kardesini allah tamamina erdirsin canim insallah..hayirli ugurlu olsun..
verdiniz mi bari kizi???belki o kalabalikta sana sira gelemeistir canim hazirlikli ol.bundan sonra görüsünce görürsün ki mutlaka birkac densiz sorucaktir.bende kimse bebek sormadiginda seviniyorum.biyere gittigimde sanki sinavdaymisim gibi lütfen sormasinlar lütfen diye dua eediyorum.yalan söylemek zorunda kaliyorum hep ve bunu hic istemiyorum.
az önce aynaya baktim hani bir günde cöktü derlerya su anda öyle görünüyorum...senağlamahalsizim,gözlerim mosmor..dudagimda ucuk cikmis...dün kaynanam aradi kaynimi evlendiriyolarmis müjde vermek istedi beni ilgilendirmez dedim ister evlensin ister evlenmesin.hayirli olsun bile demedim.sustum.aslinda orda düsündgüm sey "simdi oda evlenicek onunda hemen cocugu olur" oldu.allah im ben bu psikolojiden nasil kurtlucam yaaa...hicbirseyden mutlu olamiyorum...her saniye aklimda...
hakkimizda hayirlislini diliyorum yine..:Saruboceq:
allah razı olsun vedık kızı arkadaşlardı zaten.aceba ikimızmı aynı duşunuyoz yoksa her cocugu olmayan boyle bızımgıbımı cok benzıyor senınle yaşadıklarımız ben o toplumdan cıktım yalan soylemeden sormadılar sormak isteseler bulurlardı zaman .gecen bayramda kadının bırı tokalaşirken iyi bayramlar yerıne kulagıma cocuk varmı dıye sordu benı bunalımasoktu ...bende kardeşime soyledım senın cocugun olur benden once annem onu buyutur of of dıyorumya aynı şeylerı yaşiyoruz allah iyikı senı karşima cıkardı icimde bırşey kalmıyor canım benım uzulme .neyse camları sıldıgıne sevındım onumuz bayram :sm_cool:temızlık lazım.bende temızlıkten alırım hırsımı
canim valla herkesi bilemem ama senle ben ayni duygulardayiz hep.zaman gectikce dahada kötü oluyoruz.bir bebek ikimizide hayat döndürücek yeniden ama zamani var galiba daha.sabah annemle konustum kurban kesemiyoruz bu sene tedaviye cok para gittigi icin dedim annem üzülme önünüzde daha cok seneler var dedi.beni biraz rahatlatti.bebeginde olur bu rahat günlerini cok ararsin dedi.bende keske olsada uykusuz kalsam yorgunluktan halsizlikten sikayet etsem ozaman dedim...benimle birlikte oda üzülüyo ama elden bisey gelmio malesef..ama yinede ne olursa olsun icimdeki siqintiyi atamiyorum..sonunda galiba bana psikolog yolu görünücek bu gidisle.benneyaptımki
senin adetin bitti mi canim
ben sana demistim türk insaninin huyudur didiklemeden duramaz.merakli seylerÇok üzgünüm çoook
annen ne demis peki idare etmistir seni
selam canım sizleri o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam .bende cuma günü aşılama yaptırdım ve bekliyorum hayırlısı olur inşallah.bende artık kendimi toplumdan iyice sıyırdım desem yalan olmaz.kiminle karşılaşsam hep aynı soruyu duyuyorum.yada arkamı dönsem iki kişi fısıldamaya başlıyor.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam size.aynı zamanda huyumda değişti.çok kıskanç ve agresif biri oldum.hamile haberleri aldıkça içimden bişeyler kopuyor ve niye ben olamıyorum diye isyan etmeye başlıyorum.elimden gelse hiçbirinin hamile haberlerini bile kutlamayacam.yanlış olduğunu bilsem bile engel olamıyorum.ve her geçen gün huysuz ve sevgisiz birine dönüşmeye başladım.artık kendimden korkar oldum.inşallah aşılamam tutarda bende normal hayatıma dönerim.
etmezmı duşunmuyorlar daha cok erken 2yıldır evlıler zaten.cok soruyorlar sınır olyor zelıha anne kıme ne başkalarından nıye soruyorlar demış annem lafını esırgemez yakında banada sorarlar buarada bızım gıbı duşunen bırı daha cıktı tek cocuk delısı bız degılmışiz
slm hayırlı olur inşallah ama ben bıbebek kucagıma aldıgım zaman boyle icıme koyasım gelıyor bı an başka bıaleme dalıyorum ona bakarak sankı onu ben dogurdum benım bı parcam anlatamam o duyguyu sonra kendıme gelıyorum bu anlattıgım duşunce sanıyelık sanıye olsa bıle cok guzel.dışarda cok pıs cocuk bıle gorsem onun icınde aynı şeyı duşunuyorum .bekarkende cok duşkundum cocuklara dayımın amcamın cocuklarınıda cok severdım ozaman bıle cocuk isterdım bıde duşun şımdı rabbım versın tum isteyenlere bızede amın
hoşbulduk canım.ben geçen cuma günü aşılama yaptırdım doktorum bana ayın 12 sine kadar regl olmazsan kan testi yaptır dedi.ama ayın 12 si bi türlü gelmeyecek sanki :):) ayın 12 nden önce kanamam gelecek diye ödüm kopuyor valla.aslında bize en çok zarar veren şeyde stres bunu biliyorum ama insanın elinde değil ki nasıl hiç bişey olmamış gibi davranabilirim . vee bu ayın 12 nde eşimin doğumgünü ona hamileyim diye güzel bi haberle hediye vermek istiyorum.kısmet bakalım herşeyin hayırlısını dileyip kaderimize boyun eğecez...
ooowww dahada 12 sine cok var günler yil gibi gelir sana simdi...
hakiinda hyrilisi olsun ALLAH gönlüne göre versin insallah..
ooowww dahada 12 sine cok var günler yil gibi gelir sana simdi...
hakiinda hyrilisi olsun ALLAH gönlüne göre versin insallah..
canım bugun dengesız bıkadın benım icımı acıttı yuregımı yardı ben cok kotuyum.anlatıyorum sana anlatarak rahatlıyorum.girdı icerı sac kestırecektım dedı hoşgeldın dedım nogı daha hamıledegılmısın dedı benhayırdedım nedurun evlenelı 3yıl olmadımı dedı bende hayır 2yıl dedım tembel benım torunum 1yasına gırdı dedı bende allah bagışlasın dedım gırdım arka tarafa cıkmadım aglama kırızıne gırdım benım eleman kestı gonderdı hıc sormadı zeliha niye kesmıyordıye.aşşaglık karı benı ruh gıbı yaptı bugun saat4den berı aglıyorum ..benım icımı bukadar acıttı haberı varmı aceba bana tembel dıyor yatagıma bıle gırdı yaaaaaaaaaaaaa duşundukce cıldırıyorum.eşi kızıyor neden agzının payınıvermedın dıye hem sok oldum cevap veremedım hemde allahının adeletene bıraktım rabbım goruyor cezasını verecekooooooooofof .bırde yorgunluk var bende 2gundur temızlık yaptım dukkan falan derken cok hassasım cok yorgunum:jeyyar:
hoşbulduk canım.ben geçen cuma günü aşılama yaptırdım doktorum bana ayın 12 sine kadar regl olmazsan kan testi yaptır dedi.ama ayın 12 si bi türlü gelmeyecek sanki :):) ayın 12 nden önce kanamam gelecek diye ödüm kopuyor valla.aslında bize en çok zarar veren şeyde stres bunu biliyorum ama insanın elinde değil ki nasıl hiç bişey olmamış gibi davranabilirim . vee bu ayın 12 nde eşimin doğumgünü ona hamileyim diye güzel bi haberle hediye vermek istiyorum.kısmet bakalım herşeyin hayırlısını dileyip kaderimize boyun eğecez...
bende diyorum nerde bu zeliha diye temizlik yapiodun demek..
densiz terbiyesiz allah verir cazasini insallah.sen üzme canini bitanem RABBIM herseyi görüyo bilio...keske tersleseydin...
ben anlamiyorum agir hasta birisine kanserliye yada özürlüye biz utaniyoruz ayy hastamisin demeye..ama insanlar bizim durumumuz hakkinda nasil acimasizca yorum yapiyolar..hersey RABBIM den geliyo..kimse bunu düsünmüyo.herkes aileden sorumlu devlet bakani kesilmis etrafta sinir oluyorum sinir:mymeka:
takma kafana canim bak önünde simdi yeni bir ovulasyon dönemi var..belki kismet bu ay a dir..yaradan bizden iyi bilri neyi ne zaman yaratacagini...biz dua edip bekleyelim:Saruboceq:
evet canım temızlık yaptım.şimdıde dukkanda calışiyorum yenı geldım yorgunum cumartesi pazarda akşam calişacam bu arada cocuk olurmu bılemem gercı gecen ay cok dınlendım neyse boşver hayırlısı kendıme geldım dun cok kotuydum sana yazdıktan sonra hemen uyudum kotuydum yemek bıle yemedım uyuyacam şimdı.sen nasılsın.
ben iyiyim canim nasil olayim.toparlandigina sevindim....
dün aklima geldi esimlede konusmustuk doktoru aradim yeni asilama icin randevu istedim ocak 5 e randevu verdiler..bu ay noel oldugu icin heryer tatile giricek doktorlar dahil..ben bundan sonraki adeti düsünerek erken istedim ama tam adetim 24-25-26 arasi olucak yani tam noel günleri..pesinden de asilama yapariz diye düsündim dedim kiz bana olmaz dedi. ocak aynin sonuna dogru bidaha adet olunca ozaman olucak galiba en erken asilama da subatin basi....offf sinir oldum yine daha iki ay var
bir yandanda da düsünüyorum belki asilamaya gerek kalmaz diye..insallah rabbim bizi sevindirir bu aralar.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?