Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.206
14.571
298
Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:(
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :(

ooo tam aradığım konuyu buldum şekerim. ben de zayıf pkosluyum valla. ben de hiçbir şey işe yaramadı gonalf bile sadece Letu diye bir ilaç var onunla az da olsa büyüyor yumurtalarım ama benim aşılama olduğum ay iki taneydi valla bu ay da bir tane var 13 mm şu an pazartesi tekrar bakacağız 🤷🏼‍♀️
senin yumurtaların çatlayabiliyor mu kendiliğinden

ooo tam aradığım konuyu buldum şekerim. ben de zayıf pkosluyum valla. ben de hiçbir şey işe yaramadı gonalf bile sadece Letu diye bir ilaç var onunla az da olsa büyüyor yumurtalarım ama benim aşılama olduğum ay iki taneydi valla bu ay da bir tane var 13 mm şu an pazartesi tekrar bakacağız 🤷🏼‍♀️
senin yumurtaların çatlayabiliyor mu kendiliğinden
Bilmiyorum kuzum bilmiyorum bi bilsem.keske catliyor mu çatlamıyor mu delirmeme az kaldı:(
1 tane olsun zaten ihtiyacimiz olan 1 tane değilmi belki aşılama olursun sende..doktor ne diyor? Bide ne zamandir cocuk istiyorsun

Bilmiyorum kuzum bilmiyorum bi bilsem.keske catliyor mu çatlamıyor mu delirmeme az kaldı:KK43:
1 tane olsun zaten ihtiyacimiz olan 1 tane değilmi belki aşılama olursun sende..doktor ne diyor? Bide ne zamandir cocuk istiyorsun
kendiliğinden adet olabiliyorsan çatlıyordur
benimki çatlamıyor hiçbir şekilde dolayısıyla ne hamile kalabiliyorum ne de adet olabiliyorum.
30 yaşındayım kuzum eylül ayından beri tedavi görüyorum.
büyük konuşmayayım da aşılama yaptırmak istemiyorum bir daha.
lanet gitsin bu yumurtalara kafalarına göre iş çeviriyorlar 😂😂😂
pazartesi eğer bir iki yumurtan büyür diğerleri küçük kalırsa aşılama yapar bence.
ben de pazartesiyi bekliyorum 😂

kendiliğinden adet olabiliyorsan çatlıyordur
benimki çatlamıyor hiçbir şekilde dolayısıyla ne hamile kalabiliyorum ne de adet olabiliyorum.
30 yaşındayım kuzum eylül ayından beri tedavi görüyorum.
büyük konuşmayayım da aşılama yaptırmak istemiyorum bir daha.
lanet gitsin bu yumurtalara kafalarına göre iş çeviriyorlar 😂😂😂
pazartesi eğer bir iki yumurtan büyür diğerleri küçük kalırsa aşılama yapar bence.
ben de pazartesiyi bekliyorum 😂
Canim benim evet kendiligimden adet oluyorum senede 1 ya da 2 kez sarkıyor ona ozellikle dikkat ettim şubat ayında oldu gecen senede bu senede
Bu subat ayinda bise var kaynanam da dedi isyerimde herkesin adeti gecikti diye onun harici hep kendiligimden oluyorum :(
Bende istemiyorum aslinda bu son denemem olcak🤣🤣
Esimden nefret ediyorum suanda hicbi sucu yok . Düşün psikolojimi🤣🤣
Pazartesi guzel haberler verelim birbirimize insallah. Guya temizlik yapcaktim yatiyorum aksamdan beri.sinirimden öldüm.
Bizde kasimdan beri tedavideyiz
Haziranda sperm sorunu çıkmıştı kasimda duzeldi esimin asilama oldum simdi 2.olcak bakalim olursa o da.
Bu testleri de yapmiyorum evde duruyor sevabina vercem birilerine LH testi

Asilama oldunmu canim peki? Super de iste iptal etti umudum pazartesinden🤣
Oldu tabiki negatif 😋 hizli ileri hareketli yoktuuuuu

Uzulme canim cunku o kdr cogul gebeliklerde ya bebek kaybi ya da zihinsel engelli olabiliyor sikismadan dolayi rabbimin vardir bir bildigi kesin olir demiyorim ama 5iz 4uz risk rabbim gonlune gore versin

Canim benim evet kendiligimden adet oluyorum senede 1 ya da 2 kez sarkıyor ona ozellikle dikkat ettim şubat ayında oldu gecen senede bu senede
Bu subat ayinda bise var kaynanam da dedi isyerimde herkesin adeti gecikti diye onun harici hep kendiligimden oluyorum :KK43:
Bende istemiyorum aslinda bu son denemem olcak🤣🤣
Esimden nefret ediyorum suanda hicbi sucu yok . Düşün psikolojimi🤣🤣
Pazartesi guzel haberler verelim birbirimize insallah. Guya temizlik yapcaktim yatiyorum aksamdan beri.sinirimden öldüm.
Bizde kasimdan beri tedavideyiz
Haziranda sperm sorunu çıkmıştı kasimda duzeldi esimin asilama oldum simdi 2.olcak bakalim olursa o da.
Bu testleri de yapmiyorum evde duruyor sevabina vercem birilerine LH testi
kendiliğinden adet olabiliyorsan ne güzel zehir etme tatlım kendine nolur
eşinle de bebek için değil isteyerek severek yaklaş o da çok etkiliyor bence.
sana bir şey diyim mi belki de kafaya takmasan olacak ama takılıyor işte ben de aürekli ay adet olmadım olacak mıyım tutacak mı diye düşünmekten kafayı yedim.
ne yapsam büyümüyor bu yumurtalar 🙈

Oldu tabiki negatif 😋 hizli ileri hareketli yoktuuuuu

Uzulme canim cunku o kdr cogul gebeliklerde ya bebek kaybi ya da zihinsel engelli olabiliyor sikismadan dolayi rabbimin vardir bir bildigi kesin olir demiyorim ama 5iz 4uz risk rabbim gonlune gore versin
Amin cümlemizin gönlüne gore versin Rabbim insallah ben ikiz istiyorum ailemde de var genetik ama işte.. doktor da haklı. Hızlı ileri hareketli için herhangi birseyler denedi mi kocan?
Benim esim aspardik asit kullandi degerleri düzeldi

sana bir şey diyim mi belki de kafaya takmasan olacak ama takılıyor işte ben de aürekli ay adet olmadım olacak mıyım tutacak mı diye düşünmekten kafayı yedim.
Buyur canim büyür 1 tane buyuse yeter. Sen femara kullanmis miydin peki? Bu ne yaaaa ağlıcam simdii

Kizlar yumurtlama akıntısı nasil olur soylermisiniz ben oglen uyandim sümük gibi bise geldi afedersiniz silinince de berrak sıvı su renginde akıntı geldi bu yumurta mi catladi demek acaba

Peki sende insulin direnci vs baska bise varmi tiroid falan neden adet gecikiyor zayiflarda gecikmez ama oyle degilmi ben bu pco yu anlamadim gitti arkadaş benim arkadasim 90 kg 55 60 gunde adet oluo 1 gun sürüyor falan cok zorlaniyor ben oyle değilim onunkiler cok tembel galiba

Peki sende insulin direnci vs baska bise varmi tiroid falan neden adet gecikiyor zayiflarda gecikmez ama oyle degilmi ben bu pco yu anlamadim gitti arkadaş benim arkadasim 90 kg 55 60 gunde adet oluo 1 gun sürüyor falan cok zorlaniyor ben oyle değilim onunkiler cok tembel galiba
insülin direnci var bende
hamurişi yediğim için galiba deli gibi 🙃
zayıf olmama rağmen ben de regl olmuyorum ne yazık ki kuzum. bu pcos herkeste farklı farklıdır diyor doktorum.

insülin direnci var bende
hamurişi yediğim için galiba deli gibi 🙃
zayıf olmama rağmen ben de regl olmuyorum ne yazık ki kuzum. bu pcos herkeste farklı farklıdır diyor doktorum.
Ay bende cok seviyorum ama hamurisini
Daha cok pilav falan ama karbonhidrat gece acıkıp 2 tabak makarna yemeler meyhane pilavi yemeler.
Peki insulin icin ilac kullanion mu gülüm
Bu yaz bizim yazımız olsun insallah🥰🥰

Ay bende cok seviyorum ama hamurisini
Daha cok pilav falan ama karbonhidrat gece acıkıp 2 tabak makarna yemeler meyhane pilavi yemeler.
Peki insulin icin ilac kullanion mu gülüm
Bu yaz bizim yazımız olsun insallah🥰🥰
ay inşallah kuzum aynı ben gece makarnaları pilavsız yaşayamama 😂😂😂
Allahtan şekeri kestim çaya atmıyorum kahveye de süt tozu koymuyorum şeker atmıyorum.
insülin için kullanıyorum ilaç bir de inofolic combi kullanıyorum ben şuan.
ay hadi inşallah yaaa takipteyim burayı mutlaka haberleşelim.

ay inşallah kuzum aynı ben gece makarnaları pilavsız yaşayamama 😂😂😂
Allahtan şekeri kestim çaya atmıyorum kahveye de süt tozu koymuyorum şeker atmıyorum.
insülin için kullanıyorum ilaç bir de inofolic combi kullanıyorum ben şuan.
ay hadi inşallah yaaa takipteyim burayı mutlaka haberleşelim.
Haberleselim canim ptesi guncellerim gidelimde doktora
Bak yukarda bise yazdim ne diosun akıntı olayini biliomusun
Bu arada kahveyi de sadeye cevir daha iyi tat alirsin bence lezzet acisindan yani

Ahhh pko kadınların korkulu rüyası haline gelmeye başladı . Şimdi tutmama ihtimaline düşünerek aşılama yapması gerekmez mi aslında . Bizim bi ablanın tüp bebek için 22 yumurtası varmış çoğul gebelik beklenirken çok şükür tek tutmuş diğer yumurtaları dondurup tekrar denemişler bu sefer tutmamış . Ben de pkoluyum ama kilom var bu da etkiliyor mesela .

Safsarisin Safsarisin canım hiç bilmiyorum akıntı modellerini 😂
ama benim adete yakın zamanlarda hep su gibi gelir diğerleri beyaz sümük gibi çok yorum yapamayacağım.
kahveye de koymuyorum süt tozu yazdım zaten hatta filtreye alıştım sade şekersiz içiyorum artık.
aaa bak bu ramazan hurmaları var ya çok iyi geliyormuş yumurtalara ben yemeye başladım
çok da yeme şekerini yükseltir dediler günde max 5 tane yiyorum.
pazartesi burdayız inşallah son regl tarihin ne
benim 17 mayıs ptesi olgunlaşmışsa çatlatıp denemeye başlayacağız hemen bayramda

Ahhh pko kadınların korkulu rüyası haline gelmeye başladı . Şimdi tutmama ihtimaline düşünerek aşılama yapması gerekmez mi aslında . Bizim bi ablanın tüp bebek için 22 yumurtası varmış çoğul gebelik beklenirken çok şükür tek tutmuş diğer yumurtaları dondurup tekrar denemişler bu sefer tutmamış . Ben de pkoluyum ama kilom var bu da etkiliyor mesela .
nolcak bizim bu halimiz be kuzu 😂

Back
X