arkadaşlar ben aşılama yaptırdım ve ikinci aşılamamda tuttu, konyada yaptırdım,doktor aşılamadan sonra normal hayata dönebilirsin, yatak istirahati vermiyorum dedi ama yinede ben ilk aşılamamda hiç dikkat etmemiştim, ikinci aşılamamda 3 gün yatıp dinlendim, karnımda şişlik oldu, sol göbek altında ağrı oluştu, adetim 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım, sonuç pozitif çıktı, daha sonra kandan hcg ye baktırdım, oda normal çıktı, inşallah Allah'ın dileyen herkese verir, dualarım sizlerle, kafadan atmak çok önemli bir şey.stres yapılmamalı.
tellliiii
nerdesin baciiim, yok oldun ortaliktan.yoksa kirmizi kart mi yedin :1shok:
Benim incir kürü bugün bitti.hihoyyyt adetime de 3 güncük kaldi((((insallah gelmez allahim nolur gelmesin:saruboceq:))))) ...cok heyecan yaptim nedense gerci hicbir belirti yok ama yinede hayal alemine daldim coktan sırnaşık şey.
Sende durumlar nasil
arkadaşlar ben aşılama yaptırdım ve ikinci aşılamamda tuttu, konyada yaptırdım,doktor aşılamadan sonra normal hayata dönebilirsin, yatak istirahati vermiyorum dedi ama yinede ben ilk aşılamamda hiç dikkat etmemiştim, ikinci aşılamamda 3 gün yatıp dinlendim, karnımda şişlik oldu, sol göbek altında ağrı oluştu, adetim 7 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım, sonuç pozitif çıktı, daha sonra kandan hcg ye baktırdım, oda normal çıktı, inşallah Allah'ın dileyen herkese verir, dualarım sizlerle, kafadan atmak çok önemli bir şey.stres yapılmamalı.
tellliiii
nerdesin baciiim, yok oldun ortaliktan.yoksa kirmizi kart mi yedin :1shok:
benim incir kürü bugün bitti.hihoyyyt adetime de 3 güncük kaldi((((insallah gelmez ALLAHim nolur gelmesin:Saruboceq:))))) ...cok heyecan yaptim nedense gerci hicbir belirti yok ama yinede hayal alemine daldim coktan sırnaşık şey.
sende durumlar nasil
ofya şu meyve sikma işi cok sıkıcı ne meşekatlı bir iş valla bugun herşey bana batıyor sınırlerıyorum.sen nasıl dayandın 8 ay helel sanamirmirmirmirmirmirmirmir
senin miden gecmedi mi hala?? doktora giitin mi...
yeniden basladin incire demek ohh ben 1 hafta icmicem simdihihoyyyt
ben hala yapiyorum meyve suyunu.pesinden cikan bulasiklarda beni deli ediyo.ugras ugras azcik bisey cikio...ama napalim basa gelen cekilio.hemde tadi incirden cok daha iyi..nerden sifa gelcekse onun pesinde kosuyoruz
offf nolcak bizim bu halimiz.
fisfisfis
bende onun bulaşigına sınır oluyorum zaten.kocaman bir bardak cıkıyor 9tane meyvadan migdem su icerken bulanıyor özellıkle dr.gitmedım.bugun bı doktor bana eşine kokulo tozu varmiş onu eşine icir dedı.dedıgın gıbı kım nederse
kokula tozu ne giiizz..ay valla biz bu duyduklarimizi yapicaz derken ya kendimizi zehirlicez yada kocalari...ne ise yapiomus ki kokulo tozu?siz keci boynuzunu biraktiniz mi ki???niye hala doktora gitmedin ki mide bulantisi cok betbattir bence uzatmadan bi doktora görün.belkii önemli biseydir.yoksa simdiye gecmis olmadi lazimdi.
bu arada adet oldun mu yazmamissin merak ettim
dun adet olsaydım soylerdım ama şimdı yenı oldum bıraz kendıme gelınce ssana yazıyorum arkadaşim ben vaz gettım herşeyden oyleymış demek allah bana vermiycek
senağlama
üzülme canim yaa..ama ümidinide yitirme..ne demek ben vazgectim bana vermicek demek...deme öyle ALLAH in gücüne gider..ilk basta insan üzülüyo bu her adet oldugunda böyle ama sora topraliyosun.hem sen inanclisin niye böyle ümitsizlige kapildin ki...ALLAH kalpten dua eden kullarinin dualarin icabet der unutma..bizide duyuyo ben eminim ve birgün bizimde gönlümüze göre vericek.
benimde günüm bugün az önce yataktan bi firladim psikolojik olarak karnim agriyo adet oldum sandim kostum tuvalete ama yok.bi sevindim.bekliyorum ya her anim wc de gecio nerdeyse.benim cok akintim var bugünlerde su gibi..normalde adet yaklasinca akintimin rengi sari olurdu koyulasirdi ama simdi su gibi..anlamdim niye...
neyse zaten ne varsa en gec yarin ögreniriz..
biz bu ay olmazsa bidahaki ay asilama yaptirmaya karar verdik yine .bakalim hayirlisi:Saruboceq:
agladım cok zoruma gıttı.ama allaha karşi bırşey demedım inaclıyım bıtanem sıgınacak başkakım var.olmuyor ben yoruldum icımı bır bılsen şuan titrıyor aglamak haykırmak istıyorum olmuyor elıf icımdekılerı anlatamıyorumkımseye anneme bıle hıssettırmedımoysa her sanıye beraberız üzuldugumu ruh gıbıyımyazıları goremıyorum goz yaşlarımdan.akıntı benımde oyleydı aceba aşilamadanmı dıye duşundum.bırde cok kanamam var incırden galıba umutlanma sakın cok zor oluyor dun cok bekledın msnyı acarsın dıye benı rahatlatırsın dıye.benımbır muşterım var cok yaşli cocuk yok ben dun onu duşunup agladım oylemı olaca olsun bunada katlanırım ev alalım cok calışalım unutalım boyle yaşiyalım dıye duşundum serkanda cok uzuldu canım benım onu cok sevıyorum iyi gunde kotugunde rabbın onu iyikı vermış cok şukur:1hug:
ahh be tatlim dün evde degildim bilseydim...bilseydim tabiki senin gözyaslarini dindirmek icin yaninda olurdum..akinti asilamadan olsaydi asilamadan sonraki adette de böyle olurdu..bende gecen ay böyle degildi.belki incir küründen olabilir.sakin umudunu kaybetme, bu olmazsa baska yöntemler var.tüp bebek var.onu denersiniz...
kul siqi$madan hizir yetismez derler..elbet vardir bir zamani rabbim bizden iyi bilir.ben 1 yil daha beklicem zaten 1 yil sonra tüp bebege hakkim oluyo.bu süre icinde oldu oldu olmadi tüp bebek yaptiricaz ALLAH in izniyle.
seni okadar iyi anliyorum ki yüksek ihtimalle bugün yarin bende senin gibi olucam.aglamaktan gözlerim sisicek..haykiricam sessizce kimse duymadan..niye ben niye diye daha önce defalarca sorudugum soruyu yine sorucam..yine ALLAH tan hayirlisini dilemekten baska bisey yapamicam..esim beni teselli edicek göz yaslarimi silicek.sonra yine toparlanip önümüzdeki hayata devam edicem..bu 3,5 snedir hep böyle oldu.
ALLAH IM SEN GÖRÜYOSUN SEN BILIYOSUN YARABBIM NEKADAR COK ISTEDIGIMIZI NASIL BEKLEDIGIMIZI
ALLAH IM N´OLUR ARTIK BIZIMDE BIR EVLADIMIZ OLSUN HAYIRLISIYLA
ALLAH IM ARTIK OL DE OLSUN
BIZDE SEVINELIM BIZDE GÜLELIM;BIZDE BU MUTLULUGU YASAYALIM
BIZI BASKALARININ COCUKLARINA MUHTAC BIRAKMA YARABBIM.
SEN YARADANSIN SEN YÜCESIN KULLARININ DUALARINA ICABET EDERSIN
NE OLUR ARTIK BIZIMDE DUALARIMIZA ICABET ET YARABBIM.....
AMIN:Saruboceq:
amın amın okadar guzel yazmışsınkı icımızdekı duaları dokmuşsun allah kabul etsınbıtanem tşk ederım 1yıl sonra nıye tupbebek hakkın.allah sana bu uzuntuyu yaşatmasın inşallah karnında kucucuk bebek vardır tum yurekten dılıyorum rabbım duy sesımızı
canım rahat ol isyankarlik oldugunu duşünmuyorum rabbım bılıyor icımızı.duan cok güzel cok allah kabul etsın.üzelme demıyecem hatta hıc bırşey demıyecem bılmıyorum hala aynı duşuncedeyım olumsuz.yoksa olumlumu olcakmı bebegımız bugunlerı duşünep gulecekmıyız bebegımızı anlatacakmıyız.ben bugun mutluyumo benim namazlardan sonra ettigim dua.günde 5 vakit ediyorum bu duayi.
malesef canim sana msj yazdiktan sonra adet oldum.dedigin gibi kanama miktari asiri derecede cok.icirden olsa gerek.
bu saate kadar tuttum kendimi aglamamak icin ama simdi gözyaslarim beni dinlemiyo.tutamiyorum kendimi..biraz unutayim diye bütün evi döktüm yeniden topladim.yagmur yagacagini bile bile camlari sildim kendimi oyalamak icin.ama nafile hicbirsey yasadigim mutsuzlugu unutturmuyo..agliyorum sesizce elimden baska hicbirsey glelmiyo dua etmekten baska.isyankar olmak istemiyorum ama düsünmeden de edmiyorum.etrafimda bana göre bebek sahibi olmayi hak etmeyen okadar cok insan varken niye ben diye.senağlama
tüp bebek icin beni yasimin 25 olmasi gerekiyo.alman yasalarina göre 25ten önce sigorta hicbirseyi üstlenmiyo.25 ten sonra yarisini karsiliyo.tr de tüp bebek fiyatlari nasil bilmiorum ama burda asiri derecede pahali.onun icin enaz 1 yil daha beklemek gerek.
tellı canım benım çok uzuldum ya rabbım en kısa zamanda yuzunu guldursun etrafıma bakıyorumda annelıgın nedemek oldugunu anlamadan hamıle kalıyorlar istemeyerek hemde bız onlardan degılız bızım için bebışlerımız çok degerlı onlar bızım ve rabbımızın bıze gonderecek mucızelerı gelecekler bılıyorum en ummadıgımız bıranda
canım rahat ol isyankarlik oldugunu duşünmuyorum rabbım bılıyor icımızı.duan cok güzel cok allah kabul etsın.üzelme demıyecem hatta hıc bırşey demıyecem bılmıyorum hala aynı duşuncedeyım olumsuz.yoksa olumlumu olcakmı bebegımız bugunlerı duşünep gulecekmıyız bebegımızı anlatacakmıyız.ben bugun mutluyumsor bı nıye bugun kardeşimı istedılera.s. istedıklerı icın mutlu degılım cok kalabalık geldıler ve bana cocuk varmı olmuyormu dıye kesınlıkle sormadılar benı cok rahatlattı sende rahatla bıtanem kader:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?