Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar nasılsınız sizlere bişey sorucam.aşılama için adetin 3.günü dr agidiyoruz gittiğimizde iğne veriyo peki bu iğneleri hemen bulabiliyoruz demi...

arkadasım kendıne dıkkat et ve hemen bı dr. gorun cunkı dıs gebe olabılırsın bende gecen sene dıs gebelık gecırmıstım benımde adet kanamam normal oldu fakat bhcg de yanı kan tahlılınde hamılelık hormonu yuksek cıktı bılıyosun dıs gebelık tehlıkelı bısı allah korusun olume goturebılıyo derhak bı dr. gorun derım ıhmal et ve dr. sor hatırlatma babından tamammı gecmıs olsun

tellı hamılelıgıne o kadar sevındımkı anlatamam yaklasık 2 saattır yazılrınızı bastan sona kadar okudum her evreyı senle yasadım ınsallah bızde senın gıbı mutlu sona ulasırız Allaha emanet ol bende asılama dusunuyorum ama henuz karar vermedım zaten dr. once laroskopi yapmak ıstıyor sag tupum tıkalıda dıs gebelıkten dolayı ıste bole....

canım cok tşk.ler sagol rabbım bebegımı korusun inşallah ve sana elife tum isteyen bebege gercekten deger verecek herkese hayırlısıyla bebek hayırlısıyla hamılelık versın her zaman dua edıyorum ben de budevreden gectım cok zor sızlerı cok iyi anlıyorum .............tedavının yanı sıra sogan kuru incırkurunude dene derım

tamam yollayım hayatım lafımı olur.bugun dr aradım haftaya benı tekrar ara dedı bıraz agrım vardedım bı ilac yazdı hayret ya başkasına mı gıtsen sınır oldun insan bı gelın en azından keseyı gorelın icınız rahat etsın der valla neyetı bozdun cumartesı başkasına mı gıtsem

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldımmm 9 yaşında 1 çocugum var ikincisi için 3 senedir uğraşıyorum.enson 2aralıkta aşılama yaptırdım ama olmadı 17 aralıkta adet oldum.1 -2 ay ara verdim fakat 3 ocaktan beri koyu kahverengi akıntım var.sizdede böle şeyler oldumu.benim 6 yumurtam oluşmuştu 2 tanesi büyüdü diğerleri 4-5 gibi kaldıı acaba onlardanmı oluyo. dr ye gitmekten bıktım 2 ay dinlenmek istiyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız sizlere bişey sorucam.aşılama için adetin 3.günü dr agidiyoruz gittiğimizde iğne veriyo peki bu iğneleri hemen bulabiliyoruz demi...
evet bulabiliyosun ama raporsuz olunca parayla alıyosun ben rapor cıkardım ve ilk gittigim eczanede hemen buldum

dün bir türkbakkalina haber biraktim keci boynuzu toptancida varsa alicak bizim icin...

bence hic vakit kaybetme baska doktora görün..bu günler cok önemli günler kan testlerinin ki gün arayla yapilamsi gerekio diye biliyorum ben...kese gelisiyo mu dis gebelik mi bos gebelik mi hepsinin belirlenmesi gerek..birak o doktoru baskasina git tatlim...kendine de dikkat et...

bu konuda hiçmi bilgisi olan yokkkk.(((uhm:

yasese bende aşılama yaptırdıkta 2 gün sonra gögüslerimm şişti. 1 hafta sonra sıkınca azıcık süt geldi.anaaaaa hamilemiyimm ne dedimm.ama tutmadı.yakın bi arkadaşımında aynısı oldu ama onun aşılama tuttu.sanırım bu iğnelerden oluyo.çatlatma iğnelerinde hcg varmış ondan vücut hormon salgılamaya başlıyomuş yani gününü bekle.inşallah olumlu olur bende senin haberinle yeniden umutlanırımm

hcg yaptırdım 1500 4..5 haftalı yazıyor

arkadaşlar meraba.nasipse bu ay bende aşılama yaptıracam.çok korkuyorum ya tutmazsa diye.nasipte varsa olurda işte elinde değil insanın korkmamak..

allah hayırlısını versın kokulcak bırsey degıl dua et tutsun canım

işallah tutar canım hayırlısından.:Saruboceq:bu gün kesinleşti yaptırıyoruz.klomen kullanıp ardından 2 gün monogon iğne olacam doktora gidicem gerisi allahtan.rabbim hepimize nasip etsin işallah bebişler..:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba, bende deneyimlerimi siznle paylaşmak istedim. yaklaşık 1.5 sene önce kendiliğinden oluşan bi gebelik yaşadım ama kısa sürdü. ve düştü. 7-8 ay öncesine kadar hiçbişey yapmadım. Sonra klomen'e başladık ilk ay herşey iyi gitti yumurta istenilen büyüklüğe ulaştı ve çatlattık pregnyl ile. Ama olmadı diğer ay yine klomen kullandım bu kez yumurtayı çatlatamadım. bir süre ara verdikten sonra 2 aydır tekrar tedaviye başladım ve tüp bebek merkezine gidiyorum. Geçen ay merional iğneye başladık(göbekten vuruluyorum) 6 gün kullandıktan sonra kontrole gittiğimde 9 dan fazla olgun yumurtam vardı. İlaca çok çabuk yanıt vermiştim. Bu durumda dr'um değil aşılama ilişkiyi bile yasakladı. bu ay tekraar iğneyle başladık(yarım doz) sonra artırarak yumurta 1 adet olgunlaştırdık. Ve yine pregnyl'le çatlatma iğnesi yaptık ve 36 saat sonra da aşılamayı yaptık. Bugün 5 günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım var kasıklarımda(psikolojikmi bilmiyorum) Bu ara crinone jelde kullanıyorum. Umarım anlatıklarım yol gösterici olur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

artik kesinlesti yani deger hizla artiyo..
insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim benim

pazartesı arıyacam artık saprım kalmadı 2gundur calışiyorum şuan rahat dıbıyım bulantım yok maşallah yarın 6 haftamız oluyor allahın buaysanada gostesın beraber yaşiyalım bu devrelerı ....ama karnımın agrısı gecmedı aliştım agrıya

canım allah tamamına erdirsin.inşaallah rahat bi hamilelik geçirirsin Allah bebişini saglıklı bı şekilde kucagına almanı nasıb etsin incir kurunu bende kullanmaya başladım 1 hafta oldu.eşimde keçiboynuzu kullandı ama cok dıkkkat ederek kullanmadı bazı gunlerı unuttu bende beklemedeyim diye yazmıstım ya bende adet oldum bu ay olmadı yanı şimdi ilaca tekrar başladık umudum bu ya inşaallah olur bu sefer

benim bu ayda umudum yok tatlim..artik olursa belki ikinci asilamada olucak..kismette varsa oda tabiki.....artik biraktim kendimi kaderde varsa bi zaman olur herhalde diyorum
bebisin gec geldi ama iyi geldi sana bak hic bulantin yok.agrilar da gecicektir yakinda insallah..doktor sonucunu banada haber verirsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…