AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Benim daha 2. Günüm canım . Yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum yapcak bişey yok senîn yarın yumurtalıklarınamı bakılacak
canım bugün gittim kontrole, iki tanesi büyümüş biri 18 mm diğeri 15 mm.bi tane daha var ama o 7-8 mm kadar. daha 9. günüm.cumartesi yine gidicem.bakalım ne olacak. inşallah büyükler çatlaşmış olur.

canım bugün gittim kontrole, iki tanesi büyümüş biri 18 mm diğeri 15 mm.bi tane daha var ama o 7-8 mm kadar. daha 9. günüm.cumartesi yine gidicem.bakalım ne olacak. inşallah büyükler çatlaşmış olur.
cnm mrb benimkilerde 17mm biride 14mm di iki gün daha iğne yaptım sonraki gün çatlama iğnesini vurdum. çok güzelller bence çatlatma iğnesi vermedimi sana ilaçsızmı çatlamasını bekleyeceksin

Îyi büyümüşler cnm hadi hayırlı olsun o diğeride büyürse cumartesiye kadar çoklu gebelik olabilir. Sen 1 tane isterken 2-3 oluyormu oh ne güzel çok sevindim kuzum

gonal f 37.5 doz kullanıyorum bu akşam da vurcam 4.günüm olucak.yarın kontrole gidicem yumurtalara bakılıcak.

benim ilk aşılamam tutmadı.hap kullanmıştım.ilk defa iğneyle olucam 2.ci aşılamam inşaallah tutar

aslında benim de eşiminde hiç bir sorunumuz yok.bilinemeyen infertilite .5 yıllık evliyim.hiç korunmadık.son 3 yıldır çok üstüne düşmeye başladık. zor bir durum hepimiz için.allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah

Hoşgeldin canım Seninde benim gibi hiç bir sıkıntı yok ama olmuyo aslında böylesi çok daha zor ve kafa karışıklığı en azından bir sıkıntın olduğunu bilsen onun çözümü ne gidersin ve neden olmadığını bilirsin şimdi elinden hiç bişey gelmiyo bu belirsizlik insanı sıkıntıya sokuyor. Ilk aşılamandan sonra çok ara vermişsin keşke okadar ara vermeseydin dha sağlıklı olurdu.doktora ne zaman gideceksin bizede bilgi verirsen seviniriz

ailemizde ölüm ve sağlık sorunları oldu o yüzden ara vermek zorunda kaldım.kafa olarak rahat değildim çünkü.doktora yarın gidicem bakalım hayırlısı inşaallah

Kızlar bugün aşılamadan sonraki 3. Günüm ama gaz çok fazla oluyo karnımın içi acıyo sanki sizede öle oluyomu normalmi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…