Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım yaaaa bugün 13.günüm çarşambaya kadar gelmezse çarşamba akşamı tahlil vereceğimmm.Allah isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah.beklemek sıktı iyiceee geçmiyor günlerr:Saruboceq:

merhaba ben de aşılama yaptıracağım bu ay.. çok merak ediyorum ne olacak acaba.. bu konuda yazışmak isteyen var mı arkadaşlarrr.

merhaba ben de aşılama yaptıracağım bu ay.. çok merak ediyorum ne olacak acaba.. bu konuda yazışmak isteyen var mı arkadaşlarrr.
bende ay sonunda ikinci asilamami olucam,,
bence fazla merak etme hatta düsünmemeye bak...
korkma cok basit bir islem

bende ay sonunda ikinci asilamami olucam,,
bence fazla merak etme hatta düsünmemeye bak...
korkma cok basit bir islem

canım slm pazar internetyoktu gıremedım şimdı drda geldım kaseyı gordum kalp atışı 22sınde gel dedı bakalım hayırlısı sen nasılsın

bugün 14.günnn
nasil dayaniosun valla 14.günde ben coktan test yaptirmistim..insallah hayirlisi olmustur hakkinda
:CüvCüv:

telli .!.:
canım slm pazar internetyoktu gıremedım şimdı drda geldım kaseyı gordum kalp atışı 22sınde gel dedı bakalım hayırlısı sen nasılsın
ben iyiyim hayatim nasil olayim seni merak ettim nerde bu diye.neyse ki iyi haberlerini aldim..duygulandin mi keseyi görünce??
hersey yolunda gidiyo demi??
öptüm seni göbi$inden:roflol:

seherim -mrh bende bursadan aşılama mı yaptırdın sen nerde ve dokt.kim banada dokt şubatta gel dedi ama kararsızım benim gülcan satır şevket yılmaz dokt.

dr alışik olunca herhalde bana gostermedı bıle ben koşeden kıyıdan baktım bebek varmı dıye onkere sordum kafayı eymış ekrana bakıyor sınır ama bırazda olsa inandım hamıle oluduguma.bugun bulantım başladı kabus gıbıydı bulantı kotu ama guzel rabbım sana ve tum isteyenlere yaşatsın serkan bana hergun hatırlatıyor arkadaşlarına dua ettınmı hayatım dıye ikimızde edıyoruz

Canım bugün 15.gün dayanmak zorundayımm.çok fazla heveslenmek de istemiyorum bakalım bu gün akşama kadar gelmezse tahlil vercem.birde diyorum gelmezse ama birde yoksa(allahım herkese nasip etsin yarabbim.

aaa ne bicim doktor o yöle insan bi ultrason ciktisi falan yapar..bek burda diye benim doktorum normal kontrollerde bile ekrani bana döndürüyo göreyim diye...
canim benim 3 ay sürmez insallah bulantilarin.cabukcaktan gecer
senin duan kendin icin kabul oldu insallah benim icinde ettiklerin kabul olur...

Canım bugün 15.gün dayanmak zorundayımm.çok fazla heveslenmek de istemiyorum bakalım bu gün akşama kadar gelmezse tahlil vercem.birde diyorum gelmezse ama birde yoksa(allahım herkese nasip etsin yarabbim.
üzüldüm senin adina ama allah in takdiri baska topikte okudum tutmadigini..tekrar denersiniz..insallah yada kendiliginden glir melegin sana

merhaba arkadaşlar aşılamada erkegin spermi ne kadar olmalı morfoloji ne olmalı bana bilgi verin ne kadar spermle aşılama yapılıyor

merhaba arkadaşlar aşılamada erkegin spermi ne kadar olmalı morfoloji ne olmalı bana bilgi verin ne kadar spermle aşılama yapılıyor

5 milyondan fazla hareketli sperm varsa asilama yapilio.aksi takdirde tüp bebek öneriolar..
ama ben bu forumda spermler yikandiktan sonra sayisi 2000 kalmasina ragmen asilama olan hanimlarda okudum...tamamen doktorun elinde bisey yani..
benim ilk asilamam 37 milyon spermle yapilmisti ama yinede tutmadi

sagolun arkadaşlar benim aşılama hakkında hiç bilgim yok fiyatlar nasıl tüp bebekten farkı ne yine igne kullanılıyor sanırım

kızlar merhaba bende 7 ocakta aşılama yaptırdım.14ocakta progesteron hormon testi verdim 15.50 çıktı 23.de gebelik testi vereceğim ama çok merak ediyorum şimdi bir gebelik testi alsam çıkarmı sizce??

kızlar merhaba bende 7 ocakta aşılama yaptırdım.14ocakta progesteron hormon testi verdim 15.50 çıktı 23.de gebelik testi vereceğim ama çok merak ediyorum şimdi bir gebelik testi alsam çıkarmı sizce??
idrar testi yapicaksan vakit kaybi olur sadece bosuna negatif cikarsada üzülürsün.onun icin gününü bekle ve kanda baktir

klomen kullandım aşılamadan önce dün de doktora gittim kist yapmış bu ay korunma hapı kullanacağım birdahaki adette tekrar ultrasona giricem ondan sonrası hayırlısı.
EliFatihEFU temennin için teşekkürler inşallah meleğim gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…