- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
- Konu Sahibi masalela1983
-
Yok adetimden sonraki 8, daha iğne vuruluyorum cnmMerhaba aşılama sonrasımı 8gün yarın bnmde öyle neler yaşıosun
canım bugün gittim kontrole, iki tanesi büyümüş biri 18 mm diğeri 15 mm.bi tane daha var ama o 7-8 mm kadar. daha 9. günüm.cumartesi yine gidicem.bakalım ne olacak. inşallah büyükler çatlaşmış olur.Benim daha 2. Günüm canım . Yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum yapcak bişey yok senîn yarın yumurtalıklarınamı bakılacak
cnm mrb benimkilerde 17mm biride 14mm di iki gün daha iğne yaptım sonraki gün çatlama iğnesini vurdum. çok güzelller bence çatlatma iğnesi vermedimi sana ilaçsızmı çatlamasını bekleyeceksincanım bugün gittim kontrole, iki tanesi büyümüş biri 18 mm diğeri 15 mm.bi tane daha var ama o 7-8 mm kadar. daha 9. günüm.cumartesi yine gidicem.bakalım ne olacak. inşallah büyükler çatlaşmış olur.
canım cumartesi tekrar gidince çatlamamışsa iğne yapacak, hiç böyle büyümemişlerdi :)cnm mrb benimkilerde 17mm biride 14mm di iki gün daha iğne yaptım sonraki gün çatlama iğnesini vurdum. çok güzelller bence çatlatma iğnesi vermedimi sana ilaçsızmı çatlamasını bekleyeceksin
hadi hayırlısı ozaman cnm c.tesi kadar daha büyür inş. güzel sonuçlarınıda bizimle paylaşırsın.canım cumartesi tekrar gidince çatlamamışsa iğne yapacak, hiç böyle büyümemişlerdi :)
inşallah cümlemiz canım. allah hayırlısını tez zamanda nasip etsinhadi hayırlısı ozaman cnm c.tesi kadar daha büyür inş. güzel sonuçlarınıda bizimle paylaşırsın.
Îyi büyümüşler cnm hadi hayırlı olsun o diğeride büyürse cumartesiye kadar çoklu gebelik olabilir. Sen 1 tane isterken 2-3 oluyormu oh ne güzel çok sevindim kuzumcanım bugün gittim kontrole, iki tanesi büyümüş biri 18 mm diğeri 15 mm.bi tane daha var ama o 7-8 mm kadar. daha 9. günüm.cumartesi yine gidicem.bakalım ne olacak. inşallah büyükler çatlaşmış olur.
Îyi büyümüşler cnm hadi hayırlı olsun o diğeride büyürse cumartesiye kadar çoklu gebelik olabilir. Sen 1 tane isterken 2-3 oluyormu oh ne güzel çok sevindim kuzum
benim ilk aşılamam tutmadı.hap kullanmıştım.ilk defa iğneyle olucam 2.ci aşılamam inşaallah tutar[/QUOTE
aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsun inş. gelişmelerini bizimle paylaşabilirsin. ilki neden tutmamıştım?
aslında benim de eşiminde hiç bir sorunumuz yok.bilinemeyen infertilite .5 yıllık evliyim.hiç korunmadık.son 3 yıldır çok üstüne düşmeye başladık. zor bir durum hepimiz için.allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah
inşaallah cnm .sen aşılama oldun mu.ilk mi?cümlemize yardım etsin, inşallah bu sefer olur canım.
Hoşgeldin canım Seninde benim gibi hiç bir sıkıntı yok ama olmuyo aslında böylesi çok daha zor ve kafa karışıklığı en azından bir sıkıntın olduğunu bilsen onun çözümü ne gidersin ve neden olmadığını bilirsin şimdi elinden hiç bişey gelmiyo bu belirsizlik insanı sıkıntıya sokuyor. Ilk aşılamandan sonra çok ara vermişsin keşke okadar ara vermeseydin dha sağlıklı olurdu.doktora ne zaman gideceksin bizede bilgi verirsen sevinirizaslında benim de eşiminde hiç bir sorunumuz yok.bilinemeyen infertilite .5 yıllık evliyim.hiç korunmadık.son 3 yıldır çok üstüne düşmeye başladık. zor bir durum hepimiz için.allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah
Hadi inşallah cnm Allah hayırlısını versinailemizde ölüm ve sağlık sorunları oldu o yüzden ara vermek zorunda kaldım.kafa olarak rahat değildim çünkü.doktora yarın gidicem bakalım hayırlısı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?