Aşılama yapıldı

Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok kararsızım özelde istanbuldan aşılama yaptıran varmı
Amin hepimizin 🤲🏻 Ben fakülte hastanesin dr yaptırdım özeller 5000₺ ye kadar çıkıyor. Dr verdiği ilaçlara bağlı o da.

Amin hepimizin 🤲🏻 Ben fakülte hastanesin dr yaptırdım özeller 5000₺ ye kadar çıkıyor. Dr verdiği ilaçlara bağlı o da.
Bnde ankara cebeci hastanesinde yaptırdm biraz fazla git gel yaptm ama asılamaya para vermedik ilaçlara da %30 nu verdk rapor cıktı

Merhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin 🤲🏻
LEKElenmeniz kaçıncı gün başladı ve sonucu öğrendiniz mi
Ve kabak çekirdeği ne için

Asılamamız aybıngün olmştu belirtilerde aynı iki hün lekelenmem oldu bekliyorum smdi heycnla🥳🤩
Yaaa ne tesadüf 🥰 bir şey sorucam size ben 2 dir sabah uyandığım da idrar kaçırdığımı fark ettim siz de de oldu mu ? Doktor fitil gibi bir ilaç verdi mi size

Kızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim

Kızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
Hadi yaa 🙃😊 bak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var 🙄 ayy bilemedm 😏

Hadi yaa 🙃😊 bak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var 🙄 ayy bilemedm 😏
Yerleşme için geç bir dönem olacağını düşünüyorum. Allah kucağımızı boş bırakmasın 🌸🤲🏻

Yerl
Yerleşme kanaması regl günü yada yakın tarihte olur malum döllenme yumurtalıkta gerçekleşiyor embiryonun rahme yerleşmesi on gün civarını buluyor

10 gün bitti ama hiç bir belirtm yok 😔 sanrm bu aslama da olmadı🥺
Benim 11. Günüm idrar kaçırıyorum yine 3. Kez oldu bugün kaçırdığım. Bel ağrım da azaldı eskisi gibi aşırı ağırmıyor.çok merak ediyorum ben de 🌸 allahtan Ümit kesilmez

Back
X