Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan sonra hafıf kanamanız oldumu bende olduda ve hala devam edıyor

bende de 3 gün kadar lekelenme şeklinde kanamalar oldu bi de bana çatlatma iğnesi vurulmadı ya çok üzülüyorum acaba yumurtalar çatlamışmıdır benim eşimde morfoloji bozukluğu var ben rahim filmi çektirmedim bu ay tutmazsa önümüzdeki ay çekeriz dedi dr.rahim filmi çekildiği ay aşılama yapmayacakmış radyoaktif ışınlar zarar verebilirmiş sizin de öyle mi oldu

keşke satın alınsa 10tane getıreyımben konyadayım bakalım karnımda ne var 6gun sonra

ne cabuk döndün yauuuf..insallah bi ise yaramistir sicak sular..eger olduysa bana hber etmeyi unutma.senden iki gün sonrada benim günüm bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.:ecrin_bebek:

ne cabuk döndün yauuuf..insallah bi ise yaramistir sicak sular..eger olduysa bana hber etmeyi unutma.senden iki gün sonrada benim günüm bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.:ecrin_bebek:

canım ne olcak kı 6saat bışeş cumayakadar kalamadım valla gerıldım mıgdem kotu olunca ....aşkolsun sana vermıycemde kime keşke olsun ben burdan bagırırım sen ordan duyarsın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kanaması iyi olmadıgını bılıyorum nette okudum araştır gorursun kanaması dr hatası

merhaba canım hangi sitede gördün hatırlayabilirmisin aşılamamı 14 kasımda oldum ve eve geldiğimde çok fazla kanamam oldu daha sonrada et parçası gibi bişey düştü benden ama çok kanamam oldu dr aradım adetinde et parçası oluyorsa bundada olur dedi kanamanın normal olduğunu söyledi ama o günden beri araştırıyorum çok kanaması olan yok ben çok endişeliyim acaba dediğin gibi dr hatasımı yoksa drumu değiştiricem bilen varsa cvp yazsın lütfennnn

canim merhaba
bende adet dönemimde genelde parca düsürürüm ama asilamada ne kanama nede agri olmamisti.
bende asilamanin kanama yapmamasi gerektigini biliyorum.cünkü asilamanin normal ilsiki ile elde edilmis gebelikten bir farki yok sadece sremler yikanip rahme birakilio okadar.hatta normalde agri bile olmamasi gerek.eger bu tür problemlerin olduysa bence baska doktora görün.belki doktor bir hata yapmis olabilir.

yok hatırlamıyorum ama aşilama araştırıyordum.kanama olmamasını bılıyorum okudum yanı.senı korkutmak istemıyorum inşaallah tutar bızım kanamadan tutmadı.bır başka doktora gorun bence

arkadaşlar aşılamada kanama dr hatası bende pco nedeniyle nisan ayında klomen kullanıp aşılama yaptırdım işlem benim için çok ağrılı ve kanamalı oldu sanırım bundan dolayı tutmadı haziranda yeniden aşılama yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım ve tuttu ama maalesef gebeliğimin 25 haftasında erken doğum yaptım bebeğim yalnız 3 gün yaşayabildi o yüzden herşeyin hayırlısını dilemek gerekir aşılamadan sonra en önemli şey strese girmemek inşallah Rabbim isteyen herkese anneliği hayırlısıyla nasip eder sağlıkla kalın

cok uzuldum canım gecmış olsun tabı herşeyın hayırlısı rabbımten inşaalla cok tatlı bebişlerın olur

sağolun arkadaşlar bakalım tutmazsa drumu değiştiricem bakalım hakkımızda hayırlısı neyse hiç olmazsa umudum yok umut edince daha zor oluyor ama inşallah tutmuştur gerçi okadar kanamaya pek sanmıyorum cvplarınız için teşekkürler telli arkadaşım hatırlarsan yaz olurmu? gerçi 2 gün sonra test yaptırıcam

geçmiş olsun cnm allah sabır versin neyseki hiç olmassa hamile kalabiliyorsun diyelim inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz

nursaygin
allah sabirlar versin..gecmis olsun..rabbim evlat aciyila sinamasin kimseyi...biz en azindan hic hamile kalamiyoruz sen kalmissin ama kaybetmissin bu daha büyük bir aci..tez zamanda yeniden hamis olursun insallah

slm kızlar bende yazmıştım aşılama esnasında kanamam olmadı eve geldıgımde fark ettım dr hafıf kanaman olabılır normal demıştı göguste uçlarında aşırı hassasıyet var sizce normalmı lutfen endışelendım vallahı

normalde adet donemınde hasasıyet olmuyorsa hamilelık belırdısıdır inşallah dua et bol bol.ama benım odonemde cok hassasıyet olur.

asilaman ne zaman yapildi ki? belki hamilelik belirtisidir.ama bir hüsrana ugramamak icin vücudunu fazla dinleme derim ben belki psikolojik olarak öyle hissedio olabilirsin.

Merhaba arkadaşlara.s.
Geriye dönük yazdıklarınızı biraz okudum da, aşılama yapıldıktan sonra lekelenme tarzında kanama olması normaldir, buda aşılama esnasında rahme takılan spekulumun rahmi sıkıştırmasından dolayıdır. Bunu düşünerek olur yada olmaz demeyin yanlış bilgilendirme yapmış olursunuz...
Bende 3. aşılamamı yaptırdım bugün 8. günüm aşılama yapıldığı günde bende de lekelenme olmuştu...
Allah hepimizin yolunu açık etsin...
Sevgilerimle

Ben de de kanama olmadı.Benim de göğüste aşırı hassasiyet oldu.Bu normal.Umarım bebeğini kucağına alırsın.

Canım benim de kanamam olmadı.Bence de doktorunla görüş.Ne ağrı ne kanama çektim.Ama maalesef tutmadı.İnşallah hamile kalırsın.Moralini bozma.

Canım geçmiş olsun.Hayırlısı böyleymiş.İnşallah en yakın zaman da bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın.

tellliiii

nerdesin baciiim, yok oldun ortaliktan.yoksa kirmizi kart mi yedin :1shok:
benim incir kürü bugün bitti.hihoyyyt adetime de 3 güncük kaldi((((insallah gelmez ALLAHim nolur gelmesin:Saruboceq:))))) ...cok heyecan yaptim nedense gerci hicbir belirti yok ama yinede hayal alemine daldim coktan sırnaşık şey.
sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…