:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:merhaba arkadaşlar ,sizi zaman zaman buradan takip ediyorum.
bende 1. aşılamamı 17 aralıkta yaptırdım ve 30 aralıkta regl oldum bütün beklentilerim heyecanım sona erdi ancak 4 ocakta bir kan tahlili yaptırmak aklımıza geldi ve sonuç pozitif hcg beta değer 59 bişey anlayamadık yarın yeniden kanda bakılacak değer yüksek çıkarsa hamilelik devam değer düşerse allahtan hayırlısı bakalım .
tellı hamılelıgıne o kadar sevındımkı anlatamam yaklasık 2 saattır yazılrınızı bastan sona kadar okudum her evreyı senle yasadım ınsallah bızde senın gıbı mutlu sona ulasırız Allaha emanet ol bende asılama dusunuyorum ama henuz karar vermedım zaten dr. once laroskopi yapmak ıstıyor sag tupum tıkalıda dıs gebelıkten dolayı ıste bole....
sen bana yolluyacaksin ozaman keci boynuzunu burda bulma ihtimalim kalmadi cünkü...
sogana basladim hayatim..tadi kötü sayilmaz icilebilir yani incir bence daha kötüydü...simdi 15 gün onu kullanayim bakalim bebisine saglik diliyorum beni habersiz birakma tamam..kendine de cok iyi bak...
bende ayın 30 unda aşılama yaptırdım.ayın 14üne kadar glemzse tahlil vercem.dün akşam farkettim de göğsümü sıkınca ucunu çok küçük süt geliyo anlamadım.
evet bulabiliyosun ama raporsuz olunca parayla alıyosun ben rapor cıkardım ve ilk gittigim eczanede hemen buldummerhaba arkadaşlar nasılsınız sizlere bişey sorucam.aşılama için adetin 3.günü dr agidiyoruz gittiğimizde iğne veriyo peki bu iğneleri hemen bulabiliyoruz demi...
evet bulabiliyosun ama raporsuz olunca parayla alıyosun ben rapor cıkardım ve ilk gittigim eczanede hemen buldum
dün bir türkbakkalina haber biraktim keci boynuzu toptancida varsa alicak bizim icin...tamam yollayım hayatım lafımı olur.bugun dr aradım haftaya benı tekrar ara dedı bıraz agrım vardedım bı ilac yazdı hayret ya başkasına mı gıtsen sınır oldun insan bı gelın en azından keseyı gorelın icınız rahat etsın der valla neyetı bozdun cumartesı başkasına mı gıtsem
bu konuda hiçmi bilgisi olan yokkkk.((( uhm:
dün bir türkbakkalina haber biraktim keci boynuzu toptancida varsa alicak bizim icin...
bence hic vakit kaybetme baska doktora görün..bu günler cok önemli günler kan testlerinin ki gün arayla yapilamsi gerekio diye biliyorum ben...kese gelisiyo mu dis gebelik mi bos gebelik mi hepsinin belirlenmesi gerek..birak o doktoru baskasina git tatlim...kendine de dikkat et...
arkadaşlar meraba.nasipse bu ay bende aşılama yaptıracam.çok korkuyorum ya tutmazsa diye.nasipte varsa olurda işte elinde değil insanın korkmamak..
allah hayırlısını versın kokulcak bırsey degıl dua et tutsun canım
hcg yaptırdım 1500 4..5 haftalı yazıyor
artik kesinlesti yani deger hizla artiyo..
insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim benim
bende yaptırdım aşilama bende oylr bır hormana bakılmadı .bızımde sperm hareketlılık orunu verdı tavsıyem kecı boynuzu bol meyve suyu senınicınde incır kuru ..tabıkı oncelıkle aşilamanın tutması inşaallah tutar.benım tutmamıştı ama bu kurlerı 3.4 ay kullantık şimdı hamıleyım rabbım onu korusun ona can versın hepınız tatın inşaallah rabbım tum isteyene versın
benim bu ayda umudum yok tatlim..artik olursa belki ikinci asilamada olucak..kismette varsa oda tabiki.....artik biraktim kendimi kaderde varsa bi zaman olur herhalde diyorumpazartesı arıyacam artık saprım kalmadı 2gundur calışiyorum şuan rahat dıbıyım bulantım yok maşallah yarın 6 haftamız oluyor allahın buaysanada gostesın beraber yaşiyalım bu devrelerı ....ama karnımın agrısı gecmedı aliştım agrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?