Ya ne bilim benim bir hevesim kırık nedense bilmiyorum ilki tutmadı diye belkide bu sefer o içimdeki heyecanı hissedemiyorumHerkeste farklı bisey oluyor demek ki neyse inşallah bu sefer tutmuslardir ya 2.asilamada Hamile kalanlar çok
Benimde niyeyse içimde umut var bu ay sonra da diyorum ki gecen ayda tutmadı yıllardır olmadı yine olmayacak diyorum sonra içime saf bi duygu geliyor olacak diye ama yipranmamiz normal bende öyleyim bide dünden beri kasigim sis gecen ay böyle olmamisti çok ayakta kalınca baskı yapjyorYa ne bilim benim bir hevesim kırık nedense bilmiyorum ilki tutmadı diye belkide bu sefer o içimdeki heyecanı hissedemiyorum
Inşallah tutmuştur artık manevi olarak çok yıprandım
Evet insanin bir yani bahar olurken bir yani kurumuş dallar oluveriyor Allah Allah neden oluyor ki acabaBenimde niyeyse içimde umut var bu ay sonra da diyorum ki gecen ayda tutmadı yıllardır olmadı yine olmayacak diyorum sonra içime saf bi duygu geliyor olacak diye ama yipranmamiz normal bende öyleyim bide dünden beri kasigim sis gecen ay böyle olmamisti çok ayakta kalınca baskı yapjyor
Insallah bu mübarek aylarda mutlu haberler alırızEvet insanin bir yani bahar olurken bir yani kurumuş dallar oluveriyor Allah Allah neden oluyor ki acaba
Inşallah emeklerimiz boşa gitmez Mevlam neylerse güzel eyler diyip içimize şu serpicez
Yok ya bende hiçbir şeyim yok geçen sefervardı ama bu sefer hiçbir şeyim yok sadece kabızlık var oda bundan kaynaklı mi bilemiyorum zaten ara ara kabız olurdum çok nadir ara ara sağ kasik batmam oluyorInsallah bu mübarek aylarda mutlu haberler alırız
Var mi sende agri fln belirti ya ben dün asilama oldum ama yürürken bile baskı oluyor agri oluyor
Gecen ay ki olanlar bu ay tam tersi oluyor ikimizdede gecen ay bende hicbisey yoktu bu ay ağrılar batmalar varYok ya bende hiçbir şeyim yok geçen sefervardı ama bu sefer hiçbir şeyim yok sadece kabızlık var oda bundan kaynaklı mi bilemiyorum zaten ara ara kabız olurdum çok nadir ara ara sağ kasik batmam oluyor
Bende bu aksam beyaz akinti başladı ya çok koyu değilYok ya bende hiçbir şeyim yok geçen sefervardı ama bu sefer hiçbir şeyim yok sadece kabızlık var oda bundan kaynaklı mi bilemiyorum zaten ara ara kabız olurdum çok nadir ara ara sağ kasik batmam oluyor
Ya ben akıntımdan çok anlayamıyorum takip edemiyorum nedense farkına varamıyorum. Inşallah tutmuştur arkadaşım ya hayırlı haberler alırızBende bu aksam beyaz akinti başladı ya çok koyu değil
Koyu renk siyah camasir giy canim onda belli oluyor bu beyaz akinti benim.bugun yine oldu ben bide coraspirin kullaniyorum kan sulandiriyor ya ne olur ne olmaz dedim kan pihtilasmasi olunca da embriyoda sıkıntı oluyor yaYa ben akıntımdan çok anlayamıyorum takip edemiyorum nedense farkına varamıyorum. Inşallah tutmuştur arkadaşım ya hayırlı haberler alırız
Ya evet doğru diyorsunKoyu renk siyah camasir giy canim onda belli oluyor bu beyaz akinti benim.bugun yine oldu ben bide coraspirin kullaniyorum kan sulandiriyor ya ne olur ne olmaz dedim kan pihtilasmasi olunca da embriyoda sıkıntı oluyor ya
Camim naptin belirtin fln var mi bende bugün 2 saattir bas donmesi başladı ve bitmeyen beyaz akinti devam ediyor dun aksam altımda nasil islaklik hissettim adet gibi olduYa evet doğru diyorsun
Ya benim öyle büyük belirgin bir şikayetim yok ilaçtan kaynaklı baş donmem oluyor akintimda var ama bazen regl dönemine yakında böyle oluyor bilemiyorum o yüzdenCamim naptin belirtin fln var mi bende bugün 2 saattir bas donmesi başladı ve bitmeyen beyaz akinti devam ediyor dun aksam altımda nasil islaklik hissettim adet gibi oldu
Ya benim öyle büyük belirgin bir şikayetim yok ilaçtan kaynaklı baş donmem oluyor akintimda var ama bazen regl dönemine yakında böyle oluyor bilemiyorum o yüzden
Ya hayırlısı olsun hakkında inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinBenim adet ağrılarım var ya hemde baya 12.gunh gelsin de test yapcam yarin 7.gun
Ben adet olucam galiba canım goguslerim fln sisti adet oncesi belirtileri yaşıyorumYa hayırlısı olsun hakkında inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Ama daha çok yok mu adetinize belki aşılama tutmuştur hemen kötüye yormayin ben umutsuzluğa kapıldım bari siz kapılmayın Allahtan ümit kesilmezBen adet olucam galiba canım goguslerim fln sisti adet oncesi belirtileri yaşıyorum
Yok 2-3 gün kaldı adetime az kaldı yaniAma daha çok yok mu adetinize belki aşılama tutmuştur hemen kötüye yormayin ben umutsuzluğa kapıldım bari siz kapılmayın Allahtan ümit kesilmez
Ya benim daha var adetime benim döngülerim 31gun sürüyor o yüzden çarşamba olarak gösteriyor takvimde ama bakalım hayırlısı sizde içinizi ferah tutunYok 2-3 gün kaldı adetime az kaldı yani
Merhaba öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı haberlere ulaşırsınız inşallah. Benim maddi ve manevi çok yiprandiğim bir dönem oldu gerçekten.Arkadaşlar bende bu ay veya diğer ay aşılama yaptırıcam eşimin değerlerinden dolayı siz hangi değerlerle yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?