Cevabın için çok teşekkür ederim umarım gönlündekini nasip eder rabbim.Peki devlet hastanesinde geçti süreciniz?Merhaba öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı haberlere ulaşırsınız inşallah. Benim maddi ve manevi çok yiprandiğim bir dönem oldu gerçekten.
Bizde sebepsiz inferlite sebebiyle yaptırdık aşılama her hangi bir şikayet yok ama nasip etmedi Rabbim daha. Bende ard arda yaptırdım geçen ayki tutmadı bu ay ikinci aşılamam 13Martta yaptırdım ama daha hala yapmadım test regl günümü beklicem
inşallah sizin kolay bir süreç olur ve çabuk sonuç elde edersiniz yüreğinizi ferah tutun her olumsuzlugu okuyup kendinize dert edinmeyin.
Benim özel bir klinikte geçti surecimCevabın için çok teşekkür ederim umarım gönlündekini nasip eder rabbim.Peki devlet hastanesinde geçti süreciniz?
anladım canım çok sağol cevapladığın için umarım olmuştur :)Benim özel bir klinikte geçti surecim
Rica ederim umarım sizinde istediğiniz gibi olur herşey Rabbim gönlünüze göre versinanladım canım çok sağol cevapladığın için umarım olmuştur :)
Bu ay umutlanmistim aslında adet sancılarım oldu çok hatta gece yatakta kivrandim..beyaz akintim fazla oldu ama şuan adet olacağımı hissediyorumYa benim daha var adetime benim döngülerim 31gun sürüyor o yüzden çarşamba olarak gösteriyor takvimde ama bakalım hayırlısı sizde içinizi ferah tutun
Ya olmazsin belki ya Öyle düşünme inşallah olmazsin yaBu ay umutlanmistim aslında adet sancılarım oldu çok hatta gece yatakta kivrandim..beyaz akintim fazla oldu ama şuan adet olacağımı hissediyorum
Insallah canim sende durumlar ne insallah sende olmazsinnYa olmazsin belki ya Öyle düşünme inşallah olmazsin ya
Ya bende çarşamba günü olmam lazım aslında ama daha günüm olmasına rağmen surekli bir mide ağrım var benim regl agrım genelde mideme vurur pazartesiden beri ara araydi şimdi daha fazla bilemiyorum test yapmayada korkuyorum sen daha olmadın dimi inşallah olmazsinda tutmustür yaInsallah canim sende durumlar ne insallah sende olmazsinn
Senin de öyle olmuş adet belirtileri erken başlamış bende de işte adet sancıları çok oldu özellikle asilamadan sonraki 4.5.6. Günler şuan da goguslerim sis ama oda adet belirtisi zaten inşallah ikimizde hamileyizdirr test yapmaya bende korkuyorum ya 2 gün bekliycemYa bende çarşamba günü olmam lazım aslında ama daha günüm olmasına rağmen surekli bir mide ağrım var benim regl agrım genelde mideme vurur pazartesiden beri ara araydi şimdi daha fazla bilemiyorum test yapmayada korkuyorum sen daha olmadın dimi inşallah olmazsinda tutmustür ya
Ya inşallah ya inşallah mübarek günde tun bekleyenler icindede biziSenin de öyle olmuş adet belirtileri erken başlamış bende de işte adet sancıları çok oldu özellikle asilamadan sonraki 4.5.6. Günler şuan da goguslerim sis ama oda adet belirtisi zaten inşallah ikimizde hamileyizdirr test yapmaya bende korkuyorum ya 2 gün bekliycem
Benim açık renk kanamam oldu 1 saat önce şimdi yok büyük ihtimal sabaha başlar adetim diye düşünüyorum herseyin hayırlısı inşallahYa inşallah ya inşallah mübarek günde tun bekleyenler icindede bizi
Ya hayırlısı olsun inşallah yaBenim açık renk kanamam oldu 1 saat önce şimdi yok büyük ihtimal sabaha başlar adetim diye düşünüyorum herseyin hayırlısı inşallah
Insallah canim ben artık 3.asilamayi bekliyorum senin inşallah tutmuşturYa hayırlısı olsun inşallah ya
Hm bende olucam büyük ihtimalle ama ben biraz ara vericem bu süreç beni çok yıprattı çünküInsallah canim ben artık 3.asilamayi bekliyorum senin inşallah tutmuştur
Allahtan umut kesilmez asilamadan sonra normal.yolla Hamile kalan çok okudum da formlarda etkisi sürüyor heraldeHm bende olucam büyük ihtimalle ama ben biraz ara vericem bu süreç beni çok yıprattı çünkü
Bilemiyorum ya nasip bakalimAllahtan umut kesilmez asilamadan sonra normal.yolla Hamile kalan çok okudum da formlarda etkisi sürüyor heralde
Yine yaptırdın mı canım aşılamaBilemiyorum ya nasip bakalim
Yaptırmadım çünkü pozitif çıktım benYine yaptırdın mı canım aşılama
Ama hayırlı olsun gözün aydın canimm valal ben yine negatif olmuştum bu ay da memleketime geldim aşılama yaptiriyim diye dün doktora gittim klomen kullanmistim bitmişti doktor da igneni yap büyümüş yumurtan ama pazar denk geliyor o zamanda doktorlar olmuyor ya asıl bu ay yaptirmiycam Dün ignemi yaptım kendimiz ilişki yaşayacağız bana duaa ettt hamilelerin duası kabul olur bende o duyguları yaşamak istiyorum insallahhYaptırmadım çünkü pozitif çıktım benhamd olsun Rabbime Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah icindede sana inşallah. Keseyi gördük ama kalp atışını duymadık onuda nasip eder inşallah Rabbim 15nisanda gidicem inşallah
Öğrendiğim ilk andan itibaren o kadar çok dua ediyorum ki herkese çünkü biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu hep dilimde Rabbim bekleyenlere nasip et diye. Inşallah nasip eder arkadaşımAma hayırlı olsun gözün aydın canimm valal ben yine negatif olmuştum bu ay da memleketime geldim aşılama yaptiriyim diye dün doktora gittim klomen kullanmistim bitmişti doktor da igneni yap büyümüş yumurtan ama pazar denk geliyor o zamanda doktorlar olmuyor ya asıl bu ay yaptirmiycam Dün ignemi yaptım kendimiz ilişki yaşayacağız bana duaa ettt hamilelerin duası kabul olur bende o duyguları yaşamak istiyorum insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?