Aşılama yapan arkadaslar

Öğrendiğim ilk andan itibaren o kadar çok dua ediyorum ki herkese çünkü biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu hep dilimde Rabbim bekleyenlere nasip et diye. Inşallah nasip eder arkadaşım
Allah razı olsun arkadaşım evet gerçekten çok zor bi süreç rabbim inşallah tez zamanda bana da annelik duygusunu yaşatır sende inşallah Sağlıklı şekilde kucağına alırsın ❤ sende hiç belirti oldu mu olmadı diyordun

Evet olmamıştı aslında hep regl olacakmisim gibi hissettim ha bugün ha yarın derken bir cuma oldu hala daha regl olmayınca test yapalım dedik oylelikle öğrendim regl günüm 31martti 2nisanda yaptım test ama ben fark etmemişim gogus uçlarım kararmış sürekli baktım aslında ama anlayamadım demekki birde çok aşırı gazım oldu ama fark edemedim işte insan beklemediği zaman oluyor sanırsam olurum olurum diye bekliyordum daha hala tam sevincini yasayamiyorum kalp atışını duyunca inşallah tam sahiplenicem. Rabbim sanada nasip etsin inşallah canım arkadaşım Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın hep Dualarimdasin

İnşallah kalp atışını da duyarsın arkadaşım Allah razı olsun artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi inşallah Allahin takdirine kaldı çok sağol birisinin dua etmesi kadar güzel bisey yok ❤

İnşallah kalp atışını da duyarsın arkadaşım Allah razı olsun artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi inşallah Allahin takdirine kaldı çok sağol birisinin dua etmesi kadar güzel bisey yok ❤
Tedbir bizden takdir Allahtan inşallah arkadaşım

Sizin kaç yıldır olmuyordu canım
2018 Eylülde evlendik eşim askeri personel hep görevdeydi ama her geldiğinde ovulasyona denk getirmeye çalıştık o zamandan beri korunmasız ilişki kasımda geldi kasımdan beri doktor kontrolü ile işte

Merhaba kızlar ben 31 martta aşılama oldum aşılamadan 1 gün sonra doktor ilişki önerdi sonrasında kanama başladı 4.gün pembemsi sonra şiddetli bel ağrısı ve ayaklarda agirma falan 5.gün gece laboya gittim küçük bi kan pıhtısı düştü sonra yine kanama ama kırmızım si daha sonra 7.gün pembemsi kanama bel ağrısı şiddetli kasık ağrısı derken o gece uyutmadı kalktım tekrar lavaboya gittim tekrar küçük bi kan pıhtısı düştü şuan 11. Gunumdeyim ve pembemsi kanama hala devam ediyor rica ediyorum kızlar benimki olan varmi aranızda yaz sin korkuyorum acaba tutmadimi ha sadece folik asit ilaç olarak kullanıyorum başka birşey vermedi doktorum

2018 Eylülde evlendik eşim askeri personel hep görevdeydi ama her geldiğinde ovulasyona denk getirmeye çalıştık o zamandan beri korunmasız ilişki kasımda geldi kasımdan beri doktor kontrolü ile işte
Ayni anda evlenmisiz bizde 2018 Eylül:) benimde esim polis hep ovulaayona denk getirdik ama olmadı işte 3.yilimiza giriyoruz insallah bende Sağlıklı şekilde Hamile kalırım hiç sorunumuz olmadığı halde kalamadim ben 2 yıldır gidiyorum doktora ama asilama seninle birlikte başladım işte

Ya bizdede sebepsiz inferlite var işte seninde aynı tani büyük ihtimal Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah arkadaşım

Selamun aleykum arkadaşım nasılsın naptiniz

Selamun aleykum arkadaşım nasılsın naptiniz
Aleyküm selam canım asilama yaptirmadim gün olarak 1 gün gc kalmışım doktora gittiğimde 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtamin boyutu güzelmiş onun için igne vurdum yarın adet günüm bakalım

Aleyküm selam canım asilama yaptirmadim gün olarak 1 gün gc kalmışım doktora gittiğimde 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtamin boyutu güzelmiş onun için igne vurdum yarın adet günüm bakalım
Hayırlı sonuçların olsun inşallah arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…