Allah razı olsun arkadaşım evet gerçekten çok zor bi süreç rabbim inşallah tez zamanda bana da annelik duygusunu yaşatır sende inşallah Sağlıklı şekilde kucağına alırsın ❤ sende hiç belirti oldu mu olmadı diyordunÖğrendiğim ilk andan itibaren o kadar çok dua ediyorum ki herkese çünkü biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu hep dilimde Rabbim bekleyenlere nasip et diye. Inşallah nasip eder arkadaşım
Evet olmamıştı aslında hep regl olacakmisim gibi hissettim ha bugün ha yarın derken bir cuma oldu hala daha regl olmayınca test yapalım dedik oylelikle öğrendim regl günüm 31martti 2nisanda yaptım test ama ben fark etmemişim gogus uçlarım kararmış sürekli baktım aslında ama anlayamadım demekki birde çok aşırı gazım oldu ama fark edemedim işte insan beklemediği zaman oluyor sanırsam olurum olurum diye bekliyordum daha hala tam sevincini yasayamiyorum kalp atışını duyunca inşallah tam sahiplenicem. Rabbim sanada nasip etsin inşallah canım arkadaşım Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın hep DualarimdasinAllah razı olsun arkadaşım evet gerçekten çok zor bi süreç rabbim inşallah tez zamanda bana da annelik duygusunu yaşatır sende inşallah Sağlıklı şekilde kucağına alırsın ❤ sende hiç belirti oldu mu olmadı diyordun
İnşallah kalp atışını da duyarsın arkadaşım Allah razı olsun artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi inşallah Allahin takdirine kaldı çok sağol birisinin dua etmesi kadar güzel bisey yok ❤Evet olmamıştı aslında hep regl olacakmisim gibi hissettim ha bugün ha yarın derken bir cuma oldu hala daha regl olmayınca test yapalım dedik oylelikle öğrendim regl günüm 31martti 2nisanda yaptım test ama ben fark etmemişim gogus uçlarım kararmış sürekli baktım aslında ama anlayamadım demekki birde çok aşırı gazım oldu ama fark edemedim işte insan beklemediği zaman oluyor sanırsam olurum olurum diye bekliyordum daha hala tam sevincini yasayamiyorum kalp atışını duyunca inşallah tam sahiplenicem. Rabbim sanada nasip etsin inşallah canım arkadaşım Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın hep Dualarimdasin
Tedbir bizden takdir Allahtan inşallah arkadaşımİnşallah kalp atışını da duyarsın arkadaşım Allah razı olsun artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi inşallah Allahin takdirine kaldı çok sağol birisinin dua etmesi kadar güzel bisey yok ❤
Sizin kaç yıldır olmuyordu canımTedbir bizden takdir Allahtan inşallah arkadaşım
2018 Eylülde evlendik eşim askeri personel hep görevdeydi ama her geldiğinde ovulasyona denk getirmeye çalıştık o zamandan beri korunmasız ilişki kasımda geldi kasımdan beri doktor kontrolü ile işteSizin kaç yıldır olmuyordu canım
Ayni anda evlenmisiz bizde 2018 Eylül:) benimde esim polis hep ovulaayona denk getirdik ama olmadı işte 3.yilimiza giriyoruz insallah bende Sağlıklı şekilde Hamile kalırım hiç sorunumuz olmadığı halde kalamadim ben 2 yıldır gidiyorum doktora ama asilama seninle birlikte başladım işte2018 Eylülde evlendik eşim askeri personel hep görevdeydi ama her geldiğinde ovulasyona denk getirmeye çalıştık o zamandan beri korunmasız ilişki kasımda geldi kasımdan beri doktor kontrolü ile işte
YaAyni anda evlenmisiz bizde 2018 Eylül:) benimde esim polis hep ovulaayona denk getirdik ama olmadı işte 3.yilimiza giriyoruz insallah bende Sağlıklı şekilde Hamile kalırım hiç sorunumuz olmadığı halde kalamadim ben 2 yıldır gidiyorum doktora ama asilama seninle birlikte başladım işte
Insallah arkadaşım güzel duaların için çok sağol bende yazacağım inşallah sana hamileyim diyeYabizdede sebepsiz inferlite var işte seninde aynı tani büyük ihtimal Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah arkadaşım
Yaaa inşallah inşallah arkadasimmmInsallah arkadaşım güzel duaların için çok sağol bende yazacağım inşallah sana hamileyim diye
Selamun aleykum arkadaşım nasılsın naptinizAyni anda evlenmisiz bizde 2018 Eylül:) benimde esim polis hep ovulaayona denk getirdik ama olmadı işte 3.yilimiza giriyoruz insallah bende Sağlıklı şekilde Hamile kalırım hiç sorunumuz olmadığı halde kalamadim ben 2 yıldır gidiyorum doktora ama asilama seninle birlikte başladım işte
Aleyküm selam canım asilama yaptirmadim gün olarak 1 gün gc kalmışım doktora gittiğimde 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtamin boyutu güzelmiş onun için igne vurdum yarın adet günüm bakalımSelamun aleykum arkadaşım nasılsın naptiniz
Hayırlı sonuçların olsun inşallah arkadasimAleyküm selam canım asilama yaptirmadim gün olarak 1 gün gc kalmışım doktora gittiğimde 1 yumurtam çatlamış 1 yumurtamin boyutu güzelmiş onun için igne vurdum yarın adet günüm bakalım
Amin inşallah senin nasıl gidiyorHayırlı sonuçların olsun inşallah arkadasim
Benimde işte zor geçiyor ama hamd olsun katlanicaz yapacak birséy yokAmin inşallah senin nasıl gidiyor
Aynen canım ise gitmiyorsan sorun yokBenimde işte zor geçiyor ama hamd olsun katlanicaz yapacak birséy yok
Evet işe gitmiyorum o yüzden evde öyle böyle geçiyor arkadaşımAynen canım ise gitmiyorsan sorun yok
Iyi bari ben çalışıyorum hastanede ne olur bilmem artık:) daha adet olmadım bakalım olacakmıyimEvet işe gitmiyorum o yüzden evde öyle böyle geçiyor arkadaşım
Insallah hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım benimIyi bari ben çalışıyorum hastanede ne olur bilmem artık:) daha adet olmadım bakalım olacakmıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?