- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
klomen kullandım aşılamadan önce dün de doktora gittim kist yapmış bu ay korunma hapı kullanacağım birdahaki adette tekrar ultrasona giricem ondan sonrası hayırlısı.
EliFatihEFU temennin için teşekkürler inşallah meleğim gelir.
zaten klomen kullanip asilamasi negatif olan herkeste sonradan kist olusuyo.bu klomenin özelligi herhalde.haftaya doktora gidince bunu da sorucam madem böyle bir sonuc yapio niye hala herkse bu ilaci tavsiye ediolar..
bazilarinin beklemedeyken dinlenirken gelio melekleri insallah sanada aynisi olur:CüvCüv:
slm ..canım nasılsın goruşemedık .nezaman gıtcen dr ben hala aynı cok halsızlıkte var calişmak bulantı benı kotu yaptı eve gelir gelmez uyuyorum inşaallah gecer tez zamanda
iyiyim sekerim bende düsünüyorum bu zeliha iyice bosladi beni diye..neyse iyi olmana sevindim..bebisin de iyi galiba ondan bahsetmemissin ama....
persembe gidiyorum doktora yuymurta sayimi icin, az önce son clomeni aldim...insallah yine en az 3 tane gelismistir.ve tutar bu sefer insallah..
asilama c.tesi olcak gibi görünüyo allah in izniyle bakalim hayirlisi:Saruboceq:
canımbenım haklısın ama gıremıyorum bulantıyla bocalaşiyorum...bebegım iyi cuma gunu kucuk kalbını dınledık pıt pıt harıkaydı....eartık marta sende bana bu guzel haberlerı verırsın inşaallha allahım herşeyın hayırlısını versın
yakinda gecer bulantilarin kac haftalik oldun ki???
benim sonuc 14 subatta belli olucak ama test yaptirmayi düsünüyorum bu sefer...akisina birakicam herseyi...hayirlisini diliyorum :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyy hadı hayırlısı guzel haberlerını beklıyorum canım.....ben perşembe gunu 9 hafta bıtecek hayırlısıyla bugun bacaklarım ve kasıklarım cok agrıdı cok korktum dr aradım hormonlar yukselıyormuş eklemlere baskı yaparmış vermıdon verdı ic dıye ama herzamankı gıbı icmedım tekrar agrırsa icerım...canım benım k.i.b moralını yuksek tut ...aşilama tarıhı bellımı
aslimuratelkoca .!.:merhaba arkadaşlar bende 23 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım çok heycanlıyım.bişey sormak istiyorum arkadaşlar aşılamadan 15 gün sonra kesin sonuç alınıyomu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim. hepimiz için inşallah hayırlısı olur.
ohh masallah bizim ufaklik nede cabuk büyüyo...vermidon zararli degilmi bebege sonucta agri kesici..sen icme sakin yinede, calisiyomusun hala ??
benim asilama 31 ocakta yapilicak allah izin verirse..bugün karnimda hafif bi agri var..esimde sabah beni korkuttu ya yumurtalarin erken catlarsa diye..bilmiyorum valla hayirlisi olsun...allah ne yazdiysa
canım evet buyuyor allahın iznıyle.aşilamaya cok az kaldı bebek beklıyoruz hayırlısıyla yolunda gıtsın herşey:teytey::teytey:
Selam bircan bende ikinci aşılamamı olacağım ayın 29 unda klomene başlıyorum umarım güsel sonuçlar elde ederiz bol bol dua edelim
arkadaşlar bende aşılama olacağım yanlız bu ilk ve bişey kafamı karıştırdı şimdi ben adet olmayı bekliyorum doktorum bene adet olmam için bir ilaç verdi çünkü adet düzensizliğim var neysa 3 günü gel dedi bu arada hiçbir ilaç vermedi sizler iğnelerden ilaçlardan bahsediyorsunuz ben bunların hiçbirini kullanmıyorum acaba doktorum unuttumu diye düşünmeye başladım çünkü ben eskişehir tıp fak de aşılama yaptıracağım özel değil yani orasıda çok yoğun belki unutmuştur acil cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
canım evet buyuyor allahın iznıyle.aşilamaya cok az kaldı bebek beklıyoruz hayırlısıyla yolunda gıtsın herşey:teytey::teytey:
sekercigim beni yalniz birakma ne olur destegine ihtiyacim olucak...dua et bana ....az önce doktordan geldim 3 tane büyük tam kivaminda yumurtam var..yarin sabah catlatma ignemi vurucam sonra c.tesi sabah 9 bucukta asilama olucak..ALLAH in izniyle bu sefer cok rahat hissediyorum...kasmiyorum kendimi fatihte izine cikti birlikte vakit geciricez daha az düsünmeye firsatim olucak.
canım inşallah tutar güzel haberler alır bize müjdeyi verirsin canım bekleyeceğiz haberini:1hug::1hug:
sekercigim beni yalniz birakma ne olur destegine ihtiyacim olucak...dua et bana ....az önce doktordan geldim 3 tane büyük tam kivaminda yumurtam var..yarin sabah catlatma ignemi vurucam sonra c.tesi sabah 9 bucukta asilama olucak..ALLAH in izniyle bu sefer cok rahat hissediyorum...kasmiyorum kendimi fatihte izine cikti birlikte vakit geciricez daha az düsünmeye firsatim olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?