Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Erkekleri direk etkiliyor evet bazisina yaramiyor iste bazisi da paket paket sigara icsin alkol.icsin 6 cocuktan assaga olmuyo masallaah

Erkekleri direk etkiliyor evet bazisina yaramiyor iste bazisi da paket paket sigara icsin alkol.icsin 6 cocuktan assaga olmuyo masallaah
Benim babam hergece icki icer ve tabiki sigara 50 senedir sigara içiyor sonuç 2 cocuk. Yok bizim aklimiz yetmez kuzum bu işlere. Meshur bir beyin cerrahina gittim boyun fıtığım var kendisi bana ne dio bilio musun ben akciger kanseri hastama bile sigarayi birak demiyorum la havle

Herkesin gidecegi yer ayni diyordur napsin icen bi insana pat diye denmiyoniste anca cingar cikarmak lzm gelsin de iyce sert yapacam.artik hayirdir diycem ya

Herkesin gidecegi yer ayni diyordur napsin icen bi insana pat diye denmiyoniste anca cingar cikarmak lzm gelsin de iyce sert yapacam.artik hayirdir diycem ya
Birde sen icmiyorsan sana daha zordur agzi kokar eli kokar evde iciyorsa ev kokar. Kocam bana hep bağırıyor bu konuda bende mutfaga kaçıyorum o icince ohh be diyorum hahahaha

benibekleyin Uraniaaflora
Kizlar tekrardan merhaba

Doktordan geliyorum 3 tane olgun yumurtam varmış cogul gebelik oranı eger aşılama yaparsa yüzde 20lerde imis. Bana ilişki önerdi gün aşırı. Catlatma ignesi dedim? Yok gerek yok dedi dogal yoldan yuzde 5 6ymis. Cok bilmis profesör kocam da dioki bence aşılama da oran daha yüksek . neyse artık böyle devam ama bunu sevmedim. Iliskiyi zaten yasiyoruz ki keske asılama olsaydım

Cok guzelmis caniiiimmmm haydi insallaaaah sonucun haberini bekliyorum bende istiyorumm cogulll

ben de şimdi geldim doktordan çatlatma iğnesi verdi 16 haziranda kan testi istedi gün aşırı ilişki bakalım inşallah olur bu ay hepimizin.
benim eşim sigara da alkol de kullanmıyor. ben sigara içiyorum sadece.
rahim filmine gerek yok dedi doktorum tüplerim gaayet açıkmış zaten sorunum yumurtalarımın büyümemesi
18 mm olmuş solda tek bir yumurtam var onunla deneyeceğiz çok zor ama insan umutlanıyor işte...

Hadi bakalim canim bugun mu vurulcaksin iğneyi?,

Insallah olur kuzum. Ya madem tüplerin açık oldugunu görebiliyor bu doktorlar neden rahim filmi istiyor 600 lira para verdim esim bidi bidi yapmıştı yok bişeyin yaaa bilmemne diye. Açık çıktı tüplerim 1 haftada antibiyotik kullanmistim lekelenmem olmuştu

bilmiyorum benimki daha hiç istemedi hem de özele gittiğim halde.
yarın sabah vurul dedi iğneyi

Off yaaa. Bende oyle seyler yokta cilt yaglanmasi var cildim resmen yağ kusuyor parliyor hos degil yaaa .
Killanma için bise yapiomusun peki
çocuk istediğimiz için lazer yaptıramıyorum doğum kontrol hapı yokken de bu sorunum yoktu. fazla hormon bastık galiba
bayram üstü ağdaya da gidemedim hastaneden geldiğimden beri boğuşuyorum
hamileliklerinde annemin neredeyse hiç çıkmazmış rahatlarmış inş bana da öyle olur

Bilemedim amerika da cogu kadin 5iz 4uz doguruyo bi kere de aradan cikmis olur
Ay dahaa evelsi gun esimle onu konustuk video izliyorduk bir kadin, evini gösteriyor 3 cocugu var kadın dal gibi. Esime dedim amerikanlarda üremeye merakli ..Dogru diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…