- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Erkekleri direk etkiliyor evet bazisina yaramiyor iste bazisi da paket paket sigara icsin alkol.icsin 6 cocuktan assaga olmuyo masallaahBu erkeklere noluyor anlamiyorum gerçekten. Bende sigara içiyorum ama erkekleri daha cok etkiliyor. Benim esim normalde içmez de simdi inadina gibi bu ay içti napim artik ona soz soyleme hakkımda yok bende ictigim için bunlar aslinda bahane biliomusun
Benim babam hergece icki icer ve tabiki sigara 50 senedir sigara içiyor sonuç 2 cocuk. Yok bizim aklimiz yetmez kuzum bu işlere. Meshur bir beyin cerrahina gittim boyun fıtığım var kendisi bana ne dio bilio musun ben akciger kanseri hastama bile sigarayi birak demiyorum la havleErkekleri direk etkiliyor evet bazisina yaramiyor iste bazisi da paket paket sigara icsin alkol.icsin 6 cocuktan assaga olmuyo masallaah
Herkesin gidecegi yer ayni diyordur napsinBenim babam hergece icki icer ve tabiki sigara 50 senedir sigara içiyor sonuç 2 cocuk. Yok bizim aklimiz yetmez kuzum bu işlere. Meshur bir beyin cerrahina gittim boyun fıtığım var kendisi bana ne dio bilio musun ben akciger kanseri hastama bile sigarayi birak demiyorum la havle
Birde sen icmiyorsan sana daha zordur agzi kokar eli kokar evde iciyorsa ev kokar. Kocam bana hep bağırıyor bu konuda bende mutfaga kaçıyorumHerkesin gidecegi yer ayni diyordur napsinicen bi insana pat diye denmiyoniste anca cingar cikarmak lzm gelsin de iyce sert yapacam.artik hayirdir diycem ya
Cok guzelmis caniiiimmmm haydi insallaaaah sonucun haberini bekliyorum bende istiyorumm cogulllbenibekleyin Uraniaaflora
Kizlar tekrardan merhaba
Doktordan geliyorum 3 tane olgun yumurtam varmış cogul gebelik oranı eger aşılama yaparsa yüzde 20lerde imis. Bana ilişki önerdi gün aşırı. Catlatma ignesi dedim? Yok gerek yok dedi dogal yoldan yuzde 5 6ymis. Cok bilmis profesör kocam da dioki bence aşılama da oran daha yüksek .neyse artık böyle devam ama bunu sevmedim. Iliskiyi zaten yasiyoruz ki keske asılama olsaydım
Guzel mi sence boyle olmasi canimm ben aşılama istemiştim ama hadi bakalimCok guzelmis caniiiimmmm haydi insallaaaah sonucun haberini bekliyorum bende istiyorumm cogulll
Hadi bakalim canim bugun mu vurulcaksin iğneyi?,ben de şimdi geldim doktordan çatlatma iğnesi verdi 16 haziranda kan testi istedi gün aşırı ilişki bakalım inşallah olur bu ay hepimizin.
benim eşim sigara da alkol de kullanmıyor. ben sigara içiyorum sadece.
rahim filmine gerek yok dedi doktorum tüplerim gaayet açıkmış zaten sorunum yumurtalarımın büyümemesi
18 mm olmuş solda tek bir yumurtam var onunla deneyeceğiz çok zor ama insan umutlanıyor işte...
bilmiyorum benimki daha hiç istemedi hem de özele gittiğim halde.Hadi bakalim canim bugun mu vurulcaksin iğneyi?,
Insallah olur kuzum. Ya madem tüplerin açık oldugunu görebiliyor bu doktorlar neden rahim filmi istiyor 600 lira para verdim esim bidi bidi yapmıştı yok bişeyin yaaa bilmemne diye. Açık çıktı tüplerim 1 haftada antibiyotik kullanmistim lekelenmem olmuştu
Hadi bakalimbilmiyorum benimki daha hiç istemedi hem de özele gittiğim halde.
yarın sabah vurul dedi iğneyi
valla bir paket bitiyor her gün en azından azaltmaya çalışıyorum bu günlerdeHadi bakalim
Sigara kac tane icersin peki günde. Bunlar bahane tabi içmesek daha iyi ama birgun icmedigimiz gün de gelecek
Bende geçtiğimiz günlerde azaltmaya calisiyordum az da ictim dun bugun yine cıvıttm ama bayram da firsat olmaz azaltmis olurum ins.valla bir paket bitiyor her gün en azından azaltmaya çalışıyorum bu günlerde
bir de bende aşırı kıllanma var kafayı yicem artkk nerdeyseBende geçtiğimiz günlerde azaltmaya calisiyordum az da ictim dun bugun yine cıvıttm ama bayram da firsat olmaz azaltmis olurum ins.
Off yaaa. Bende oyle seyler yokta cilt yaglanmasi var cildim resmen yağ kusuyor parliyor hos degil yaaa .bir de bende aşırı kıllanma var kafayı yicem artkk nerdeyse
çocuk istediğimiz için lazer yaptıramıyorum doğum kontrol hapı yokken de bu sorunum yoktu. fazla hormon bastık galibaOff yaaa. Bende oyle seyler yokta cilt yaglanmasi var cildim resmen yağ kusuyor parliyor hos degil yaaa .
Killanma için bise yapiomusun peki
Bilemedim amerika da cogu kadin 5iz 4uz doguruyo bi kere de aradan cikmis olurGuzel mi sence boyle olmasi canimm ben aşılama istemiştim ama hadi bakalim
Ay dahaa evelsi gun esimle onu konustuk video izliyorduk bir kadin, evini gösteriyor 3 cocugu var kadın dal gibi. Esime dedim amerikanlarda üremeye merakli ..Dogru diyoBilemedim amerika da cogu kadin 5iz 4uz doguruyo bi kere de aradan cikmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?