama... senin test zamanın gelmedi mi daha? bizde öndesin sen dimi?Çok üzgünüm çoook

benim normalde test tarihim 15 mayıs ama dayanamıyorum artık yarın yaptıracam bakalım :sm_confused:
test sonucun belli olmadan neden üzülüyorsunki belkide tutmuştur yani olacağı varsa herşey yanlış gitsede oluyor yeterki Allah istesin benim içinde dua edin yarın inş. pozitif çıkar pek umudum yok ama kısmet ya tutmuşsa:sm_cool:

İnşallah tutmuştur hayırlısıyla

canım benim inşaallah iyi haberlerini alırız. hemen siteye yaz tamam mı? bana noldu bilmiyorum. kafam karışmıştı biraz. şimdi iyiyim çok şükür. 12. gün yani cuma günü idrarda bakmayı düşünüyorum.yerimsenibenyerimseniben

ben aranıza yeni katıldım.14 mayısda aşılama yaptırcam .stresden gerginim.valla bilmiyorum herkezin hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah herkes test sonucunda mutlu olur benimde 20 sinde belli olacak sonucum allah hepimizin gönlüne gjöre versin inşallah

arkadaşlar bende gün sayıyorum 30 nisan da aşılmam yapıldı 15 mayıs test yapmam lazım acaba bugün yapsammı dayanamıyorum :sm_confused: bu arada hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benimde Testimi 16 Sinda Yaptirmam Gerekiyor.ama Akşam Rüyamda Yaptirdim.fakat Sonucunu Maalesef Hatirlamiyorum.kafayi Bozdum Galiba Ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…