Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay evet yazmissin kuzum benim kafa gitmisss dertten kederden kuzum 20 mayıs adet tarihim
Hurmayı da gectigimiz aylarda tukettim
Hatta süt un icine atip shake yaptim sıkıldım yaa yesemmi artik gerci yicek durum kalmadi gelisti yumurcaklar

Işte o şeyi düşünüyor ya tutarsa 3 u dollenirse üçüz dorduz olursa diye. Kac kilosun kuzum sen??,

Işte o şeyi düşünüyor ya tutarsa 3 u dollenirse üçüz dorduz olursa diye. Kac kilosun kuzum sen??,
Kuzum her ay yumurta sayımız aynı olmuyor ki çatlama sorunu olduğu için kiste dönüşüyorlar kendiliğinden ikiz üçüz hamile kalanda var . Yumurtlama sıvısı yapışkan oluyor uzuyan bir akıntı . Size göre kiloluyum onu anladım

Bende de yumuslar büyümuyo ;( klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki kere ikisi de olumsuz sonuçlandı;(

Peki bu akintiyi gordukten 36 saat sonrami catlarmis yumurta napsam ki ben bugun gördüm sivi yapışkan sümük gibi afedersin.
Evet her ay ayni olmuyor dedigin doru.
Ya yapar insallah aşılama
Tiroid falan varmi sende

Baska ilac kullancan o zaman canim femarayi solemedi mi sana doktor klomende fayda görmediysen
Ramazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez o ne der bilemiyorum

4 yumurtam vardi doktor cogul olabilir kabul ediyormusun dedi. Evet dedim hicbiri tutmadi.

Ama soyle bir durumda var yakinima yaptilar 5 yumurtadan 4 ü tuttu. 2 sini alalim dediler kabul etmedi 5.ayinda hepsini erken dogumla kaybetti...

Tam da bu yuzden riske atmak istemiyorlar cunku 4 tuttsa riskleri cok buyuk doktor size alalim diecek siz asla kabul etmeyeceksiniz belki butun bebeklerinizden olacaksiniz allah korusun...

Kizlar yumurtlama akıntısı nasil olur soylermisiniz ben oglen uyandim sümük gibi bise geldi afedersiniz silinince de berrak sıvı su renginde akıntı geldi bu yumurta mi catladi demek acaba
Merhaba canım. Evet yumurtan çatlamış gibi görünüyor. Belirtiler onu gösteriyor.

Evet riske atmıyorlar bakalim ptesi ne dicek ooof

Yani beyaz dedigin su gibi jel gibi dimi oyle gördüm o zaman degerlendireyim canim bende . Hep hep gordugum bisey degil ya da dikkat etmiyorum galiba 7 yumurtadan hangisi patladi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…