• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama ve belirti

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bende aranıza yeni katıldım bende bu ay aşılama yaptırdım ayın 13 ünde 27 sinde kan testi vereceğim ama içimde sıfır umut olmadığını düşünüyorum 4.5 yıllık evliyim herhangi bi sorunumuz yok ama olmuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 akşam önce normal gebelik testi yaptım negatifti herkes doktorun dediği günü bekle olmuştur belki diyor ama içim tutmadı diyor nasip tabi allah bilir. bendede aşılama sonrası aşırı derecede gaz ve şişkinlik oldu protegestan kullanıyorum o yaparmış böyle
Napdınız test yapdınızmı, bende yeni katıldım, 2. ci günüm benimde aşılamada.

Aşılama sürecim çok güzeldi belirtim hiç anlamadım gayet normaldi herşey kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi birde uyku yaptı gündüz uykusu normalde hayatta uyumam
Benimde bugün 14. Günüm perşembe test yapicam inşallah, benim bel kasık ağrılarım çok oldu, bide göğüs ağrılarım da vardı dünden belli azaldı bakalım hayırlısı olsun 🤗

Kızlar sonucum negatif.Hersey normal olmasına rağmen olması lazım dedi doktor.Ama neden olmuyor anlamıyorum.Göbek deliğinden yumurtaların etrafına bakılmasi gerek dedi.Bunu yaptıran var mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz.
İlk defa senden duydum kuzum o nedemek oluyor ki baktırdın mı peki

Back
X