- 27 Ocak 2022
- 27
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi seyda1111_
Tamam canım teşekkür ederim sabırsızım çokkkkk :)))E
Doğrusu kan testi ama onuda 14.gun yapmalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim sabırsızım çokkkkk :)))E
Doğrusu kan testi ama onuda 14.gun yapmalısın
Napdınız test yapdınızmı, bende yeni katıldım, 2. ci günüm benimde aşılamada.merhaba bende aranıza yeni katıldım bende bu ay aşılama yaptırdım ayın 13 ünde 27 sinde kan testi vereceğim ama içimde sıfır umut olmadığını düşünüyorum 4.5 yıllık evliyim herhangi bi sorunumuz yok ama olmuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 akşam önce normal gebelik testi yaptım negatifti herkes doktorun dediği günü bekle olmuştur belki diyor ama içim tutmadı diyor nasip tabi allah bilir. bendede aşılama sonrası aşırı derecede gaz ve şişkinlik oldu protegestan kullanıyorum o yaparmış böyle
Sız napdınız, sonuç inşallah positiv dir.Selam kızlar 17 sinde aşılama oldu bugün 11. Günüm idrar testi negatif çıktı sizce doğru mudur
Negatif maalesefSız napdınız, sonuç inşallah positiv dir.
Hayırlısı olsun, canınızı sıkmayın, vakti demek henüz gelmemişNegatif maalesef
Sonucum pozitif çıktı hiç ummuyordum hemde rabbim ikiz nasip ettiNapdınız test yapdınızmı, bende yeni katıldım, 2. ci günüm benimde aşılamada.
Maşallah, çok sevindim ne güzel bir haber, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin iki yavrunuda. Aminnn darısı başımaSonucum pozitif çıktı hiç ummuyordum hemde rabbim ikiz nasip ettiDarısı başınıza inşallah sizinde tutar
Buarada ne gibi belirtilerin vardı senin, nasıl aşılama sürecin geçti seninSonucum pozitif çıktı hiç ummuyordum hemde rabbim ikiz nasip ettiDarısı başınıza inşallah sizinde tutar
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aşılamanın kaçıncı gününde test yaptın ve kan değerin kaçtı ?Sonucum pozitif çıktı hiç ummuyordum hemde rabbim ikiz nasip ettiDarısı başınıza inşallah sizinde tutar
Amiinn canım inşallah kusura bakma yeni gördüm 13. Günde pozitifi gördüm ilk kan değerimde 319 duCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aşılamanın kaçıncı gününde test yaptın ve kan değerin kaçtı ?
Amin amin inşallah çok dua edeceğim hepinizeMaşallah, çok sevindim ne güzel bir haber, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin iki yavrunuda. Aminnn darısı başıma![]()
Aşılama sürecim çok güzeldi belirtim hiç anlamadım gayet normaldi herşey kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi birde uyku yaptı gündüz uykusu normalde hayatta uyumamBuarada ne gibi belirtilerin vardı senin, nasıl aşılama sürecin geçti senin
Benimde bugün 14. Günüm perşembe test yapicam inşallah, benim bel kasık ağrılarım çok oldu, bide göğüs ağrılarım da vardı dünden belli azaldı bakalım hayırlısı olsunAşılama sürecim çok güzeldi belirtim hiç anlamadım gayet normaldi herşey kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi birde uyku yaptı gündüz uykusu normalde hayatta uyumam
İnşallah canım hayırlısı olsun haber ver mutlaka bekliyorumBenimde bugün 14. Günüm perşembe test yapicam inşallah, benim bel kasık ağrılarım çok oldu, bide göğüs ağrılarım da vardı dünden belli azaldı bakalım hayırlısı olsun![]()
Kahverengi akıntım başladı akşamdan belki, galiba adet oluyorumİnşallah canım hayırlısı olsun haber ver mutlaka bekliyorum![]()
Yaaa üzülme dicemde elde olmayan bişey biliyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benimKahverengi akıntım başladı akşamdan belki, galiba adet oluyorumnasip değilmiş demek
Hayırlısı olsun, nasibimizde ne varsa onu görücegizYaaa üzülme dicemde elde olmayan bişey biliyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benim![]()
Takma kafana kuzum benimde negatif çıkmıştı saldım gitti hayırlısı ne zamansa o zaman olur insallahNegatif maalesef
Noldu kuzum sonuç neNapdınız test yapdınızmı, bende yeni katıldım, 2. ci günüm benimde aşılamada.
İlk defa senden duydum kuzum o nedemek oluyor ki baktırdın mı pekiKızlar sonucum negatif.Hersey normal olmasına rağmen olması lazım dedi doktor.Ama neden olmuyor anlamıyorum.Göbek deliğinden yumurtaların etrafına bakılmasi gerek dedi.Bunu yaptıran var mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz.